mancSLO 1 945 Napisano March 20, 2015 Share Napisano March 20, 2015 V R2 bi grid obrnili tako, da se reskira 1 krog (formation lap) in nato leteči štart... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 20, 2015 Share Napisano March 20, 2015 Dopovej to vsem ljudem na serverju in da se kdo ne zmoti in je potem slaba volja. Nazadnje ko smo naprimer samo leteči štart naredl me je že nekdo prehitel v krogu za razvrščanje, kaj bi šele bilo če bi se mogl reversat.. 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano March 20, 2015 Share Napisano March 20, 2015 Marjan, se strinjam, da bi lahko tko obrnil grid, se pa bojim, da bi blo preveč težav...kot je napisal Tomaž. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano March 20, 2015 Share Napisano March 20, 2015 Mogoče bi v takih primerih pod pogoje za dirkanje dali obvezno uporabo TeamSpeak-a za vse udeležence. Če pride do kakšnih nejasnosti med formation lap-om, se zadeva na hitro uredi in gremo dalje. Citiraj Link to post
terga 402 Napisano March 20, 2015 Share Napisano March 20, 2015 -Imam veliko izkušenj z vožnjo in nadziranjem letečih štartov v LFS in lahko povem, da je to zelooo slaba ideja (glede na to, da so te dirke fun in se večini ne da ukvarjat s temi pravili). + Če je bilo zaj*** v LFS-ju, bo v AC še 5x huje. -Glede superpole-a... Meni so bile kvalifikacije vedno veliko bolj zabavne, ko si imel na voljo zelo malo časa, še bolje en krog in mislim, da je to super ideja za naše fun dirke. Nekih idej pa sam nimam. Zdi se mi, da je najbolš pustit vse čim bolj simpl (vsaj za fun dirke). E: Prvenstvo nisem komentiral, ker se nisem še nobenega udeležil... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 20, 2015 Share Napisano March 20, 2015 Sicer mi je vseeno, samo izkušnje iz dirk na sosednjem portalu kažejo, da z uporabo teamspeaka formation lap ni nobena težava. Res pa je, da bi bil nekdo v podrejenem položaju, ker bi moral skrbeti še za to, tako, da dokler igra tega ne omogoča privzeto, res morda nebi šlo. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 23, 2015 Share Napisano March 23, 2015 Danes sem malo gledal Rivali app in kaj podobnega bi lahko bilo priporočljivo za udeležence. Predvsem se mi zdi koristno Rivali delta, kjer lahko v real time primerjaš svoj čas z izbranim (tvojim ali od koga drugega). Hitro in lepo se vidi kje zgubljaš ter kje in če pridobivaš. Razumeti kje si počasen je prvi pogoj, da bi lahko bil hiter. In če naj bo celotna zadeva začetnikom prijazna se mi to zdi super. Seveda je pogoj, da tudi drugi to uporabljajo. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 23, 2015 Share Napisano March 23, 2015 Jaz bi se držal čimmanj neoriginalnih appov, saj smo že ugotovili da znajo povzročati težave z igro. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano March 23, 2015 Share Napisano March 23, 2015 Rivali apps dokazano povzroča zatikanje.......zaradi tega sem proti vsem appom. 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 23, 2015 Share Napisano March 23, 2015 Se strinjam s troštom. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 24, 2015 Share Napisano March 24, 2015 Samo original. Tudi penalty. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 24, 2015 Share Napisano March 24, 2015 Ok, če je temu tako ni problema. Imate več izkušenj od mene. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 24, 2015 Share Napisano March 24, 2015 Glede na to da si novinec, ti priporočam Helicorsa app. Ti bo zelo prav prišel pri dobivanju izkušenj pri online dirkah... Jaz ga vedno uporabljam, pa ni problemov s FPS. Samo imej ga na vidnem mestu, skoraj čisto na sredini ekrana. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 24, 2015 Share Napisano March 24, 2015 Hvala, vzeto na znanje. Še en predlog: Mogoče bi bilo fanj, če bi si kdo vzel čas in opisal osnove pri nastavljanju avta. Simptome težav in kako koregirat. Za začetek bi recimo opisali 5 osnovnih nastavitev. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 24, 2015 Share Napisano March 24, 2015 Osnovno ti že piše v AC ko greš z miško gor. Pa Mitja Bonča je tudi že pripravil vodič. Pobrskaj Citiraj Link to post
Recommended Posts