skopusnik 1 374 Napisano March 18, 2015 Share Napisano March 18, 2015 Lahko samo vprašam, kdaj vstaneš? Dirke GT3 so enkrat na mesec. A resno ne gre enkrat mesečno it ob 22.20 spat? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 18, 2015 Share Napisano March 18, 2015 Vstajam 3:45 vsako jutro in sem na šihtu 10-12 ur,kjer moram biti zelo zbran,ker drugače sem lahko ob prste. Ja,žal mi ne znese ta časovnica. Kot pravim,se bom že zadovoljil z fun dirkami,ki jih po mojem ne bo manjkalo. Pa tudi sam lahko kdaj pa kdaj postavim kakšen fun race server v petek,soboto,da se malo skupaj odpeljemo. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Potrebno je gledat na večino. Po moje nas 95% gre v službo od 6h do 8ih zjutraj. Pri takih urah pa ne bi sme biti problem iti v posteljo ob 23h ? Jah, no razen če je pol še tam domača naloga, ki se zavleče. Mislim, da je problem v udeležbi ravno obraten. Ob 19h začet je zgodaj. Takrat so ure večerje, ure dnevnikov, ure ko gredo otroci spat,... Če bi se vse skupaj začelo recimo takole: 19:00 Trening (lahko tudi prej, zakaj pa ne) 21:00 Kvalifikacije 21:30 Dirka Pri 30 krogih, ki trajajo 2 min zadeva konča ob 22:30, kar je še vedno znosna ura. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Mislim, da bomo ostali pri 21.00 za začetek dirke Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Moje mnenje glede začetkov: - trening 30min, začetek ob 19:30 (ali tudi če ga ni, saj trenira se itak offline, oziroma pred vsem tem kjer koli pač, ker to še vedno ni RL, kjer je na voljo samo dirkaški vikend, brez možnosti treniranja, razen nekaj prog za (pred)sezonska testiranja) - kvalifikacije 30min, začetek 20:00 - dirka, začetek ob 20:30 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Bemti Mariota pa vsi gledate do polnoči če je treba 2 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Meni se pa zdijo 30 min kvalifikacije čisto odveč in predolge. Dosti se omenja predolg trening. Jaz treninga pred dirko nikoli nisem jemal kot dobeseden in 100% trening, ampak kot obdobje za povezovanje na server, debato itd. Včasih pa je tudi za admina fajn, če pride do kakšne napake in je lepo imeti pol urce viška, da se napake poštimajo. Pri kvalifikacijah bi jaz predlagal superpole oziroma čas, ki zadostuje za 2 hitra kroga. Potem bi se bilo že treba odločati, če se splača riskirati krog na polno ali raje odpeljati soliden krog. Recimo temu nekaj več taktike 3 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Meni se pa zdijo 30 min kvalifikacije čisto odveč in predolge. Dosti se omenja predolg trening. Jaz treninga pred dirko nikoli nisem jemal kot dobeseden in 100% trening, ampak kot obdobje za povezovanje na server, debato itd. Včasih pa je tudi za admina fajn, če pride do kakšne napake in je lepo imeti pol urce viška, da se napake poštimajo. Pri kvalifikacijah bi jaz predlagal superpole oziroma čas, ki zadostuje za 2 hitra kroga. Potem bi se bilo že treba odločati, če se splača riskirati krog na polno ali raje odpeljati soliden krog. Recimo temu nekaj več taktike 1. Glede treninga, saj v primeru, če so težave s serverjem, se potem vse zamakne, glede tega ne vidim problema (mi je pa občutno odveč uro in pol čakati da mine). 2. dober predlog glede kvalifikacij, dajmo raje na en krog, bo še bolj zanimivo. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Mitja, kdaj pa si že prišel na server ob začetku treninga? Iz izkušenj ti povem, da 3/4 tekmovalcev pride na server v zadnjih 15min treninga. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Vem, ampak to sem predlagal, da se vse skupaj (q+r) prej začnejo. Nič drugega, zaradi mene se lahko trening začne od 15h, pa traja 3 ure. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Ja sej zato pa krajši čas trening. 45 minut je čisto dovolj, tudi če so težave se jih ponavadi opravi v 15 minutah. Glede kvalifikacij pa se strinjam da bi imel superpole, tako kot smo že mel včasih ne vem sicer kje ampak mislim da je blo v wtcc seriji. Veliko bolj zanimivo. Drugače pa problem nastane ko more kdo od nas nadomeščat tistega ko ponavadi server laufa. Men ni problem postavit serverja za 2 ure takrat ko je akcija in se dogaja na njem, mi je pa mal škoda da mam prej uro in pol practice mode postavljen, na server pridejo pa šele po 45 minutah, ker takšna je praksa na slo-racingu trenutno. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Ja superpole je bil verjetno v STCC, ker je bilo to omogočeno v igri. Ideja je zanimiva, bomo razmislili Citiraj Link to post
anze 25 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 lp zanima me če boste še kaj vozili v rFactorju? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Močno dvomim. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano March 20, 2015 Share Napisano March 20, 2015 Tut jaz se strinjam glede kvalifikacij...Superpole ali pa največ 10 min. Tut trening predolgo traja ampak, če nobenega nič ne stane, da je tolk dolg, se s tem nebi preveč ukvarjal. Mogoče bi blo zanimivo imet 2 krajši dirki, škoda pa je, da se grida (še) ne da obrnit za R2. Citiraj Link to post
Recommended Posts