Skoči na vsebino

Prihajajoča prvenstva na slo-racing.com

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 389
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fural bomo, kar nam boste naštimali, jamral bomo pa v vsakem primeru.

Lahko povem par informacij, da se bo lažje potestiralo... Kdor se bo odločil za hitrejšo klaso naj testira: -Porsche 911 RSR 2017 (BOP kg in restrictor) -Chevrolet Corvette C7R (BOP kg in rest

Kakor sedaj zgleda, bo glavno prvenstvo z ENAKIMI avtomobili, dirke pa bodo spominjale na dobre stare čase WTCCja na slo-racing. Se strinjam tudi s FIXED setupom. Na tega se bo lahko prijavilo 24 dirk

Posted Images

pred 32 minutami, mancSLO je napisal:

Mislim, da so to eni dolgočasnejših avtov. Tudi interes je bil temu primeren. Res dolgočasna reč. Dej nekaj, da malo zarohni, ne pa te freze... 

Iščemo avte za dobre dirke ali zanimive za hotlapat?

Vem Miha, kaj iščemo. Za to pa predlagamo in povemo mnenja. Veliko je bilo že upoštevanega, pa ti niti ne veš.

@PEK, pusti Nascar meni, saj veš da nebi to tule turil... Ali res misliš???

Uredil - mancSLO

V preteklosti se je vedno izkazalo, da so najbolj zanimive dirke za vozit z malo počasnejšimi avtomobili. Razlike so manjše, vozi se bolj skup, borbe so vedno bolj napete. Že pri GT3 smo včasih videli, da se je celoten field po nekaj krogih razpršil in nekateri so celo dirko odpeljali popolnoma osamljeni. Za tako dirko se lahko vsak sam doma vsede in fura hotlap. Meni je to dolgcajt. Endurance dirke znajo biti tudi podoben dolgcajt, ker nimamo varnostnih avtov. Varnostni avto celoten field spet združi in se takrat odvija nekaj taktike, ko grejo dirkači v bokse, ko so na različnih strategijah pa še po restartu so vsi skupaj in je nekaj krogov spet na nož. Tega v naših simulacijah žal nimamo.

Jaz sem se najbolj zabaval s starimi Porši na Bathurstu, s Seati nevemžekje, lani z M235i je bilo ogromno borb skoraj na vsakem dirkališču, če pomislim še malo bolj nazaj - Race07 WTCC prvenstvo - tam tudi ni minila dirka, da ne bi imel kakšne hude borbe. Pa je bil standard dirkanja takrat precej nižji kot je sedaj.

Kavcija pri prijavah v GT3 prvenstvu je letos malce oklestila prijave, je bil pa osip na dirka zato manjši kot v preteklosti. Končna udeležba je bila podobna. Administracije je bilo zaradi tega nekaj manj, po drugi strani pa se je bilo potrebno ukvarjati s kavcijami. Če potegnem črto, je tukaj edini plus ta, da je ostalo nekaj evrov za kritje stroškov.

Tastare fičote S2, fixed set, pa bomo na kupu. Format 3x20min. Q-R1-R2 (prvih 10 reverse grid)-R3 (reverse grid prvih 5). Skinpack in gasa. Simple :)

Proge pa taodbite, standardne naj bodo redkost.

Vrhunec sezone pa 2,4h Nordschleife Tourist :D

Dejmo enkrat en main cup odpelat mal drugače no ;)

Najbolj užival sm js poleg teh oldschoolegends, porche cup ki smo vozili pred tem. Meni je bilo bomba. Tako format dirk kot to da so isti avtomobili :P mogoce še kj v to smer. Odločite pa itak tako da bo čimveč ljudi kar je najbolj važno :D

Uredil - Grebenc Gašper

pri takih avtih, oldschool (f1) si razlike na krog med dirkaci oooogromne. Res je da se najdeta 2 po 2 ki priblizno enako furata... Ampak tak avto zahteva od voznika veliko vec kot kak sodobni gt... Zato sem raje za gt4 kot formulo...

Tudi osip, dokler (ko vec) ni nekega motiva za igranje je 50+%...

marjan za nascar sm se seveda hecal. Ko pa si omenjal abs in tc, sem sigurno za vse off... Ampak nekateri bi se tezko odpeljali brez teh pomagal kak krog (se mi zdi da je tebe maserati ravno v tem j*****)

pred 23 minutami, anze je napisal:

zgleda zanimiv

Lahko rečem top shit ;)

Dost težko je hitro peljat sam ko pa rata je zeloo dober feeling ;)

Kdor še ni probal , toplo priporočam.

Ma kot hočte Janko. GT4 mi res ni ne vem kaj (jooj, tisti zvok), naredita pa itak kot se vam zdi.

Brez ABS sem predlagal, da neredimo upgrade gt3 avtomatikov, kot je bilo slišati lani. Pa za vas spredaj in za nas zadaj bi bil flatspot ( a se tako reče?) 👌 popestritev :lol:.

Pa vem, da bi mene brez ABS bol trofnil kot vas večino. In če že bi vsaj oni dlc, ko je še C7R :DD, zraven ostalih gt2.

Drugače pa kot sem rekel. Kar bo pa bo. Mene itak en 24h čaka pa če ne vem kaj...in kje :dodgy:...

Uredil - mancSLO

@PEK: Kot progo se mogoče splača Lime Rock vključit. Zgleda, da bo končana pravočasno in bo super mod. Sama proga pa omogoča tesne borbe, saj so ponavadi razlike v top 20 vsega 0.5s.