markop 702 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 (urejeno) Jaz bi se držal recepta "Keep it simple stupid". Osebno mi multi class serije nikoli niso biel všeč, ampak to je osebna preferenca. Objektivno pa nas je definitivno premalo za kej takega. Za multi class ne rabiš 14 voznikov ampak 20 ali 30. Podobno se mi zdi kakršna koli "team" varianta. Prepričan sem, da bo prvenstvo razpadlo pred polovico. Želje so eno, realnost pa druga. Premalo nas je. Jaz bi se držal dirke okoli 45+ minut, single class, mogoče celo single make. Kaj pa open wheel varianta ? Je kakšen avto, ki je bolj preprost od nekega F1 ? Kakšen skip barber ali kej podobnega ? Ne vem, če obstaja kakšen dober mod za AC. Kdo ve ? @PEK: JE kakšna možnost, da če ne bo Okayame damo Outlon Park Uredil June 20, 2017 - markop 1 Citiraj Link to post
123 91 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 (urejeno) Hijackamo tuje prvenstvo k ma sick nagrade pa je že vse organiziran Drgač pa Alenova ideja#1 Uredil June 20, 2017 - 123 Citiraj Link to post
motorka 9 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Zdravo, strinjam se z keep it simple idejo. Dopadlo se m ie tudi to da se vozi s stock setupom (ali setupom, ki je objavljen prej (nimam toliko casa in znanja da bi lahko iskal perfekcije nastavitev)). Sem pa tudi za kake open wheelerje ali GT 3, samo da leti Citiraj Link to post
Tjaž Brelih 76 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Multiclass bi deloval v primeru, da bi se nas nabralo dovolj. Ampak tudi če je v prvenstvo prijavljenih 100 voznikov jih po dveh dirkah ostane zgolj 10. Takšna je pač realnost slovenske scene. Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Sem že parkrat omenil, varovalka je edina, naredti je treba OK prevestvo, da nas je vsaj 25 do 30 vozi , nato pobrat od vsakega vsaj 30 do 50eur, ko se konča se ta denar vrne, v primeru da nekdo vozi od 10 drik recimo le 3, dobi pač nazaj kolikor je vozil, kar keša osatne gre za sloR nori pijanski piknik, če pa ima kdo utemeljen, da je ne vem kaj narobe, (bolan bla bla), se mu pa nekak vrne denar, mislim vrne se mu, ampak bolj počasi...treba mal keš obrnt... Kje je keč, bilo bi 90% folka, ker smo vsi za vsakih 5eur razočar če jih vržemo v tri dni, in JA, na koncu če bo ne vem folk ostal, bo vsaj 25 do 30 folka, in da reč rata res NORO, še prispevam sam sponzorski material od iR tekmovanja (ga je skor 450e batu), prej ne, vseen pozabil nism in ne bom nikoli. Za moje pojme, ka se resnosti tiče je sm keš v igri,boste vidl kak bomo VSI resni! Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Zdej mi pa ti najdi 30 ljudi k bodo plačali 40€... ne strelat takih no 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Multiclass težko, o eni ekipni endurance za konec kakršnegakoli prvenstva sem pa že govoril.( saj @PEK pa @enjoyer83 vesta verjetno) Vsak v ekipi 2 postanka (6 krat driver swap) po 30 min, ali pa kaj takega. 6 ekip pa še dve, tri iz singleplayer ekip pa kaki rally bi nas skušali še izzvati. Mi pa tja kdaj uletimo za kontro. To bi bil nek zaključek. Ostali, ki so prosti pa na discordu ogled yt prenosa + pivo... Za prvenstvo bi šli pa morda v kak GT2, da bi bile še zavore del taktike oziroma bi odigrale svojo vlogo.... Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Največ motivacije rabijo novinci -> posebaj točkovanje, magari se točkuje po sistemu točnostne vožnje, če se slučajno kakšen alien prikrade med novince. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 40€ še jaz neb dal za prvenstvo, pa sm gorenc! .... aja .. 24 resnih rabimo nabrat do jeseni,.. Drugače bo pač treba samo eno dirko GT3, drugo GT4, kot je Alen omenil. Moram pa še Shauna ki je naredil Ginetta mod mal pocukat, da na power mal peša, gripa ma pa tolk da je sekundo bolš na krog... (tko da tut z balastom ne morm poštimat) Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Je mogoče kdo pomislil, da nimajo vsi vozniki zakupljenih vseh DLC-jev od AC. Ko smo naredili tisto dirko s fixnim setupom ter avtom in progo iz originalnega paketa se nas je nabralo kar nekaj. Tako da bi bilo mogoče za razmislit, da vozimo avto iz osnovnega paketa ter proge, ki pridejo v originalni igri + modi. 6 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Tole ja, verjetno smo samo najbolj zagrizeni tisti, ki smo pokupili vse DLC-je. Pri avtih in progah res nebi delal neke znanstvene teorije. Konec koncev se dirka med seboj. Kdaj je bilo najbolj zanimivo? Takrat ko nas je polna pista, takrat pozabiš kaj voziš, takrat ti je samo važno da koga prehitiš. Pa če sediš v fičku ali GT3 novem mercedesu. Tudi prog še nismo vseh odpeljali, ki so original izdane.... 3 Citiraj Link to post
motorka 9 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 1 hour ago, Domc said: Največ motivacije rabijo novinci -> posebaj točkovanje, magari se točkuje po sistemu točnostne vožnje, če se slučajno kakšen alien prikrade med novince. Po eni strani se strinjam po drugi ne. Sem novinec pa mi je največja motivacija to, da prehitim kakšnega starega mačka. Do sedaj sem vse kolege vedno ubijal v vožnji, tudi po netu sem jih kar nekaj zmagal. Ko pa sem prišel med vas, sem pa papak med zadnjimi, to mi je dovoljšna motivacija da vozim čimveč in napredujem. Tisti ki rabijo da se jih čez vse ujčka in mazi pa tukaj ne rabimo (vem da sem novinec brez pravoglasa - samo moje mnenje), dirkaška je pač garaška in se je potrebno malo potruditi. DLCji se mi ne zdijo prevelik problem ker stanejo med 5-15€ kar za vsakogar s pogojno normalnim prihodkom nebi smel biti prevelik strošek. Sem pa pripravljen dati določeno kavcijo če to pomeni da bom imel vsak teden organizirano dirko z 15+ udeleženci, pripravljen sem tudi plačati 20-30€ pa če jih nikoli več ne vidim. Mi je pa jasno da je 100 ljudi, 100 čudi, tako da se bom jasno prilagodil tistemu kar "vodilni" odločijo 3 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 (urejeno) Vse bolj se nagibam k le GT4 izvedbi prvenstva. Še vseeno je treba imeti enega od Porsche add-on in mislim da Red Pack za Maserati? ... ampak mislim da večina to ima, saj smo že vozili oba avta... 3. avto Ginetta je pri lastniku moda že v testiranju z novo malce močnejšo mašino in slabšim oprijemom, da bo res izenačena z ostalima 2 avtomobiloma. Sem sigurno za fixed setup, če je sploh važen pri GT4 avtih, jaz mam občutek da ni... Glede vseh avtomobilov na gridu enakih,.. to bo imelo že drugo prvenstvo v jeseni, tukaj bi res raje videl 3 različne, ki se borijo med sabo... Morda poštejemo tudi točke po znamkah... Plačevanje za to, da ostajaš v prvenstvu se mi ne zdi najboljše, sem bolj pristaš ohranjanja interesa s kakšno nagradico, kot je bilo v Porsche CUP, pa čeprav potem sam več zapravim. Za 20 ljudi na vsaki dirki mi ni problema dat tistih 50+€. Lah pa jaz furam Audi R8 LMS 2016, vi pa GT4... Uredil June 20, 2017 - PEK 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 Jaz sem za fiks setup. Samo lepo prosim naj ne bo king of understeer. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 20, 2017 Share Napisano June 20, 2017 GT4 smo vozili na Coru pa tudi tu že. Mislim, da so to eni dolgočasnejših avtov. Tudi interes je bil temu primeren. Res dolgočasna reč. Dej nekaj, da malo zarohni, ne pa te freze... Pa kot sem rekel. Nekaj brez ABS morda, (saj vem, da en gt4 je, ampak je hitrejši od drugega), da malo pošvicamo, ko dvakrat preveč pobremzaš. Citiraj Link to post
Recommended Posts