skopusnik 1 374 Napisano February 15, 2017 Share Napisano February 15, 2017 pred 10 minutami, 57X je napisal: resno, resno.. tako ekscentrično tekmovanje bi me še edino mikalo v AC. Zakaj pa ga ne bi organiziral? 1 Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano February 15, 2017 Share Napisano February 15, 2017 pred 26 minutami, 57X je napisal: Audi je pa 4x4, pa H menjalnik, pa turbina, pa ročna Vozu sm ga sicer le na novi progi Highlands. Grem zdejle še na Lake Luise probat Crowsnest layout, da vidm kolk daleč skoč tale kvatro Tale Audi nima ročne Citiraj Link to post
57X 962 Napisano February 15, 2017 Share Napisano February 15, 2017 (urejeno) @skopusnikKer me AC kot taka niti malo ne mika. Glede na odnos, ki ga gojim do nje, bi blo pa zlo dvolično potem organizirat event v AC. Mal načelnosti pa še premorem . Kot sem ti namignil zgoraj.. če bom kdaj svoj čas in energijo namenil organizaciji nekega eventa, potem to vsekakor ne bo na AC platformi. Bi pa z veseljem sodeloval v takem prvenstvu, ker neglede na vse, se vseeno rad podružim z vami @bofu ma pa brake balance. a ti dam setup? @PEK glih sm tole na FB vidu. Mislim, da ta tedn vse smernice nakazujejeo v smer Ingolstadta Uredil February 15, 2017 - 57X 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 15, 2017 Share Napisano February 15, 2017 To bi dal jaz hotlap challange Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano April 1, 2017 Share Napisano April 1, 2017 BI kdo peljal z Opel Manto en fun event v Grciji (Dirt Rally) naslednji vikend? Podoben format kot z Alpine A110 Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 5, 2017 Share Napisano April 5, 2017 Nisem vedel kam bi pisal mojo odlično slovenščino, pa upam da sem najdu pravi plac za to gospodo! Tkole, bi bila mogoče kakšna želja, da si vi sim igralci enkrat že stopili korak nazaj, pa se na forumu nekako uredi online tekmovanja v bodoče v GT SPORT PS4 igri, ker tukaj vam lahko omenim da nas bo vozilo vsaj 30+, in DA je en minimalni pogoj, da nekdo kateri dela tekme vodi (Ne mislim zdej na Matjaža Mruna), ker itak naredi vse in še dosti več, karmi mislimo, če bi bil en fant, se ponižat in igrar ali organizirat tudi online tekmovanja na PS4 konzoli. (točno takmu falotu, bi jaz vsaj zastonj uredil ps4 konzolo) Bi jaz nekako kar je v moji moči, pomagal glede novih igralcev, opreme, prodaje, nižje cene za volane, nagradne igre (itak treba še eno nagradno edn dan uredit, nikol pozabuuu....) bla bla...., ampak folk novi igralci bi se družili na tem forumu. Sicer če vseeno ste mnenja, da portal ostane sim PC , jaz ne silim da se bi ta folk silil na ta forum, oz sem mnenja, da kdor mal bolj resno vozi, če ima neko igralno konzolo, se zna prepričat v nakup pcja oz dirkanje na pcju, zna pa tudi kdo obratno igrati tudi na igralni konzoli, mal manj je tega folka, pa vseen... Vem da samo temo GT imamo, nimam pa sam niti enga v katerga bi zaupal da bi delal na konzolah tekmovanja, če se vam mogoče ideja sliši dost ok , prosim javite, če pa ne, pa ni nobene zamere! Na koncu, grdo rečen, bi hotel da se ta folk, kateri ima vsaj malo rad volan druži, se pravi VSI. 3 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 5, 2017 Avtor Share Napisano April 5, 2017 Sem tvojo super slovenščino prestavil sem Ideja je super. Konzolašev nikoli nismo odganjali, vendar je problem, da nas je tukaj bolj malo zagriženih ljudi, ki bi imeli konzole. Če pa že so, se skrivajo. In potem nikoli ni bilo izkazanega kakšnega interesa za sodelovanje, še manj pa za organiziranje. Brez konzole in brez, da bi GT kaj veliko sprobal, težko karkoli organiziram. Sem pa pripravljen pomagat, kolikor lahko. 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 5, 2017 Share Napisano April 5, 2017 Če lahko kako pomagam, povej. Težko pa zagotovim da bi bil res vedno na voljo za pripravo dirke, sploh med vikendi 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 5, 2017 Share Napisano April 5, 2017 Super , sem vesel! Se malo še pogovorim v moji glavi, kako dalje, kje ideja, kje začet, in vam opišem na forumu. Dost OK, je ker če je PS4 na netu, da se vozi neko pisto trenera, je dosti da je le en PS4 prižgan, tukaj nekih težav ni, ena konzola laufa na polno, drugi se priklopjo na server, vse enak kot na PC-ju , le dosti manj posebnih nastavitev itd Prvi pogoj je itak največji, koliko talentov se nas nabere, sprva ko pride igra vem da nas bo veliko, nato pa rata hitr 100 letna suša, sicer če folk malo bodrim, jim pametujem, ostanejo-mo določeni pajaci, vseeno realno pričakjuem 15 nas ki bodo redno vozili, pa ostale kamikaze..., reč ne bo na nekem profi nivoju, bo pa mišljena za vse, za tiste ki znajo, se učijo, ali nč ne znajo, bi bili dobrodošli mi pa jih mal pomagamo, kako se mal bolj resno vozi, če pa bo kdo hotel res resno vozit, pa vemo da bo začel vozit na pcju ala Asseta, iR..itd, ker opažam da tudi nekaj mojih strank, ki so sprva vozili na ps3,ps4, se selijo na pc in si urejajo kr dost zanimive komplete, sedeže, volane, bla bla...in to je meni zelo všečno, če imaš mal manj časa ala hitra konzola, če si vsaj mal bolj resn pa žganje na polno na pcju... Javim kaj več, kasneje... 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 (urejeno) Datumi so določeni, avtomobili tudi (spodaj na sliki), pri progah (desno) pa se morda kakšna zamenja... Aja, pri prostih vikendih bo pa še eno vzporedno (cca 330hp) prvenstvo... Do takrat pa mal dopusta in kakšno fun dirko. Uredil June 19, 2017 - PEK 4 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 A to se ti je zadnjič zapacal, ko te una ni hotva dam pelat? 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 Saj ni nic spacano, bo treba k okolistu marjan Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 19, 2017 Share Napisano June 19, 2017 (urejeno) U, a spet . Čaki, danes imamo sejmulo. Mogoče bom potem kaj bolj videl... Uredil June 19, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
Recommended Posts