Skoči na vsebino

Prihajajoča prvenstva na slo-racing.com

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 389
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fural bomo, kar nam boste naštimali, jamral bomo pa v vsakem primeru.

Lahko povem par informacij, da se bo lažje potestiralo... Kdor se bo odločil za hitrejšo klaso naj testira: -Porsche 911 RSR 2017 (BOP kg in restrictor) -Chevrolet Corvette C7R (BOP kg in rest

Kakor sedaj zgleda, bo glavno prvenstvo z ENAKIMI avtomobili, dirke pa bodo spominjale na dobre stare čase WTCCja na slo-racing. Se strinjam tudi s FIXED setupom. Na tega se bo lahko prijavilo 24 dirk

Posted Images

Valda bi bilo bolje,da so vsaj vsi sloti popolnjeni kot pa da se gremo Slovensko prvenstvo z 8 tekmovalci.Folk se sicer zavzeto prijavlja na svakojake lige pol pa ne odpelje tudi 1 dirke. 

41 minutes ago, Domc said:

Slovensko prvenstvo s tujimi tekmovalci. Dobra :D 

A lahko en namesto mene fura?

Bila je samo konstruktivna ideja z nekaj pozitivnimi platmi, ki so vredni razmisleka. @Domc kaj bi ti svetoval ? Če prav razumem bi ti rad samo slovence noter ? Lahko artikuliraš ?

Prvo bi tebi svetoval, da se udeleži prvenstvo v celoti, pa zgleda da bo zdej še Lojze zraven. BAM +2, drugače se meni participacija nikoli ni zdela premajhna. Koliko nas je bilo na zadnji dirki? 12? Čist dost.

Če se pa hočeš na svetovni sim racing sceni uveljavljati imaš pa itak preveč alternativ. Med njimi Core.

Nisi mi odgovoril na vprasanje. Kaj te moti ce bi bili tujci zraven ? Drugo, bi bilo potrebno poiskat razloge zakaj je bil tak usip udelezbe in nato prvenstvo izboljsat in prilagodit, da se to ne bi vec ponovilo oz. da bi zajezili usip. Ni napredka brez povratne informacije. Samo lapanje z nesmiselnimi komentarji prvenstva ne bo izboljsalo. Do sedaj ga ni.

Ce se ne motim sem se prvega prvenstva v celoti udelezil. Drugega se nisem v prvi vrst zaradi nekaterih dogodkov in ure, ki mi ne ustreza. Slednjemu bi se se prilagodil. Lahko pa drugje pogledas mojo partecipacijo in bos videl, da nimam tezav s kontinuiteto. Tako, da ja. 

Uredil - MarkoP

Ne, zgolj moti me dejstvo, da se minira vsak kurčev predlog preden se o njem malo posvetujemo ali kakorkoli pobebatiramo. Ne zavedaš se, da komentar kot je tvoj ubije debato. Tudi tvoj naslednji je bil v tem slogu, češ da naj se najprej česa udeležim. Pa kej se slploh tudim ti kej dopovedat, ker tega nisi pripravljen sprejet. Pustiva daj. Ne pelje nikamor tole. Kaj sem sploh dal predlog. 

Preberi recimo komentar @57X. Povsem na mestu in korekten. Vreden nadaljne obravnave. In ravno to sem želel, da pride z elitnimi tujci. Kultura, ki jo tukaj kronično primanjkuje pri nekaterih posameznikih.

Uredil - MarkoP

Arnetu vsaka čast za organizacijo, da ne bo pomote. Udeležba pa na slo-racing zgleda ponavadi takole:

sketch-1467139696039.png

Morda npr. 70% udeležba na official slo-racing prvenstvu, ki bi bila ključ do vsebin portala, le ni tako slaba ideja.

Ps.: slika točkovanja je naključna in naj ne bo predmet debat...

Saj pravim, da počakajmo, pa je. Saj na koncu koncev. Za kaj bi pa kdo, ki se prijavi v Makomo npr., vztrajal, če vidi, da mu ne gre ali pa se mu ne da. Pač nehaš, pa je. Tista moja, da je treba vsaj spoštovat, če se kdo za kaj trudi, je malo preživeta. Se moram navadit.

Uredil - mancSLO
Pred 2 urama , MarkoP je napisal:

Ne, zgolj moti me dejstvo, da se minira vsak kurčev predlog preden se o njem malo posvetujemo ali kakorkoli pobebatiramo. Ne zavedaš se, da komentar kot je tvoj ubije debato. Tudi tvoj naslednji je bil v tem slogu, češ da naj se najprej česa udeležim. Pa kej se slploh tudim ti kej dopovedat, ker tega nisi pripravljen sprejet. Pustiva daj. Ne pelje nikamor tole. Kaj sem sploh dal predlog. 

Preberi recimo komentar @57X. Povsem na mestu in korekten. Vreden nadaljne obravnave. In ravno to sem želel, da pride z elitnimi tujci. Kultura, ki jo tukaj kronično primanjkuje pri nekaterih posameznikih.

Bom rekel tako. 3/4 predlogov je butastih. Kako vem? Mi je pisal pod avatarjem da sm strašno pametn. Kaj boš debatiral če ni vredn. Pol je pa še problem da tist  1/4 predlogov, ki imajo dejansko nek potencial, ne odobrava vsak. Zato je vse skurcano, samo zmeri drugi kurca. :D

Uredil - Arne Dopudja
pred 26 minutami, mancSLO je napisal:

Saj pravim, da počakajmo, pa je. Saj na koncu koncev. Za kaj bi pa kdo, ki se prijavi v Makomo npr., vztrajal, če vidi, da mu ne gre ali pa se mu ne da. Pač nehaš, pa je. Tista moja, da je treba vsaj spoštovat, če se kdo za kaj trudi, je malo preživeta. Se moram navadit.

To, da folk ni resen, smo že ugotovili. Pa tudi zelo zanimiv način smo našli kako mimo tega prit. Pa če kljub temu niso resni, ima vsaj nekdo nekaj od tega. Nekaj se počasi pripravlja...

Upam, da v kratkem uspem kaj konkretnega napisat...

• 3 weeks later...

Ne vem od kje so formule prletele?????

Je pa res, da če se bo Ferrari črtal, se mora tudi BMW, ki je najpočasnejši. Brez veze, a ne. Zna priti tudi Porš gt3, ki je čist nekonkurenčen, kot je videti na dirkah. Pa zdej rečmo Porše fanu, naj Nissana vozi.. . 

• B_U_R_I unfeatured this tema