Domc 214 Napisano June 28, 2016 Share Napisano June 28, 2016 Slovensko prvenstvo s tujimi tekmovalci. Dobra A lahko en namesto mene fura? 1 Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano June 28, 2016 Share Napisano June 28, 2016 Valda bi bilo bolje,da so vsaj vsi sloti popolnjeni kot pa da se gremo Slovensko prvenstvo z 8 tekmovalci.Folk se sicer zavzeto prijavlja na svakojake lige pol pa ne odpelje tudi 1 dirke. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 28, 2016 Share Napisano June 28, 2016 41 minutes ago, Domc said: Slovensko prvenstvo s tujimi tekmovalci. Dobra A lahko en namesto mene fura? Bila je samo konstruktivna ideja z nekaj pozitivnimi platmi, ki so vredni razmisleka. @Domc kaj bi ti svetoval ? Če prav razumem bi ti rad samo slovence noter ? Lahko artikuliraš ? Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano June 28, 2016 Share Napisano June 28, 2016 Prvo bi tebi svetoval, da se udeleži prvenstvo v celoti, pa zgleda da bo zdej še Lojze zraven. BAM +2, drugače se meni participacija nikoli ni zdela premajhna. Koliko nas je bilo na zadnji dirki? 12? Čist dost. Če se pa hočeš na svetovni sim racing sceni uveljavljati imaš pa itak preveč alternativ. Med njimi Core. 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 28, 2016 Share Napisano June 28, 2016 (urejeno) Nisi mi odgovoril na vprasanje. Kaj te moti ce bi bili tujci zraven ? Drugo, bi bilo potrebno poiskat razloge zakaj je bil tak usip udelezbe in nato prvenstvo izboljsat in prilagodit, da se to ne bi vec ponovilo oz. da bi zajezili usip. Ni napredka brez povratne informacije. Samo lapanje z nesmiselnimi komentarji prvenstva ne bo izboljsalo. Do sedaj ga ni. Ce se ne motim sem se prvega prvenstva v celoti udelezil. Drugega se nisem v prvi vrst zaradi nekaterih dogodkov in ure, ki mi ne ustreza. Slednjemu bi se se prilagodil. Lahko pa drugje pogledas mojo partecipacijo in bos videl, da nimam tezav s kontinuiteto. Tako, da ja. Uredil June 28, 2016 - MarkoP Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano June 28, 2016 Share Napisano June 28, 2016 Preberi še enkrat moj prvi post. Z muhe delaš slona... tako kot vedno... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 28, 2016 Share Napisano June 28, 2016 (urejeno) Ne, zgolj moti me dejstvo, da se minira vsak kurčev predlog preden se o njem malo posvetujemo ali kakorkoli pobebatiramo. Ne zavedaš se, da komentar kot je tvoj ubije debato. Tudi tvoj naslednji je bil v tem slogu, češ da naj se najprej česa udeležim. Pa kej se slploh tudim ti kej dopovedat, ker tega nisi pripravljen sprejet. Pustiva daj. Ne pelje nikamor tole. Kaj sem sploh dal predlog. Preberi recimo komentar @57X. Povsem na mestu in korekten. Vreden nadaljne obravnave. In ravno to sem želel, da pride z elitnimi tujci. Kultura, ki jo tukaj kronično primanjkuje pri nekaterih posameznikih. Uredil June 28, 2016 - MarkoP Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 28, 2016 Share Napisano June 28, 2016 Arnetu vsaka čast za organizacijo, da ne bo pomote. Udeležba pa na slo-racing zgleda ponavadi takole: Morda npr. 70% udeležba na official slo-racing prvenstvu, ki bi bila ključ do vsebin portala, le ni tako slaba ideja. Ps.: slika točkovanja je naključna in naj ne bo predmet debat... 3 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 28, 2016 Share Napisano June 28, 2016 Pred 1 uro , skopusnik je napisal: @MarkoP, admini so se konstruktivno in čoporativno izrekli, tako da najbolje, da jesen počakamo, pa bomo videli. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 28, 2016 Avtor Share Napisano June 28, 2016 Marjan, moje mnenje je par strani nazaj. In ne, mnenje nekaterih organizatorjev in/ali moderatorjev ne izraža mnenja celotnega slo-racing portala ... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 28, 2016 Share Napisano June 28, 2016 (urejeno) Saj pravim, da počakajmo, pa je. Saj na koncu koncev. Za kaj bi pa kdo, ki se prijavi v Makomo npr., vztrajal, če vidi, da mu ne gre ali pa se mu ne da. Pač nehaš, pa je. Tista moja, da je treba vsaj spoštovat, če se kdo za kaj trudi, je malo preživeta. Se moram navadit. Uredil June 28, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 28, 2016 Share Napisano June 28, 2016 (urejeno) Pred 2 urama , MarkoP je napisal: Ne, zgolj moti me dejstvo, da se minira vsak kurčev predlog preden se o njem malo posvetujemo ali kakorkoli pobebatiramo. Ne zavedaš se, da komentar kot je tvoj ubije debato. Tudi tvoj naslednji je bil v tem slogu, češ da naj se najprej česa udeležim. Pa kej se slploh tudim ti kej dopovedat, ker tega nisi pripravljen sprejet. Pustiva daj. Ne pelje nikamor tole. Kaj sem sploh dal predlog. Preberi recimo komentar @57X. Povsem na mestu in korekten. Vreden nadaljne obravnave. In ravno to sem želel, da pride z elitnimi tujci. Kultura, ki jo tukaj kronično primanjkuje pri nekaterih posameznikih. Bom rekel tako. 3/4 predlogov je butastih. Kako vem? Mi je pisal pod avatarjem da sm strašno pametn. Kaj boš debatiral če ni vredn. Pol je pa še problem da tist 1/4 predlogov, ki imajo dejansko nek potencial, ne odobrava vsak. Zato je vse skurcano, samo zmeri drugi kurca. Uredil June 28, 2016 - Arne Dopudja 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 28, 2016 Avtor Share Napisano June 28, 2016 pred 26 minutami, mancSLO je napisal: Saj pravim, da počakajmo, pa je. Saj na koncu koncev. Za kaj bi pa kdo, ki se prijavi v Makomo npr., vztrajal, če vidi, da mu ne gre ali pa se mu ne da. Pač nehaš, pa je. Tista moja, da je treba vsaj spoštovat, če se kdo za kaj trudi, je malo preživeta. Se moram navadit. To, da folk ni resen, smo že ugotovili. Pa tudi zelo zanimiv način smo našli kako mimo tega prit. Pa če kljub temu niso resni, ima vsaj nekdo nekaj od tega. Nekaj se počasi pripravlja... Upam, da v kratkem uspem kaj konkretnega napisat... 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 17, 2016 Share Napisano July 17, 2016 Ne vem od kje so formule prletele????? Je pa res, da če se bo Ferrari črtal, se mora tudi BMW, ki je najpočasnejši. Brez veze, a ne. Zna priti tudi Porš gt3, ki je čist nekonkurenčen, kot je videti na dirkah. Pa zdej rečmo Porše fanu, naj Nissana vozi.. . Citiraj Link to post
Recommended Posts