zamex23 1 242 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Fajn dirka, škoda da nism vozu kvali zarad problem z grafo sem pol rešu sreča. Vsi ki ste mel kakšrnekoli zanimive boje bok ob bok, prosim da napišete v katerem krogu približni in na kateri ovinek so se začeli da bom lažje naredil video. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 sam sem vštric vozil skozi bokse še z nekom tu zgoraj Dobra dirka, fer fajti. Vse bp Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Z mano tomaž, js sm že pelal po glavni liniji ti bi se mogu pol za mano pomaknat na linijo, ker js sm mogu pol čez belo črto zapelat zato da se nisma zaletela. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 19, 2015 Avtor Share Napisano March 19, 2015 Q: kar okej, lahko bi še malo popravil, ampak ni šlo R: dober štart, ostal takoj za prvima dvema, s katerima sem se boril v prvi polovici dirke. Malo sta sicer ušla, a sem ju uspel ujeti, potem pa po napaki Glavača na drugo mesto in nekaj krogov hudega branjenja 2. mesta Glavač ni in ni mogel mimo, šele ko sem naredil napako se je zmuznil nazaj na drugo mesto Postanek v boksih odličen, prehitel tako Kurenta kot Glavača, a mi je nekaj zaštrikala ročna in sta bila takoj za mano. Padla koncentracija, dve napaki in sta se odpeljala Škoda. Pozneje me ujame Peklaj, po napaki sem se zavrtel in ob tem zadel še njega, ampak mislim da ni utrpel kaj dosti škode Zamex, jaz, Glavač in Kurent, prvih 10 krogov povsem en za drugim, sploh jaz in Glavač tam okrog 6-8 krogi Citiraj Link to post
terga 402 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Slaba volja, 20-25 fps in za moje pojme ogaben avto sta me pripeljala do ragequita še pred štartom. ...Se opravičujem, lahko bi te vsaj prej obvestil. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Super za fajtat se tole. Mene je žal 1 ovinek nekdo nabasal, nekje v 6-7 krogu pa tudi ni šlo z nekom v štric več kot 2 ovinka. Mi pa replaya ni shranl??? Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Dobra izbira avta, proga mi pa ni ravno simpatična :-) Kakorkoli, glede nato da sem priletel deset minut pred kvoliji in začel s časi okoli 2.02, sem potem garal, da sem spoznal avto in progo in nato prilezel do 1.58 kar je bilo dovolj za se mi zdi 6 mesto. Štart mi je uspel, prehitel sem Peklaja, ki je nato hotel vrniti milo za žajfo, vendar je bil prespolzek in je odpeketal v pesek. Sam sem nato spremljal boje prvih stirih, vendar zaradi manjka treninga delal manjše napake in tako sem izgubil stik. V 8 krogu šibam v bokse, kjer so bli pobje ravno sredi igranja šnopca, tako da je bil postanek zabaven, še bolj zabavno pa je bilo, ko sva z zamexom vštric odpeljala iz boksov. Tam naju je pihnil se Peklaj, sam pa sem takoj naredil dve napaki in tako do konca kruzal na 6 mestu. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Zanimivo dirkanje z Alešom in Mihom. Lepe borbe vse kroge zamex, sam tebe sm mal pogrešu še zravn. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Grafična se mi je pregrevala ko sem zajebu pr overclockanju, pa sem pol zadnji trenutek pogruntu Tak da nisem postavu kvali časa neki dobrega, pol ste mi pa zbežal Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 19, 2015 Share Napisano March 19, 2015 Navijač. Terga, tut men je bil čudn avto, pa sem pogruntal da mu veliko bolj paše VEČJI wheel rotation. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 20, 2015 Avtor Share Napisano March 20, 2015 Zakon! Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano March 20, 2015 Share Napisano March 20, 2015 Fajn posnetek! Škoda edino, da sva imela Miha in jaz enako pobarvan avto in se sploh ne razloči, da se je Janko (rumen bmw) do postankov boril z Mihom, po postankih pa z mano. Drugač pa zelo zabavno... Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano March 20, 2015 Share Napisano March 20, 2015 Dober replay, fino se derejo tele Bawarci Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano March 20, 2015 Share Napisano March 20, 2015 Moji najlubši dirkalnik pa zamudu dirko Citiraj Link to post
Recommended Posts