Skoči na vsebino

BMW M235i Racing @ Imola || 19.3.2015 [AC]

skopusnik

Recommended Posts

Fajn dirka, škoda da nism vozu kvali zarad problem z grafo sem pol rešu sreča.

Vsi ki ste mel kakšrnekoli zanimive boje bok ob bok, prosim da napišete v katerem krogu približni in na kateri ovinek so se začeli da bom lažje naredil video.

• Odgovori 62
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Oooopaaaaa kako sem vidu da je danes  .Upam da bo cajt v četrtek

Server bo postavljen ob 19.30, kvalifikacije ob 20.30 in ob 21.00 dirka, dolga 16 krogov. Če kaj ne bo štimalo - prvič postavljam server, ne me linčat 

Q: kar okej, lahko bi še malo popravil, ampak ni šlo

R: dober štart, ostal takoj za prvima dvema, s katerima sem se boril v prvi polovici dirke. Malo sta sicer ušla, a sem ju uspel ujeti, potem pa po napaki Glavača na drugo mesto in nekaj krogov hudega branjenja 2. mesta :D Glavač ni in ni mogel mimo, šele ko sem naredil napako se je zmuznil nazaj na drugo mesto :) Postanek v boksih odličen, prehitel tako Kurenta kot Glavača, a mi je nekaj zaštrikala ročna in sta bila takoj za mano. Padla koncentracija, dve napaki in sta se odpeljala :( Škoda. Pozneje me ujame Peklaj, po napaki sem se zavrtel in ob tem zadel še njega, ampak mislim da ni utrpel kaj dosti škode :)

Zamex, jaz, Glavač in Kurent, prvih 10 krogov povsem en za drugim, sploh jaz in Glavač tam okrog 6-8 krogi :D

Dobra izbira avta, proga mi pa ni ravno simpatična :-)

Kakorkoli, glede nato da sem priletel deset minut pred kvoliji in začel s časi okoli 2.02, sem potem garal, da sem spoznal avto in progo in nato prilezel do 1.58 kar je bilo dovolj za se mi zdi 6 mesto.

Štart mi je uspel, prehitel sem Peklaja, ki je nato hotel vrniti milo za žajfo, vendar je bil prespolzek in je odpeketal v pesek. Sam sem nato spremljal boje prvih stirih, vendar zaradi manjka treninga delal manjše napake in tako sem izgubil stik. V 8 krogu šibam v bokse, kjer so bli pobje ravno sredi igranja šnopca, tako da je bil postanek zabaven, še bolj zabavno pa je bilo, ko sva z zamexom vštric odpeljala iz boksov. Tam naju je pihnil se Peklaj, sam pa sem takoj naredil dve napaki in tako do konca kruzal na 6 mestu.

Fajn posnetek! Škoda edino, da sva imela Miha in jaz enako pobarvan avto in se sploh ne razloči, da se je Janko (rumen bmw) do postankov boril z Mihom, po postankih pa z mano. Drugač pa zelo zabavno... [ok]