Skoči na vsebino

Akademija vožnje na "Nordschleife Tourist"

zamex23

Nordschleife akademija vožnje  

25 glasov

1. 1. Ali bi se udeležili akademije vožnje po progi Nordschlife Tourist?

Recommended Posts

• Odgovori 44
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Alo! Ni hitrost, ma je usaj linija približna.    

Glasoval za. Seveda bomo veseli nasvetov hehe Gor lepo piše, da je stvar za začetnike.. torej, zdrava kmečka pamet mi pravi, da naj glasujemo le začetniki. Ostali, z več kilometrine, imo niti nima s

Ta posnetek od Bonče je za nekoga ki je čisti začetnik popolnoma neuporaben, mogoče linije.. Ampak problem nastane ker začetnik niti ni sposoben na tulk stvari naenkrat študirat. Js mam naprimer koleg

On ma res ogromno prevoženega..že js mam čez 300 ur v ac, on pa še trikrat več. Ampak bonča bi lahk nam vsem pomagu, glede na to da je 10 sekund hitrejši na šlajfi kot mi ostali.

Glede na to da so nekateri v gt3 prvenstvu številni bili tako nekonkurenčni da so mogl odstopit od prvenstva sem pričakoval malo več zanimanja in ne samo od nas rednih dirkačev..nič zato..bo pa za pravo dirkanje več časa. 

Glasoval za. Seveda bomo veseli nasvetov hehe :)

Gor lepo piše, da je stvar za začetnike.. torej, zdrava kmečka pamet mi pravi, da naj glasujemo le začetniki. Ostali, z več kilometrine, imo niti nima smisla, da glasujejo, ker itak niso v ciljni skupini, kateri je event v osnovi namenjen ;)

Že pred prvenstvom sem ko se nisem pripravljal nanj vozu nords. Pol ko pa sm šu vn iz prvenstva sem pa samo tisto fural. mam obrnjenih kakih 800+ krogov. To je proga, ki jo v AC najbolj poznam :) Zame je pač ne, je pa ideja super :D