Skoči na vsebino

Spa Francorchamps - 15.3.2014 [testna dirka]

Recommended Posts

Meni je nekje v 7~9 krogu blokiral PC. Se mi zgodi vsake tolko pri multi-playu. Ne vem zakaj. Mogoče napajalc. Zvok dela, vendar slike ni. Pomaga samo se reset. Upam, da nisem koga zbil, mislim pa da ne.

Hja. Glede na videno bi kar priporocal spotterja :) Od dalec sem videl tisto zabavo in sem se na siroko ognil, vendar se ni dalo mimo.

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 70
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prijavim se še jaz:   Tomaž Pavšek Mclaren Honda, ne sej ne, Mp3-12C GT3 

Miha, dobr sva ga sekala. Čestitke za clear borbo. Ja. Nekdo je iz ozadja v zadnji šikani poizkušal prehitet 10 dirkalnikov pred sabo.  .

Nekdo pred tabo je zletel s steze, pa potem ko je že bil v zidu si ti zavil desno kjer sem bil js in me je odnesl v travo..ti ni kazal na aplikaciji da sem čist za tabo.

Selčan kaj je sploh bilo nimam replaya mam celo sfukano špilo mar nisem bil jaz kriv mislim da je nekdo priletel vame ? pa še v mpju mi pešajo fpsji tako da se potem obupal in šel dol res bom doktoriral s to špilo danes bom vse na novo namestil da vidim će bo kaj bolj...

Deli na drugih straneh

Se mi je zdelo, da ni kazni. V prvem krogu sem pošteno sekal v Eau Rouge (turn 3). Je pa sedaj v 1.1 vozilo v vzratnem ogledalu nekako večje, pa grip okoli 90% je še čisto znosen.

Deli na drugih straneh

Ja ogledala so res popravili, pohvalno. Sedaj so taka kot morajo biti. 
Marjan, ti bi itak moral imeti PLP, ker ni nikjer pisalo da ne rabimo?

Aja, jaz sem slišal nek nov zvok, ki ga do sedaj nisem opazil - ko sem pospeševal, je avto oddajal nek cvileč zvok, ki je malenkost naraščal z obrati, ampak je vmes prekinjal in izginjal. Še pri komu?

Deli na drugih straneh

Ja ogledala so res popravili, pohvalno. Sedaj so taka kot morajo biti. 

Marjan, ti bi itak moral imeti PLP, ker ni nikjer pisalo da ne rabimo?

Aja, jaz sem slišal nek nov zvok, ki ga do sedaj nisem opazil - ko sem pospeševal, je avto oddajal nek cvileč zvok, ki je malenkost naraščal z obrati, ampak je vmes prekinjal in izginjal. Še pri komu?

Miha. Med tem je prišel dlc in 1.1 update, ki je prinesel zastave. Nisem hotel, da bi bile kazni dvojne: igra plus PLP.

Deli na drugih straneh

Nekdo pred tabo je zletel s steze, pa potem ko je že bil v zidu si ti zavil desno kjer sem bil js in me je odnesl v travo..ti ni kazal na aplikaciji da sem čist za tabo.

Ne žal nisem imel helicorse ker probavam zakaj mi fpsji dropajo v puščisah pa špeglih pa nisem nič videl sorry :/

Deli na drugih straneh

Ne žal nisem imel helicorse ker probavam zakaj mi fpsji dropajo v puščisah pa špeglih pa nisem nič videl sorry :/

kake maš nastavitve u grafiki?

Deli na drugih straneh

Js sm največ profitiral na regrat party-u. Iz 10. do 3. mesta - mal sm povijugcal levo desno in hopla, podium place hehe :) Potem so pa prišle minute za lekcije, porkamadona. Pogledam v špegu --> sama znana imena izkušenih borcev iz foruma. Omg, nism vedu kako naj vozim. Načeloma znam vozit defenzivno in verjetno bi še krog ali dva zadrževal vsaskup, preden bi se kje zafrknil pri zaviranju. Pol je pa naenkrat samo zapingalo, štek-štek.. pogledam ping.. vse rdeče (cifre nism ujel), avte je kar teleportiralo naprej-nazaj. Kako ste vi vidl vseskup, ne vem, upam, da nisem komu frderbal dirke. Sem se takoj začel umikat skrajno levo iz linije, ker dejansko nisem vedel, kdo je pred in kdo za menoj. Pustil sem vseskup mimo in potem začel lovit Dejana, ko je ping zopet padel. Ujamem, prehitim, v lov za skupinico pred menoj. Ujamem še njih in se z enim sinhrono zarolava za 18O (brez dotika hehe). Avta čudežno nisem razbil, obrnem in gasa. Pol pa spet ping, mal razp***en preveč pohodim gas in tresk v beton. Exit server :) Je bilo bolj zanimivo kot prvič, manjka pa mi resne kilometrine, ker sem spet rabil cca 6,7 krogov, da sem se zrelaksiral :P

Deli na drugih straneh

Sem že probaval svašta in lahko zatrdim da vem kje je problem...

In sicer pač nastavitve imem nekje na medum-high ampak nima to veze ker v Single playeryu imam 200fps ko pa grem v mp imam 50fps in manj problem pa je da kar laga ker ne izkorišča procesor do fula ker je nekaj narobe sumijo da zaradi novega sound engine al neki...

Tudi drugi imajo težave ampak na žalost nobene rešitve...

http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/gpu-load-use-bug-in-multiplayer-only.17315/#post-305734

Deli na drugih straneh

Sem že probaval svašta in lahko zatrdim da vem kje je problem...

In sicer pač nastavitve imem nekje na medum-high ampak nima to veze ker v Single playeryu imam 200fps ko pa grem v mp imam 50fps in manj problem pa je da kar laga ker ne izkorišča procesor do fula ker je nekaj narobe sumijo da zaradi novega sound engine al neki...

Tudi drugi imajo težave ampak na žalost nobene rešitve...

http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/gpu-load-use-bug-in-multiplayer-only.17315/#post-305734

gpu (graphics processing unit) je grafična ne procesor. Preveri če je to sploh pri tebi problem :)

Deli na drugih straneh