silverfox1973 4 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 Ker mi zaradi bolečin v križu ne znese sedet več kot pol ure, bom danes izostal (zopet) na BTCC dirki in še naprej malical protibolečinske tablete . Vsem sodelujočim želim veliko hitrih krogov in že v naprej čestitam zmagovalcem! Vrooooooom! Link to post
Ale 472 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 Kaj pa če bi najprej probal par tabletk pomalcat. Pol bi pa sigurno več kot pl ure zdržal. Če bi pa še en whiskey pol ruknu, pa sploh s stola nebi hotel vstat. Mal heca. :mrgreen: Link to post
PEK 2 291 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 Tko al tko sm se odjavu od une dirke tko da zarad mene ni treba met sam 20min Q Link to post
Killer_B 87 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 Jeeeeej....pa še 21:10 naj bodo, da bom jst lahko prletu na dirko iz treninga! Link to post
DenIIs 0 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 ¨tut mene ne bo na dirki. Ne utegnem... :cry: Link to post
maranello575 1 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 Sej če pogledaš štarte Glavača boš vidu, da tudi v igri ni neke velike razlike. Ni mi pa jasno kako lahko tako hitro štarta. Nja, ni glih neke znanosti. Zadnič sem gledal enega BMW-ja, pa je samo tiščal pač gas do konca in kuplungo spustu. In se je samo odpeljal mimo mene, pa nisem slabo štartal. enostavno je manj wheelspina pri BMW-jih, ampak saj to se mi dopade, da so razlike v avtih. Imajo pa zato več možnosti, da se vrtijo iz počasnih zavojev. Link to post
Ale 472 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 Tko al tko sm se odjavu od une dirke tko da zarad mene ni treba met sam 20min Q Tut jaz sem se odjavil. Link to post
Primzzy 49 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 hm, sem hotel priti na quali, ob 21:30, pa ste že dirkali. Link to post
bremzy 0 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 Ma neeeeeeee čist sem pozabil.. Link to post
McBajs 8 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 Na, j... ga, jest sm tud mal zamudu. Na naslednji pa tud ne verjamem da bom - me bo rit preveč pekla od bicikla ( pa še premal jajc bom imel zarad tega ) :mrgreen: Link to post
Killer_B 87 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 Danes mi očitno ni usojeno dirkati. Q: Pole R1: Mejak me v T1 zadane. Zgubim 4 mesta in force feedback. Celo dirko nekako probam dirkat z mehkim volanom in pristanem na 3. mestu. Na koncu mi 2 ovinka pred koncem zmanjka bencina. Pa sem natočil za 16 krogov. Nč jasn. R2: Resetiram volan in vse opcije. Štart, brez force feedbacka, tko da sploh nism vedel al je kej gripa al ne. Že tukaj me vsaj trije prehitijo. Potem pa v drugem krogu moja neki pritisne na daljincu za TV in mi lepo čez cel TV fukne nastavitve za TV. Sem šel po gobe in totalno popizdil, nehal dirkat preden bi čist znoru. No, pa gre 3. mesto v skupnem točkovanju. Link to post
mm46 11 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 Q: po pričakovanju zadaj, ker nisem naredu niti kroga pred tem R1: dober štart, do prvega ovinka prišu ob Novaka, na bremzanju pa me je Murn od zadi, jaz pa v Novaka in tako pristal na predzadnjem mestu. No neki sm se med dirko dajal z maxlom in Glavačem, na konc pa mi je zmankal bencina R2: dober štart, v prvem ovinku letel vn, me prehiti matej, kasnej pa sm se mu izogibal, ker bremza dost prej kot jaz in spet na travo in padu na zadnje mesto. Do konca dirke sm se neki trudi držat za Murnom in čakal na napake spredaj, ki sm jih dočakal in končal mislim, da na 3. mestu :mrgreen: vmes, sm še zbil Dinota v pesek, sam sm ga počakal tko, da upam da ne bo kazni Link to post
PEK 2 291 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 Nism pričakval tok dobrega časa na Q ker nism nič treniral. Smo pa bli na tesno ... 0.088 od 1. do 4. To je racing! R1: Sm bil ze na dobrem mestu, potem pa ker proge se nism postudiru odletu parkat vn.. borba z Maxlom potem zadaj,.. a ko pridm do cilja vidm 2. mesto? Vsem benza zmankal? R2: Vedu da bo že boljš, proga mi je postala všeč. Kmal pridem do 2. mesta potem pa ena najboljših bitk za 1. mesto kar sm jih mel do zdaj.. Kako sva furala s Kurentom... nevrjetno.. Uštric v tist lep lev ovinek,... js po zunanji on notranji.. Huda borba Kurent.. Ampak u zadnem krogu sm ga probu presenetit na hitro zapeljat na notranju ker me je pricakoval na zunanji... Ampak sva zadela in njega je odneslo na pesek. Joj sm bil jezn sam nase, sm reku da ga bom počaku in spustil naprej... ampak on pa čedali bolj počas. Potem se mi je zdel da nima več bencina in sm ga prrinil do konca na 5. mesto.. sebe na 6. Sm se počutu preveč krivga da bi kr spizdil hehe.. Tkole je blo vsak krog s Kurentom: Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 9, 2009 Avtor Share Napisano June 9, 2009 Za pozabit En kup napak, na koncu R1 zmanjka pa še bencina Rezultati Link to post
Ale 472 Napisano June 9, 2009 Share Napisano June 9, 2009 Pa sej ne morem verjet. Men pa ni usojeno zmagat. Q:Super P3 R1: Totalno zajebal štart. Še dobr, da sem se nesreči v 1. ovinku izognil in par krogov vozil na 3.mestu. Pol prehitim za 2. in ostanem tam do pol kroga pred ciljem, ko mi zmanjka benza.. Končal na "odličnem" 5. mestu. R2:Štartal boljš...sej se mi ne da pisat...u glavnem vozil na 1.mestu do POL KROGA PRED CILJEM, ko mi je BENZA ZMANJKAL čeprav sem natočil 2 LITRA VEČ. No, vmes mel HUDO borbo z Glavačem in tut en trk v zadnjem krogu, ki me je poslal v pesek. Če nebi blo tega izleta bi mogoče prišel do cilja. Glavač je bil pa pol tok prijazen, da me je počakal in porinil do cilja. HVALA Glavač Končal na 5. mestu. Link to post
Recommended Posts