Skoči na vsebino

BTCC [2009]

mAxL

Recommended Posts

Jebemu, že cel povzetek napišem, pol pa po pomoti zaprem Mozillo. icon_wall.gif

Zdej se mi pa ne da vsega še 1x pisat.

Na hitro:

Q: Nič posebnega: P8.

R1: Zadovoljen z P4. Mare čestitam za P2.icon_champion.gif

R2: Hude in fer borbe z Glavačem, na koncu pa odlično P2 [champ]

Dober vikend, še posebaj za NDESIGN Racing.

To je bla pa ena boljših dirk. Čez celo dirko eden za drugim na polno. Res smo se že dobr navadl vozit v gužvi. Mislim, da ni blo nobene nepotrebne nesreče ali zaletavanja. Sem prav užival, še posebej v bojih z Glavačem. Great racing icon_ok.gif

Glavač res bi lahko probal kar si predlagal. Jaz sem za (sej sem vedno :mrgreen: ), sam ne vem kako bomo določil kaj mormo pit pa kolk, da ne bojo eni trezni drugi pa icon_jel2.gif.

• Odgovori 371
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Še mene štejte... bom volan nazaj nataknil na mizo za Hondico.

Res je! Jaz sem tut interesent in kot veste, jaz nikoli ne manjkam!

Ne vem zakaj nas ne bi bilo, sej zmeraj je WTCC laufal,BTCC pač enaka fora, le bolj bo zanimivo pomoje, zdej pa kr od enkrat nek strah, ni mi jasno, vsaki mesec več folka na strani, vsaki dan se manj

Posted Images

play hvala, kje pa sta Burijev in moj teammate?? :P

Upam da z Mitjatom poštimava moj pc do konc tedna, sicer zdej spet mal več nabijam :mrgreen: , upam da bo kaj več dela, upam da nism zamtran v nedeljo in druge nedelje kot psss, pa bo vse poštimano!Oz sm na dirki! :twisted:

Ajej...včeraj zvečer je zmanjkalo elektrike in posledično ugasnilo tudi računalnik/server, ki je na drugi lokaciji :evil: Ker se ga lahko zažene le fizično med delavnikom, je dirka žal prestavljena na torek 9.6.

Se opravičujem...

Kaj maxl a bi se dal zment no da skrajšamo tele Q... če so 15min pa hitr podirkamo mislm da bom ujel Porsche 911 @ Rouen-Les-Essarts ! :) Norija je tam s temi avti. :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...