B_U_R_I 3 290 Napisano May 31, 2009 Share Napisano May 31, 2009 Oprosti Matej Mejak za spin v prvi dirki. Preveč pričakujem od BMWjev, ker se vas res mal takneš pa vas prec obrne. Malce hitreje prišel iz ovinka kot ti in sm se ti nalepu na rit pa sm te mislu sam mal naprej porint, ker bi mi za prehitet itak zmanjkalo. Pa te je samo zasukalo... Drugač pa kej velik od tega vikenda nism pričakoval, ker sem vsegaskup naredu 15 krogov. Preprosto ni blo časa za kej več... Čestitke ostalim Link to post
Killer_B 87 Napisano May 31, 2009 Share Napisano May 31, 2009 Q: Poleta mi je Slapar spizdu za par tisočink R1: Po štartu ostal na drugem mestu, zamenjala sta se pa Slapar in Mejak. Par krogov kasneje prehitel Mejaka in seveda naredil naslednji krog napako na prvem ovinku. Nekako sem ga uspel zadržat na progi, vendar s tem naredil malce gužve v kateri sm jo kar pokasiral. Rezultat je bil polomljeno podvozje in na srečo 2. mesto. Zadnjih nekaj krogov me je dohitel Glavač in povem vam, da ni hujšega kot, da imaš znucane gume, polomljeno podvozje in Glavača za ritjo. No, nekako mi je uspelo ubranit 2. mesto. R2: V prvem krogu naredil manjšo napako, ki so jo izkoristili 3 vozniki in švignili mimo. Po tem sem celo dirko lovil dirkače pred sabo....nekaj sem jih uspel prehitet in jih nekaj spustil naprej zaradi manjših napak. Končal na 7. mestu. Link to post
PEK 2 291 Napisano May 31, 2009 Share Napisano May 31, 2009 Q komaj prišel na 5. mesto v zadnjih sekundah... R1: Dober štart in borba z Kurentom, ko pa sta se nekolk zataknila pred nama v prvem ovinku Novak pa še nekdo in sm bil mal optimističen v guzvi ze imel 2. mesto ampak totalno zgresu brakepoint za T2 in zadel nekoga (igi? Novak?) Ampak mislim da ni nihče zgubu nobenga mesta (js sm 2, ampak zasluženo:P), le ostali so se priblizal... Na koncu lepa borba z Novakom ampak nism bil dovolj hiter... še ene nesreče pa nism hotu nardit. Končal na 3. mestu. R2: Soliden štart potem borbe z Markom Mejakom, Murnom in sploh Kurentom. Na koncu nekolko zmanjkalo za 1. mesto, ko sva se z Kurentom podila za Matejem, ki je na konc po feltnah furu Mel pa kr en zajeban FWD drift moment v tistem zahrbtnem desnem ovinku, vse pa je poslikala Markova strešna kamerca: Link to post
maranello575 1 Napisano May 31, 2009 Share Napisano May 31, 2009 Q: Mel še nekaj rezerve, ampak več kot druge vrste ne bi nikoli dosegel. R1: Ker sem na prejšnji dirki povzročil nekaj trčenj, sem bil tokrat zelo konzervativen in sem oddal kar nekaj mest. Ker si nisem upal zavirati tik za ritjo spredaj vozečemu, sem naredil napako v Paddock Hillu in padel na zadnje mesto. Uspelo se mi je nekoliko prebijat naprej, potem pa se je en Seat zavrtel tam zadaj in ko je stal na sredi steze, sem s polno hitrostjo priletel vanj, spet na zadnje mesto S potrpežljivo vožnjo sem v zadnjem krogu prehitel Roškarja, ki je naredil napako in osvojil pole za R2. R2: Po pričakovanju sta me na štartu BMW-ja prehitela (zadnji pogon, velik boljša trakcija torej), ampak sem bil ves čas za ritjo enemu in bil hitrejši. No, ne vem, kako mi je to uspelo, ampak trikrat (!!) sem nekoliko presekal tisti desni zavoj na hribu in dobil Stop'n'Go... To je bilo to, do konca sem pritiskal na vso moč, ampak dosegel nič. Zadovoljen, je blo kar zabavno danes, čeprav ni blo končnega uspeha Link to post
Primzzy 49 Napisano May 31, 2009 Share Napisano May 31, 2009 kriza kako se pozna 20kg, 1 sec/krog, tako da je bila dirka izgubljena že pred štartom. Bil v obeh dirkah malce bolj previden, da ne bi naredil kake nesreče, pa sem obakrat pokasiral kick od zadaj, vendar v nobenem primeru ne bi mogel kaj veliko narediti. V R1 pa napaka v zadnjih ovinkih, kjer sem izgubil pol za R2. Čim prej pozabljeno. Link to post
Killer_B 87 Napisano June 1, 2009 Share Napisano June 1, 2009 Hm...ponavadi se 20 kg ni tolk poznalo. Prejšno sezono wtcc je bilo tako, da si na kvalifikacijah bil sekundo počasnejši, če si imel 70 kg. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 1, 2009 Share Napisano June 1, 2009 jap 20 kil se ne pozna sekundo ... 70 je pa že kar sekunda pri nekaterih oz. 2 desetinke pri glavaču Link to post
PEK 2 291 Napisano June 1, 2009 Share Napisano June 1, 2009 Odvisno je od proge... 70kg k sm furu pol WTCC sezone se pozna tm od 0.7 pa do 1.5 skor na krog, odvisno kakšna je proga pa seveda kok je dolg krog . play hvala, kje pa sta Burijev in moj teammate?? Kdo pozna nasledno progo? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 1, 2009 Share Napisano June 1, 2009 Mondello park ... Zajebana k svina, sm prejle odpelal pet krogov... Link to post
PEK 2 291 Napisano June 1, 2009 Share Napisano June 1, 2009 Hehe... že furate. Dajmo enkat nardit en tak trening.. za znanost. Zdj vidmo da vozmo dost normalno med sabo, brez nepotrebnih zabijanj.. Pa dejmo se ga en dan nazgat pa eno dirko odpelat. Da sprobamo kaj se zgodi s temi psihofiznicnime sposobnosti. Vse v imenu znanosti. Drgač pa ime se mi zdi znan Mondello park, v kermu špilu se ga je fural? Že vem... v GTL se mi zdi? Link to post
Recommended Posts