silverfox1973 4 Napisano May 24, 2009 Share Napisano May 24, 2009 Zaradi osebnih zadev bom danes izpustil dirko Želim vam veliko dobrih časov, zmagovalcem pa že v naprej čestitam! Vroooom! Link to post
igi 51 Napisano May 24, 2009 Share Napisano May 24, 2009 no fino. ne morem na server Kaj mi še manjka? Kolikor vem je sam un crownw plaza treba gor dat in to mam EDIT: zrihtal. Manjkala je druga vectra (2007) Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 24, 2009 Share Napisano May 24, 2009 Q: Zanesljivo na prvem mestu s tremi desetinkami prednosti R2: Roškar zadel Mejaka, Mejak zadel mene. Ko sem že mislu, da se bom pobral, takoj še enkrat Roškar v mene Potem pa samo še navzdol, ko sem sam dvakrat zletel s proge. Na koncu 4. mesto R2: Zajebal najprej sam enkrat. Nato prišel nekako do četrtega mesta brez problemov, ko sem poskušal prehitet Florjančiča v zadnjo šikano. Bil sem že pred njim kako četrtino avta in pa direktno na robnik zavije in me zbije ... zopet zgubu 2 mesti... Na koncu odstopil, ker sem bil čist znerviran. Moram rečt, da sem pričakoval veliko več Razočaran zelo Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 24, 2009 Avtor Share Napisano May 24, 2009 No pa je še ena dirka odzadaj. Konkurenca je postala extremno močna, saj je na kvalifikacijah potreben že čudež da si top7, na koncu zneslo za P11 R1: Štartati ne znam V levem hitrem ovinku sem naredu napako, zapeljav na travo in končav v malinah...nato sam križariv do P9. R2: Spet slab štart, po napakah drugih sem le prilezel na P7. Očitno bo premalo samo to drkanje pred dirko, da se v detajle spozan dirkališče Rezultati Link to post
mm46 11 Napisano May 24, 2009 Share Napisano May 24, 2009 U fak kera druga dirka no pa da začnem na začetku Q: zelo nad pričakovanji, danes uro pred dirko nism prišu pod 43 potem pa se mi je posreču setup in čas za p3 R1: že na začetku naredu štalo roškar, ko je mal drmnu mene, jaz pa v murna in vn iz ovinka, tako smo prvi trije padli na zadnja mesta no do kasneje sm mel še boje s šosterjem, ki ga nikakor nism mogu prehitet, hkrati pa mi je za ovratnik dihal murn. no do konca dirke me je murn prehitel, šoster in florjančič pa sta se zadela, kar sm izkoristu in končal na P5 R2: štart odlično uspel, florjančič me je pol dirke delal živčnega z vožnjo na riti :mrgreen: no kasnej je naredu napakco in od takrat sm si nabral 3s prednosti, ko ga je še glavač prehitel in iz kroga v krog pridobival proti meni. Za še bolj napet konec pa sm sam poskrbel, ko sm se skor zavrtel v šikani in zadnje 2 kroga sta bla skoz boji na nož, na koncu pa sm na moje veliiiko presenečenje ostal spredaj kar je pomenlo dvojno zmago MM Racing Link to post
Killer_B 87 Napisano May 24, 2009 Share Napisano May 24, 2009 Q: Na posnetku videl murna in takoj vedel kdo bo imel pole. Naredil v redu setup, ki mi je ustrezal in prišel na 2. mesto. R1: Slab štart (nič novga), potem se pa še zapletem v tisto nesrečo (murn, roškar, mejak) in jo ne glede na to kako se drugi pritožujejo, odnesem najslabše saj sem padel na zadnje mesto (and then some). Nato se je začel boj v katerem sem skuril gume do felg. Na koncu prišel na 2. mesto direkt pred Kurenta. GO NDESIGN RACING!!!!! YEAH!!!!! R2: Štart malce boljši, ampak še vedno zgubim eno mesto (Glavač itak). Potem ga še parkrat ruknem, da bo mal živčn No na sredini dirke pa naredim 3 piruete v najhitrejšem ovinku in padem na zadnje mesto (al pa tam nekje) in se spet začenjam pribijat naprej. Tokrat ste že vsi tako nadrkani, da mi ne rata najbolš in končam na 5. mestu se mi zdi. Drgač pa morm rečt, da je to huda proga! Link to post
PEK 2 291 Napisano May 24, 2009 Share Napisano May 24, 2009 Q sm bil slab, pa še to sem pogledu Murna da sm usaj prestave priblizno tko nastavu kot on in da sm se naucu linijo... Treninga pred tem sm mel vsega 5 krogov.. R1: Na moje presenečenje po drugem ovinku ze na 1. mestu... men nic jasno Potem sem se boril z enim seatom in eno hondo,... ki pa sta se nekak spravla ven in potem sm mel tok prednosti da sm do konca vozu bolj na izi pa kr 1. bil R2: Huda dirka spet, lepe borbe in prisel do 3. mesta. Boj za 2. mesto je bil neverjetn z Mejakom sva vštric vozila 3 ovinke... Sam nisem prevec zelel narediti ksnih neumnosti tak da se nism posveču 100% prehitevanju, sm reku bolj 3. mesto kot 2. pa kazen... Zadovoljen zelo s tem vikendom, glede na to kolk je blo treninga in kok sm SFUUUUUUUUUUUUUKAN. Link to post
Ale 472 Napisano May 25, 2009 Share Napisano May 25, 2009 Prišel bolj pozno z GHD Sevnica kjer sem bil cel vikend tako, da sem imel samo 3/4 ure treninga. Progo sem sicer včasih že poznal, sam sem že pozabil kako gre. Q: Mel sem premalo časa za sestavo dobrega setupa, zato mi je teammate Novak zaupal svojega (TNX Mare ), na katerega sem se navajal skoraj cele kvalifikacije. Na koncu P 7. R1: Štart mi je uspel dobro, pol sem pa u glavnem zaradi napak drugih pridobil nekaj mest. No, kakšnega sem tut sam prehitu. :mrgreen: Po nekaj krogih me dohiti hitrejši Novak, pa rajši nisem preveč branil pozicije, da nebi še kkšne pizdarije naredu. Končal na odličnem P 3 R2: Pred štartom še malo "popravil" setup, kar pa se ni preveč obrestovalo. Pa tut nasprotniki so bli velik hitrejši kot v R1 (vsaj zdelo se mi je tako). S konstantno vožnjo brez večjih napak končal na 5. mestu. Skupno zadovoljen, ker je na treningu kazalo velik slabše. Spet dober vikend za NDESIGN RACING. Link to post
play 502 Napisano May 25, 2009 Share Napisano May 25, 2009 Fantje v naših ekipah same pohvale! Link to post
Primzzy 49 Napisano May 25, 2009 Share Napisano May 25, 2009 najprej opravičilo za nesrečo. Take nesreče se mi dogaja zelo redko in nažalost je bilo to na začetku R1, kjer sem malce prepozno zavrl oz. ste vi zavrli malce prezgodaj. V trenutko sem videl, da ne morem narediti nič več, le tiščal sem bremzo in se probal nekako umakniti, vendar sem zadel avto pred sabo. No, naj za vaše zadoščenje povem to, da me je na enak način kiknil iz dirke maranelo v naslednjem krogu v istem ovinku. padel sem seveda na zadnje mesto in totalno uničil vmetenje. niti volana nisem mogel več držat naravnost. Bil zelo razočaran. Mejak & Murn, sorry še enkrat. Ni blo zanalašč niti iz objestnosti, le presenetila sta me z zaviranjem. Link to post
DenIIs 0 Napisano May 31, 2009 Share Napisano May 31, 2009 Najverjetneje me danes spet ne bo na dirko. :cry: Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 31, 2009 Avtor Share Napisano May 31, 2009 No fino, končno prilezev na P8, kar bi bil pole za R2 pa diskonekta internet Link to post
mm46 11 Napisano May 31, 2009 Share Napisano May 31, 2009 Kere hude borbe v r1 sm še nekak uspel zadržat murna za sabo na koncu, v r2 pa sm mal prehitro bremzal v zadnji ovink in je slapar švignu mimo Link to post
igi 51 Napisano May 31, 2009 Share Napisano May 31, 2009 Ajoj smola maxl Zaenkrat samo to: vse pohvale za lepe in čiste borbe na nož, s komerkoli sem imel opravka. Zgleda da smo od prejšnje sezone zelo napredovali glede tega Link to post
Recommended Posts