Skoči na vsebino

BTCC [2009]

mAxL

Recommended Posts

Danes pa nisem bil čisto pri stvari...

Q: bi lahko kar citiral PEK-a

R1: Kaj sem Mejaku naredil se niti spomnim ne, bolj mi je ostalo v spominu ker mi je zmanjkalo bencina v 19 krogu - meni nič jasno, gledam tam po cagrih kaj se dogaja in hop zamudil ovinek in storpediral Šosterja [Joj] In to je bil boj za 3. mesto [Joj]

R2: Mah, neki smo se pojal, na koncu 7. mesto ki niti ne vem če si ga sploh zaslužim...

Prvič mi je net tolk delal da sm lahk špilal pol pa tako sr...

• Odgovori 371
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Še mene štejte... bom volan nazaj nataknil na mizo za Hondico.

Res je! Jaz sem tut interesent in kot veste, jaz nikoli ne manjkam!

Ne vem zakaj nas ne bi bilo, sej zmeraj je WTCC laufal,BTCC pač enaka fora, le bolj bo zanimivo pomoje, zdej pa kr od enkrat nek strah, ni mi jasno, vsaki mesec več folka na strani, vsaki dan se manj

Posted Images

Hehe.....kvalifikacije 4. mesto, prva dirka 4. mesto in druga dirka 4. mesto :D

R1: Štarte sem nadrkal vsaj tolk, da zdej ne zgubim prec treh mest. Prišel na 3. al 2. mesto, vendar naredil par napak, tako da sem pristal na 4. mestu. Na 3. sem prišel ko sta dva malce trčila...jst sm pa švignu direkt med njima....sm cel cajt fige držal da bi zneslo....in je .... barely!

R2: Ehm....pač normalna dirka na polno....se mi zdi da nas je prvih 5 končalo v 3 sekundah. Res smo že hudo izenačeni ratali in pravi užitek je vozt te dirke (vsaj na prvih 5 mestih, zadej so še zmeri komolčarji :D)

capture2009-05-1722-48-0.jpg

sicer sm pa lahko nadaljeval, prehitela sta me sam ti in novak tk, da prijave ne bo :wink: Katastrofa je sledila v naslednjem ovinku :D

To ni nič :mrgreen: Ej sorry, se pravm, nism bil čisto pri sebi danes, me je vse kar je blo abnormalnega ven iz tira vrgl [buzara]

Q:Spet porazno. Že 2. vikend zapored.icon_wall.gif

R1: Dober štart in 1. krog. Vozil nekje okrog 8., 9. mesta in počasi prehiteval voznike pred mano. Mel hudo borbo z Glavačem dokler me ni poslal na travo. Nimaš kej Glavač, se zgodi. Mislim, da s pritožbo nebi nič pridobil, tako da je ne bo. :mrgreen: Pol spet nekak prilezu do 5. mesta, dokler mi ni pred zadnjim ovinkom dirke benza zmanjkal.icon_joj.gif Končal P7.

R2:Štartal 2. in na tem mestu ostal do cilja. Mel še mal pritiska od zadaj, kjer je Glavač parkrat poskusil prit mimo, sam mi je uspel odbit vsak njegov napad. Parkrat sem se tut jaz približal vodilnemu Šostru, sam pol vedno naredu kakšno napakco, da mi je spet ušel.

Škoda za R1, z R2 pa zelo zadovoljen. [champ]

Q: krneki. P9

R1:štart uspel in prehitel Roškarja in prišel vzporedno z Stojkotom, kar pa on tega ni vidu in je rinu na linijo, dokler ni prišel pred. Roškar me je nazaj prehitel, Stojko pa je šel z njegovo pomočjo na travo. V naslednjem ovinku sem mel malo boljši izhod kot Roškar in prišel vzporedno z njegovim zadnjim kolesom, nakar je on zavil vn, da bi me zaprl in me ruknu na travo. Po tem sem se trudu pridet do vsaj 8. mesta ko sem že po polovici dirke prehitro prišel v T1, zabil v gume in se zvrnu naa streho...retire

R2: štart ok. Na koncu pa ko sem lovil maxla so mi kr naenkrat odpovedale zadnje gume, tako da sem v zadnjih 2-3 krogih naredu kar nekaj napak in namesto, da bi pridobil 1 mesto, me je prehitel Tušar. Končal na tolažilnem 8. mestu

A ste bili na serverju? Jaz sem prišel pogledat, pa nikjer nobenega...

Še vprašanje: kako si lahko dam +10kg? Samo rad bi videl, če je kakšna razlika, ker mam kazen na naslednji dirki. Načeloma bi to morali bit isto, kot da nalijem malo več kot 10l benza več, če je špil natančno narejen...

Benz se porabla, dodatni kg pa ne...tongue.gif

Pejt v multiplayer pa daj HOST GAME pa pol pejt pod timing pa sectors al kaj ze.. pa tm k pise 0kg kliknes se ti pokaze "+" pa nastimas 10kg.. tk nekak no

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...