Skoči na vsebino

BTCC [2009]

mAxL

Recommended Posts

Q: kr dober čas in 2. mesto

R1: dober štart in si pridobil nekaj malega prednosti. Potem proti koncu dirke pa nism mel več gum in me je v zadnjem krogu pred dunlop ravnino vrglo počez - zgubu 1s prednosti pred Murnom in Glavačem, ki sta me prehitela :(

R2: dober štart in prišel na 3. mesto po bojih z Roškarjem, ki se je sam odstranu (kot se vidi na slikah, si zavil ti v mene ;)). Potem pa še pred polovico dirke mi je začel avto drset po celi progi - nism mogu it v ovink prav, vn je šlo pošrek... glavnem ni mi jasno, kako se je lahko tako različno obnašal kot v prvi dirki. Nato je Glavač priletel po moji napaki in ko me je 85% prehitel, je zavil na linijo (-ni mi jasno zakaj), se je nasadu na moj nos in oba sva šla vn :(. Avto mi je crknu in dokler sem prišel nazaj na stezo, sem bil že na zadnjem mestu. Do konca dirke sem pol uspel prehitet Stojkota, Maxla in ustavljenega Zupana.

Misli, ki mi hodijo zdej po glavi: Glavač, ti dostikrat prehitiš po zunanji, pol pa ne pustiš nič prostora unmu, četudi nisi še spredaj..

• Odgovori 371
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Še mene štejte... bom volan nazaj nataknil na mizo za Hondico.

Res je! Jaz sem tut interesent in kot veste, jaz nikoli ne manjkam!

Ne vem zakaj nas ne bi bilo, sej zmeraj je WTCC laufal,BTCC pač enaka fora, le bolj bo zanimivo pomoje, zdej pa kr od enkrat nek strah, ni mi jasno, vsaki mesec več folka na strani, vsaki dan se manj

Posted Images

Mejak js sm ti pustu skor pol metra + sirino tvojega avtomobila. Ko si ti me zadel si sel pravzaprav naravnost ceprav se je steza se zmer nagibala v levo.

Sam oglej si kolk sm jst oddaljen od roba ceste na 1,2,3 sliki, pa kolk si ti.

lala.jpg

Lahko pokazem še 4. (0.1sec kasnej), ko si še mal dlje od roba ... Ampak you get the point.

I get the point...sam js sem zavijal v ovink normalno, ti pa si se približeval svoji liniji, kot da me ne bi blo tam, oz kot da bom js vozu skozi po robu ceste, dokler me ti ne prehitiš :?

Ej...to je dirkanje....kaj mislš da ti bo na pladnju prinesel uvrstitev al kaj? :D

Jst sm se v race2 z Glavačem parkrat zamenjal in moram reči, da je sicer neizprosen ampak pošten. Pač zapiranje mora bit....pa mal bumpanja tud, da dirkač pred tabo ve da si za njim. Treba je izvajat pritisk nad dirkači pred sabo....zato da naredijo napako :D

Mejak sj fora je da jst tep onemogočim da v ovink peleš po normalni liniji ;). Zdj nebi reku da bi res zavil vate ampak v tem primeru kot sva mela midva bi mogu ti mal popazit sj si mel še plac na levi, kot kazejo slike. Pa se ne kregam tukej neki, sam pač si morva mal uskladit mnenja hehe... tut js bi su lah mal bl direktno v naslednji ovink ja.

Novak tebe pa bi ponesrec skor katapultiral v zacetku tega levega dolgega ovinka, ko sva bla vstric, R2 lap1.. sm mal prevec zunej uzel linijo tak da sori za tist.

EDIT: Mejak sm js podal pritozbo, pa kar bo bo, se bojo ze odlocil oni. Pa brez zamere pač en vid tko nesreco, drug drugace. ;) Pa da se konča tukej ta debata, da ne bomo tople vode odkrival. Konc koncev furamo za fun. :)

Internet [guns]

Me je začel zaj... ob 20.30h -> se pokaže žarek upanja ko mi uspe prit v practice -> sledi next session jest pa kr ostanem u practice [Joj] -> resetiram računalo v upanju na boljše delovanje a potem internet ne več sploh [Jaoo]

Po slikah sodeč (posnetka še nisem pogledal) bi se tut jaz strinjal s PEK-om. Pa B_U_R_I je tut dobr napisal. Tut jaz se zlo nelagodno počutim, ko je BMW pred ali vštric z mano.

Danes dirka, da nebo ponovno kakšnih extremnih sekanj (verjetno se ve kateri ovinki so sumljivi) smile.gif

Srečno (jo bomo rabli danes na tem ozkem dirkališču icon_jel2.gif)

Ja meni lahko kr kazen za vrtenje bremzyja v r2 [Joj]

drgač pa tudi zame katastrofa...

na q uspel soliden čas in p3

v r1 me je najprej v drugem krogu tušar ruknu na travo potem pa po prepoznem zaviranju, ko sm vse zgrešil na srečo me je še nekdo ruknu od zadaj in sm končal v travi, avto pa ni hotu nazaj na cesto :evil:

v r2 hitro prišu iz zadnjega na p8, ko me je vončina prehitel, sem se ga dotaknu in zavrtel, neki cajta sm še vozu pol pa raj retire dal

Q mi je uspelo prit na P2, čeprov sem imel parkrat v nekaterih sektorjih še -0.2xx tko da bi mogoče lahk bil pole, sam ni ratalo :)

R1: Na štartu sta bla kar dva na pole :) Mislim, da Dino pa Makselj. Uspelo mi jih je na štartu prehitet, potem sem pa samo rutinsko privozil do cilja z varnimi petimi sekundami prednosti.

R2: Začel s P8 in se po neki zmešnjavi v prvem ovinku za las izognil nesreči, ker sta šla 2 počez. Potem pa sem se do konca dirke uspel prebiti na P4, dokler ni Glavač naredil v zadnjem ovinku, bolj proti koncu dirke, napako in se je odpeljal na travo. Prišel sem na P3, kjer pa sem dirko tudi zakluču.

Že drugi vikend dosegu P1 in P3 tako da sem zelo zadovoljen.

Q: Mislim, da nas je blo 13 okol sekunde :) Vsaka linija se je poznala, pa še +20 kg :evil: na koncu 13. mesto

R1: Vozil in čakal na napake drugih, po težavah z bencinom ostalih prilezev na 6. mesto. Morm pohvalt štart [ok]

R2: Dober štart, nato umirjeno križariv do konca in ponovno P6

Sm mislu, da bo ta proga delala več preglavic....pa se je kr dobr vse skupi obnesl 8)

Jao jao.. sovražm dž. Enostavno ni nic gripa...

Q kaj pa vem ker 6 tm nek...

R1: Sori Kurent za tisto v hairpin sm prepozn pobremzal pa ni blo vec resitve. Zato sm ti tut zmigu u zadnem krogu da ostani pred mano a pol sm vidu da si parkiral ti je vrjetn benza zmankal... Denzy teb tut sorry nism spelu tistga 1. ovinka pa me je na travo zaneslo,.. sm probu da se nebi vrnu na stezo ampak je lih u tisto smer ovink pa sm te zadel ko sm nazaj prsu, tut nism mel kej nardit na travi... sm upal da bos ze mem ko me odnese na stezo... sry. Na konc nevem kak prsu na 6 mest al kam ze...

R2: U ku**c zajebu 3. pozicijo.. enostavno jo vrgu stran v predzadnjem krogu s prepoznim zaviranjem... za pop***d.

Glup vikend prcakujem ksno kaznk, pa sori se 1x za tak polom v R1.

Q: Nekje na sredini sem prevzel pole position, potem pa sem malo experimentiral s slicksi, ampak nisem dosegel nič, čeprav je bla steza vse hitrejša. Na srečo me ni nihče prehitel, pole sem ohranil za nekaj tisočink.

R1: Na štartu sem izgubil mesto, ker še ne znam najbolje, potem pa sem v uvodnih krogih naredil nekaj napak. Ko sem se znebil zasledovalcev, sem nekaj krogov pritiskal in nekoliko zmanjšal zaostanek za Murnom, ker pa se nisem dovolj hitro približeval, sem se kmalu raje odločil ostati na drugem mestu, ker je možnost za napako tu enostavno prevelika.

R2: Soliden štart, potem pa dotik z Roškarjem v prvem ovinku. Jaz sem bil na notranji in sem se umaknil na robnik, kolikor se je dalo, on pa je prišel z zunanje strani prav tako na apex. Naj odločijo sodniki, Roškarju se opravičujem, ampak bolj se nisem mogel umaknit.

Ker me je nekdo zadel od zadaj, se je dirklanik začel obnašati čudno, zato sem zletel ven v T3 in padel na zadnje mesto. Pritiskal sem vso moč in zmanjševal zaostanek za vodilnim, vendar pa sem naredil nekaj napak in končal na nehvaležnem devetem mestu.

Zadovoljen sem s svojim drugim vikendom v tem prvenstvu, počasi tudi dirkalnik razumem bolje. Škoda le, da sem osvojil toliko točk, kot na prvi dirki, čeprav sem bil tu veliko bolj konkurenčen.

Zdaj pa si morda želim še kakšno suho dirko, glede na to, da je bil tudi Rockingham ves premočen.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...