Skoči na vsebino

BTCC [2009]

mAxL

Recommended Posts

Ja bil si na stezi, sej jst nisem vozil izven ;)

Sam si vozil po sredini ene 50 km na uro počasnej, ter probal zapirat kar se da...

• Odgovori 371
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Še mene štejte... bom volan nazaj nataknil na mizo za Hondico.

Res je! Jaz sem tut interesent in kot veste, jaz nikoli ne manjkam!

Ne vem zakaj nas ne bi bilo, sej zmeraj je WTCC laufal,BTCC pač enaka fora, le bolj bo zanimivo pomoje, zdej pa kr od enkrat nek strah, ni mi jasno, vsaki mesec več folka na strani, vsaki dan se manj

Posted Images

:( Zelo razočaran!

Po odštevanju zadnjih sekund kvalifikacij, je ura ostala na 0:00. Nato se ni zgodilo nič!

Pgledam monitor, par jih je bilo v boxu ostali na progi, kjer se je dogajal nek čuden brake dance. Pomislil sem da bi mogoče... No pritisnem ESC in ni bilo več poti nazaj.

Škoda, res sem se veselil te dirke.:(

Se vidimo na naslednji. ESC tipko pa bom fizično onesposobil!

Sam si vozil po sredini ene 50 km na uro počasnej, ter probal zapirat kar se da...

Nisem niti zapiral, ker nisem nazaj gledal če gre kdo.

Nisem niti zapiral, ker nisem nazaj gledal če gre kdo.

[ok]

Q: Zbral za 4. mesto. Moram reči, da sem bil kr presenečen.

R1: Štartat ne znam....to je dejstvo...zgubil mesto ali dve. V tistem hitrem levem ovinku, ki full drsi, se zapleteta dve hondi in gresta počez čez celo progo. Bremzal ko norc in se komaj izognil, da bi me pobrali. Še vedno zaradi lovljenja avta zgubim svoje 5. mesto in padem na konec vrste. Med dirko sem opazil, da mi avto bolje leti kot ostalim, tako da sem na koncu prilezel na 4. mesto, ki sem ga ukradel Kurentu se mi zdi.

R2: Štart spet u kurcu in zgubim 2 mesti. Vozim za Glavačem in čakam priložnost. Mejak pred njim začne nekaj letati po progi in oba upočasni tako da pridem mimo Glavača, ampak le za kakšne pol kroga, ko me spet prehiti nazaj. Ta zadeva se je ponovila še parkrat med dirko, ko Mejak kar naenkrat odpelje sebe in Glavača po maline in tako dobim 2 mesti. Na koncu se spet boril s Kurentom, ki pa je na žalost šel v boju z mano malce počez. Zadnji krog pa je name pritiskala ena od hond in naju kmalu spravila oba vn v zadnji šikani....na srečo se je dobro izšlo.

Aleš Kurent, kakšna bitka zadnje tri kroge, sem bil kar poten in več sem gledal nazaj kot naprej, fuf, zato tudi ena napaka v šikani, ker sem gledal nazaj, če me boš probal prehitevati in sem seveda zaj.... šikano.

Drgač pa bil obakrat torpediran v prvem krogu, v prvi dirki sem se sam, v drugi me je pa en BMW, vendar je blo najbrž (upam) v žaru borbe. Vuah kako sem bil icon_jaooo.gif jezen icon_jaooo.gif v drugo, ko sem na istem mestu letel ven, potem pa vsi mimo. No, vseeno, obakrat sem nekako prilezel do točk.

Zadnji krog pa je name pritiskala ena od hond in naju kmalu spravila oba vn v zadnji šikani....na srečo se je dobro izšlo.

kaj pa je blo v zadnji šikani? :D

EDIT: ja se že spomnim :)

OK sm tok pomirjen da lah pišem... :P

Q je blo krneki ampak sm vedu da zna bit Race cist kul ker sm bil zadovoljen z autom.

R1: Super borbe na koncu skupaj z Murnom prihitva vodečega BMWja .. v zadnjem ovinku icon_thumbsup.gif.

R2: Spet se je odvijal vse po mojem načrtu, pridobival na mestih, dokler se nism zapletu v boj z Matejem na zlo hitrem delu proge,.. in potem me je sam še fotograf ujel: ajajajaja.jpg

Tko da sm nekak jezen ker s tega vikenda bi se dal spet potegnit okol 16 pik... proga je res super. Smo pa tut zlo zlo izenačeni. [ok]

Mal gledam to tvoje prehitevanje Primzzy, mal veliko je komolcev in teh prehitevanj, ko se v ovinku z višjo hitrostjo nasloniš na zunanjega [fbi] Nevem, če se bo to toleriralo v prihodnje...

Mal gledam to tvoje prehitevanje Primzzy, mal veliko je komolcev in teh prehitevanj, ko se v ovinku z višjo hitrostjo nasloniš na zunanjega [fbi] Nevem, če se bo to toleriralo v prihodnje...

:oops: ehm, no, sem bil mal jezen ker sem bil kiknjen iz ovinka pa sem se mal posilil nekaj mest nazaj, ko sem se mal pomiril, sem neha bezljat.

q: naredu svoj rekord ka je blo dovolj za p3, čeprov bi lahko šou še kako destinko dol cajt :)

r1: nikakor nism uspel ujet ritma zato sta me v enem ovinku prehitela murn in glavač, ki sem ga poskušal nazaj, sam sm bremzal na travi in končal v travi in zgubu še par mest, kr sm spuščal voznike mimo. do konca sem prehitel vončino in končal na p6

r2: na štartu prehitel hondo, vončina pa me je še pred ovinkom ruknu. čez neki krogov sm ga prehitel po njegovi napaki in vozu na p1 do konca, kr mi je večino dirke potem kr on ščitu hrbet :D

Drgač pa bil obakrat torpediran v prvem krogu, v prvi dirki sem se sam, v drugi me je pa en BMW, vendar je blo najbrž (upam) v žaru borbe. Vuah kako sem bil icon_jaooo.gif jezen icon_jaooo.gif v drugo, ko sem na istem mestu letel ven, potem pa vsi mimo. No, vseeno, obakrat sem nekako prilezel do točk.

Zapletu si se z mojim bratom, izloču si se pa sam, kar si zavil direkt v njega :wink:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Primzzy dobra borba je bla na koncu. Ne trenutke mal trda sam mislim, da je blo vse v redu. Edino tvoja vožnja "čez" šikano je bla ene parkrat mal...ne vem no, jaz mislim da si mal preveč sekal. Samo moje mnenje.

Q: Kr neki...v glavnem slabo

R1: Štart povprečen, pol pa dobre borbe čez celo dirko. Končal na dobrem 5. mestu.

R2: Štartal bolje in po parih krogih tut zaradi napak drugih pridobil nekaj mest. Enkrat sem se znajdu celo na 3. mestu, sam ne za dolgo. Najprej zgubil mesto proti Novaku, pol pa še proti Roškarju s katerim sva mela zadnjih nekaj krogov hud že prej omenjeni boj. Na koncu spet 5. mesto, s katerim pa na koncu niti nisem bil tok zadovoljen, ker bi lahko končal kakšno mesto višje.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...