Oxy 11 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Q je bil res drsalnica in nisem mogel naredit pametnega kroga vedno je bila napakica nekje ampak solidno p4. R1 štartal dobro sem mislil da bom vsaj na štartu kaj pridobil pa ni blo nič s tega potem sem videl kako se je Grubelnik zaletel v pred mano vozeče in na srečo zgrešil mene. Zaradi tega sem prišel na p2 in se lepo oddaljeval Markotu in Kurentu dokler ni prišel 8 krog ko je naenkrat vse zaštekalo sem mislil je pač net ven vrglo. Se prikažem mislim da ene 10 sec kasneje mislim da sma z Matejem celo imela dotik. Končal na p8 ker mi je na ravini zmanjkalo benza. Nič jasno glede benza saj sem ga dal za 14 krogov pa ni zdržal. R2 Štartal iz pola in imel borbe z Primožem ki sem ga uspel zadrževat za sabo prve 3 kroge nato pa sem samo pospeševal in delal zelo hitre kroge. In tako prišel da zmage Ja Janko tudi meni nič jasno zakaj sem bil tako hiter res da sem gume in camber zelo spremenil pa še grele se niso tako kot v r1 ko sem dobil opozorilo že v 10 krogu. Ja pa tudi zelo natančno sem vozil sem probal čim manj slajdat pa se je izšlo. Link to post
MatejMejak 11 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Q: nekaj krogov sem naredu, sam dobrega časa nism uspel nardit. R1: dober štart, potem pa dosti napakic. Končno 4. mesto R2: mogu bi štartat s 5. mesta, ampak me je dalo na 11. skupaj s Stojkotom . Štart ni bil za nikamor in tako sem bil ujet v gužvi, v kateri se nism nič kaj dobro znašel. Enkrat sem se v Stojkota zaletel, ko sem na zaviranju blokiral kolesa (oprosti za to - moja napaka), potem, ko smo bli pa vsi na kupu tam, so mi za trenutek vsi zaštekali in izginli, potem pa se nazaj pojavli...totalna zmeda me je poslala na predzadnje mesto z razbitim avtom, tako da sem dal kr esc.. Upam na uspešnejše dirke v prihodnosti Link to post
DenIIs 0 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Čestitke zmagovalcema! Priletim direkt iz morja na Q kjer osvojim 9 mesto. Glede na dež in na malo treninga boljšega rezultata realno ni bilo mogoče pričakovati. R1: Dirka zelo slaba. Kot da bi bil na drsalkah. V prvem krogu (nekje na polovico) sem imel 2 dotika (ne vem s kom), tako da me je pri enem obrnilo in je bilo dirke praktično konec. Tako sem še samo krmaril do cilja in osvojil 11 mesto. R2: Avto se je obnašal dost bolje kot v R1. Štartal iz 11, ter počasi lezel navzgor. Nekje na polovici dirke me je nabil Matej Mejak (opravičilo sprejeto) in spet sem se znašel z razbitim zadkom na začelju. Ker pa so tudi ostali imeli težave, sem na koncu vendarle prilezel nekako na 7 mesto. se vidimo v Doningtonu, kjer bo seveda vse drugače. Link to post
Ale 472 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Q: Slabo - P 7 R1: Odlično! Po bolj slabem štartu mi je v prvem krogu uspelo prit na 4. mesto. V prvem krogu v levem ovinku, ko pripelješ dol z ovala je prišlo do velike gneče in prerivanja, jaz pa sem to uspel izkoristit. Pol nekaj krogov borba za 3.mesto z Mejakom, ki sem jo dobil. Po par krogih na 3. mestu pa kar naenkrat vidm P2 . Super - sem rekel in mirno pripeljal v cilj na 2. mestu. R2: Porazno. Štartal kar v redun nekaj krogov vozil na 5. mestu pol pa napaka pri zaviranju za šikano na koncu ciljne ravnine. Ker mi ni uspel ustavit sem priletel v gume in ravno tok poškodoval avto, da nisem uspel držati tempa vozil okoli mene. Zaradi tega naredil še par napak in padel na zadnje mesto. Nisem se predal in vozil naprej, dirko pa končal v zidu kjer sem že prej zapravil dirko. Se vidmo na naslednji dirki. Link to post
play 502 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Se zelo oproščam!, ker me ni bilo, delal sem v nedeljo do 20.00h a nato pa res čist pozabil! Link to post
McBajs 8 Napisano May 5, 2009 Share Napisano May 5, 2009 Ne ne, ta pa ne bo uredu... Šala! Avto je Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 7, 2009 Avtor Share Napisano May 7, 2009 Server je online. (SloBTCC, btcc) Če boste kaj zvečer vozili....tolk da sprobate, če vam vse dela... Link to post
maranello575 1 Napisano May 7, 2009 Share Napisano May 7, 2009 Sporočam, da me ne bo na dirko v Doningtonu, sem v Španiji na dirki F1 (resnični ) Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 7, 2009 Share Napisano May 7, 2009 Je kdo že kaj vozil? Kakšne mate kej cajte? Link to post
McGoga 2 Napisano May 7, 2009 Share Napisano May 7, 2009 Lej ga Dinča, nism vedu da si spet aktiven dirkač. Uživaj v Španiji in naredi kako dobro fotko pa članek. Edit: rabiš uradnega fotografa? Se takoj javim Link to post
play 502 Napisano May 9, 2009 Share Napisano May 9, 2009 Bo slučajno kaj govora, da se dirke prestavijo na kasnejšo uro?Jaz imam sicer ob nedeljah treninge do 20.00h nato predn sem doma, bom vse zamudil. Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 9, 2009 Avtor Share Napisano May 9, 2009 Če bi se vsakemu prilagajali, kam bi pa prišli? Nekomu bo pa potem prepozno. Dirke so že dve leti ob 21. uri in žal bo tako tudi ostalo. Določili smo pa to uro predvsem zato, ker je večini ustrezala. Link to post
Recommended Posts