Skoči na vsebino

BTCC [2009]

mAxL

Recommended Posts

Čestitke zmagovalcem!

Dirka je bila nadvse! Čeprav sem solo vozil v ozadju, izboljšal čas kvalifikacij, se je tudi potrpežljivost in vztrajnost obrestovala.

Nad vse sem pa vesel, da z razliko od STCC sezone ni bilo nobene plave zastave ali prehitevanje za krog ali več.

Še enkrat čestitke Glavač in ostali,ki ste sodelovali in prepeljali ciljno črto obeh dirk!

Se vidimo na naslednji!

• Odgovori 371
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Še mene štejte... bom volan nazaj nataknil na mizo za Hondico.

Res je! Jaz sem tut interesent in kot veste, jaz nikoli ne manjkam!

Ne vem zakaj nas ne bi bilo, sej zmeraj je WTCC laufal,BTCC pač enaka fora, le bolj bo zanimivo pomoje, zdej pa kr od enkrat nek strah, ni mi jasno, vsaki mesec več folka na strani, vsaki dan se manj

Posted Images

meni pa nekak ni šlo, nism dveh krogov sestavu solidnih :( v prvi dirki preveč v ogledalo gledu skoz in me je ob napaki prehitel kurent, v drugi pa sm že v prvi polovici dirko čist zradiral gume zato je bla dirka prava polomija...razn bojev na konc :mrgreen: upam, da bo v doningtonu bolš.

@silverfox: tle nisi dobil plavih zastav, kr je krog še enkrat daljši pa 3x manj krogov na dirko [iz]

A kar tu pokomentiramo dirke (ne prijave, tako malo, izjave po dirki :) )?

Glede na to, da sem pred tednom dni začel znova vozit po kakem letu dni, Race07 pa sploh prvič, sem po dirki izmučen do konca. Mel sem na R1 še oblečen pulover lol, že pozabil kako to zgleda:)

Drgače pa sem imel nekaj dotikov, ampak ne vem, kje se vklopi (če je možno sploh) driver indicator, tako da niti približno ne vem, kdo je bil kje. Če sem komu storil kaj žalega, se opravičujem, ampak mislim, da je blo vse v merah dirkanja.

Z rezultatom sem pa zadovoljen, 6. in 4. mesto. Sem tudi prvič vozil v dežju in morm rečt, da je zakon.

Na koncu R2 sem imel z eno Vectro odličen boj za podium, ampak je Vectra v špritnu po ravnini zmagala :) Čestitke!

meni pa nekak ni šlo, nism dveh krogov sestavu solidnih :( v prvi dirki preveč v ogledalo gledu skoz in me je ob napaki prehitel kurent, v drugi pa sm že v prvi polovici dirko čist zradiral gume zato je bla dirka prava polomija...razn bojev na konc :mrgreen: upam, da bo v doningtonu bolš.

@silverfox: tle nisi dobil plavih zastav, kr je krog še enkrat daljši pa 3x manj krogov na dirko [iz]

Vseeno, nasmeh mam od levega do desnega ušesa!

Q: Hm...se mi zdi, da 9. mesto? Več kot sem pričakoval, saj sem bil totalno nezainteresiran za dirko.

R1: Mal me kratkoročni spomin jebe....štart v redu, hotel izkoristiti gužvo v prvem levem ovinku (ko greš dol z ovala), vendar mi ni fajn ratalo. Kasneje naredil napako in padel na 10. mesto. Hotel prehiteti Zupana na 9. mestu, vendar se je vsak poizkus končal s tem, da sem ali obračal avto, ali pa se pobiral iz ograje (Zupan, sami komolci so te). Na koncu sem ga v zadnjem krogu prehitel in mu kazal fige čez zadnjo šipo zaradi neumnosti, ki jih je delal :D

R2: Štartal malce slabše ampak vseeno ohranil svoje mesto. Nakar po napaki nevem koga spet ratala manjša gužva, ki sem jo super izkoristil in prehitel skoraj vse, nakar me v prvem levem ovinku (tako kot Zupan), Mejak zbije, in tako izgubim vsa ta mesta. Mislim, da sem padel nekje iz 5. na 10. mesto. Verjetno so razmere druge dirke bolje ustrezale mojemu setupu, ker sem bil kar hitrejši od ostalih in se tako do konca dirke povzpel na 6. mesto. Zupan na 5. je bil blizu (zopet storil napako v zadnjem krogu), vendar ne dovolj, da bi mu dal malo malin, po katere me je poslal pobirat.

Mešani občutki :|

Q: Nikakor mi ni znesel en hiter krog :evil: Mislim da P10

R1: Drsalnica, nisem dobil filinga za avto...na koncu se mi je po Šošterjevi smoli prikazalo 7. mesto

R2: Prikruzal na 8. mesto

Naslednja dirka bo zihr boljš, tale mi ni pasala :P Mal komolcev sem spet fasav...a jebi ga... 8)

Killer ne komolci, ramena imam široka ;)

Ne vem kdaj pa kje sem te maline poslal nabirat, meni se je zdelo vse še v meji normale. Fer dirkanja...

Killer sem šel gledat replaye dirk. Edino v R1 sva imela dotik na bremzanju v T3. Sam od znoter sploh ni tolk ruknilo. Sem mislu da je vse OK, da sva šla vštric skoz... Zato tudi moja napaka v naslednjem ovinku ker sem gledal kje si. Resnično od noter se sploh ni zdelo tolk hudo kot je iz posnetka vidt. My fault!

Drugje pa ne vem kje sva imela kontakte in koliko krat si obračal iz meje, iz ograje....

Jaz pa kar zadovoljen z dirkama. Me je pa popolnoma presentila dežna dirka, ki je nikakor nisem pričakoval.

V R1 me je v prvem krogu nekdo zbil in mislim, da sem padel na zadnje ali predzadnje mesto in sem potem (največ po zaslugi napak drugih) nekako prilezel do 5 mesta.

V R2 pa so mi ne vem zakaj, na koncu popustile gume in me je Glavač hitro ujel in prehitel, tako da sem bil na koncu prav vesel 3. mesta.

Se že veselim Donningtona.

PS.: to ni pritožba

[wall]

js sm pa šel okol sedmih mal zadremat, da se spočijem pred dirko. in sm se zdle zbudu. se opravičujem, ker nism nč napisal, da me ne bo na dirki, sam res nism mel namena zamudit. upam, da ste dobro oddirkal ... pa se vidmo drug tedn na doningtonu.

[wall]

Q sm na koncu koncno naredu normaln krog in prsu na pole.

R1 sm se odpeljal pa nism vec gledal nazaj. ;D

R2 lepe borbe z dvema slo-racing novincema, eden v Hondi, drug v Seatu. Sta bla zlo hitra. Sploh zanimiva je bla borba s Hondico, ki pa je u T1 prletu v gume, men pa niti ni jasno kako sm tam prišel mim. Zamižu pa kar bo bo... pa je slo 10cm mem njega pa 10cm mem gum. :) Tko sm koncal na drugem mestu. Šoster nic mi ni jasno kaj si delu s to bemfo,... v R2 daleč najhitrejši, čestitke. icon_ok.gif

Gremo na donni. :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...