PEK 2 291 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Med deluje tole, kot da sta oba kriva! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 26, 2015 Avtor Share Napisano February 26, 2015 6 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 odlično! Pr 3 min 0sec je podoben primer, kot tisti za katerega se kregamo,... 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 26, 2015 Avtor Share Napisano February 26, 2015 Sam da js ne zapeljem v levo pred ovinkom ti pa tudi ne siliš naprej. Ker pač "mojster drkač" Danes sm prvič opazu da se krilca skos premikajo..lol Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Lejga unga k je na štartu ostal... ne vem zakaj, ni hotlo it v brzino. Že tako sem uletel ko ste stali na gridu, potem pa še v brzino ni šlo. Sem moral ven ( v nastavitvah vse okej), ko sem prišel nazaj je pa delalo. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 26, 2015 Avtor Share Napisano February 26, 2015 Res škoda da ni blo Murna, bi bla res epska bitka prvi trije..sma včeri mal vozla sma se tut dobr borbala Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 Ja ampak saj ne izisljujem sem na zunanjem delu steze in sem samo zaviral ,pač bi se samo lepo vklučil za tabo , pa če sem ob boku me ne moreš kar izsiliti iz proge -.- tale helikorsa bi mogla bit še mal bolj natančna ne da samo rumen potem kaže .. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 GRČA men ni jasno kaj se pizdiš na Roškarja. Po posnetku videč si pač rinu tm kjer ni placa za dva,res da si bil hitrejši iz luknje vendar bi mogu ocenit situacijo in si jo pač narobe ocenu. Kje pa piše,da bi ti mogel Roškar dati prostor. Kako ni placa za 2 seveda je in to za 3 ... Moja situacija je bla pač taka da sem pač samo pospešil mimo njega po čisto skrajnem levem robu in potem pač bremzal ker sem itak že v luknji ocenil da ne bo nič ... pa tudi poti mu nisem zapru pa nič... Raj vidm da mi rečeda me ni videl kot pa da mu ni potrebno pustiti placa meni ki sem ob boku... Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 Ayde oba sva po malo kriva jaz ko sem silil za brez veze in ti ki si šel levo... Zadeva zaključena pa brez zamere 1 Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 nobene zamere Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 Super dirka je bila včeraj...Prva dva sem komaj dohajal ampak je blo pa zanimivo spremljat borbo.. Mitja, tam nisva nič zadela...sem bil čist sam kriv. Ob branjenju pozicije sem poskušal bit fer in sem ti pustil dovolj prostora, posledično pa sem preveč direkt na šikano pripeljal in mi je odneslo zadek. Si pa priletel iz Acque minerali...dobr si ga speljal Pa da še jaz napišem glede Domna in Primoža... Kriv je sigurno Primož, ker ni pustil prostora za 1 avto glede na to, da je bil Domen "vzporedno" pa tut če je bil samo 1 cm. prednjega odbijača ob zadnjem delu Primoževega avta. 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 Tukaj se popolnoma strinjam z Alešem. Če bi bil multiplayer dovolj dobro narejen, bi Primož delal piruete, Domen bi se pa odpeljal naprej. Potem ne bi več noben takole zapiral na silo. Zapiraš takrat, ko si spredaj. Ko je nekdo vštric s tabo, pa tut če samo 5 cm, ne boš več zapiral. Kaj se bo zgodilo, če boš? Tebi bo ob dotiku odneslo zadnji konec, tisti zadaj pa se ti bo lepo pomahal in se odpeljal naprej. Tako ali tako Domen ne bi prišel mimo, če bi imel prostor na zunanji strani. Ne moreš človeka kar rinit dol s proge in na travo... Tomaž - hud video! Meni ni zneslo, ker sem bil pri spet dohtarju do pol desetih zvečer. Upam, da bodo v nedeljo pol tok dobre borbe, kot ste jih imeli včeraj ... 3 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 Zapiraš takrat, ko si spredaj. Ko je nekdo vštric s tabo, pa tut če samo 5 cm, ne boš več zapiral. Jaz vozim na sledeči način: če voznika, ki me hoče prehieti ne vidim več v vzvratnem ogledalu, to pomeni, da je že vštric mene IN ZATO MU VEDNO DAM PROSTOR - obvezno! Vsi vi bi morali voziti karte v RL kjer nimaš niti vzvratnih ogledal, ampak imaš samo feeling in nič drugega, kje je oni (ali več njih) za tabo ali vštric tebe. Potem bi vam bila ta vožnja Piece of cake, rečeno po angleško. 1 Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 No saj zato sem pa dal video gor ne zaradi primoža ampak primer na splošno kako tu ravnati in kdo ima prednost, ker vsi nekaj od tega odnesemo in vidim da imate različna mnenja Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 27, 2015 Avtor Share Napisano February 27, 2015 Drugače pa iracing pejte vozit za 3 mesce, mazde, pa se bote naučil držat linijo in uporablat ogledala. Vsaj js vem da sem se tam največ naučil ker se mi je šlo za safety rating da sem lahko tekmoval z boljšimi avti in dirkači. Citiraj Link to post
Recommended Posts