zamex23 1 242 Napisano February 26, 2015 Avtor Share Napisano February 26, 2015 Zaseben posnetek maš Grča Zaenkrat glede multiplayer kode ne bo nič novega, razen zastav in penaltyov izboljšanih, se bo pa poznal ker bo igra bol optimizirana..naprimer danes sem imel na dirki 80-100 frejmov po štartni ravnini, z novim updejtom ko sem testiru bi jih mogu met od 120-140 tak da se vseen pozna tut pol na online dirki ko je vse bolj tekoče. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 26, 2015 Avtor Share Napisano February 26, 2015 Grča to je pa skor identičn primer ko sm ga mel js zadnjič..ko ljudje ne gledajo špeglov. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Grča,če bi sedel v realnem avtu bi ti definitivno bremzal in se izognil takemu,ki ne gleda špegle Vsaj jaz bi ga raje naprej spustil,kot pa v pesek ali pa še kaj hujšega. 2 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Če bi ti sedel v realnem avtu bi bil pol kroga zadaj. 4 Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Potrebno si je pustiti dovolj prostora. Podobno se je zgodilo meni na štartu, kjer je Novak počasi lezel proti meni. Na koncu sem popustil, ker je steza zavijala levo in bi končal na travi->zid->spin->še zbil koga. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 To sem želel povedati,da je včasih bolje spustiti naprej kot pa tvegati. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 26, 2015 Avtor Share Napisano February 26, 2015 Eni pač ne znamo popustit kot kaže, mogoče je pa to razlika med top 5 in ostalih 50 voznikov na tem forumu. Posnetek dirke v obdelavi, ne morem obljubit da bom kazu kej druga kot prve 3 ker ne vem kakšne borbe ste mel 1 Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 GRČA men ni jasno kaj se pizdiš na Roškarja. Po posnetku videč si pač rinu tm kjer ni placa za dva,res da si bil hitrejši iz luknje vendar bi mogu ocenit situacijo in si jo pač narobe ocenu. Kje pa piše,da bi ti mogel Roškar dati prostor. 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Wait what? NIKJER NI PLACA ZA DVA ČE TI GA DRUGI NE PUSTI! Zakaj ga pa ne bi smel napasti po zunanji strani, če je bil hitrejši? Če mu je bil že vštric bi mu moral dat prostor. 2 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 A da kdo posnetek mojega skoka v 1. šikami krog ali 2 pred koncem? Bi rad videl kaj sem pojahal (dobesedno). Thx. Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Primož Roškar priporočam da začneš uporablati helicorsa http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/helicorsa-radar-app.20223/page-8#post-398537 Ta aplikacija bi mogla bit obvezna v prvenstvih... Potem nebi nikoli prišlo do tega: http://youtu.be/JGWHTctlBAc Imam helicorsa in če pogledaš posnetek še enkrat, boš videl, da sem bil pred tabo in ne ob tebi. Ko sem šel levo, sem imel helicorso rumeno in ne oranžno, na posnetku pa se lepo vidi, da je bilo pri tebi enako. Ne vidim razloga, da bi ti kar po defaultu pustil prostor, ko se mi približaž. To je težava online dirkačev, da če so kje malenksot hitrejši, bodo probali iti skozi avto pred nim. V RL tega 100% ne bi naredil. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Na dirki nobenemu ni treba dajati prostora(razen pri krogu zaostanka) ker samo zapiranje pa tudi ima opredeljena pravila. Miha daj no pa kje ti vidiš,da je bil Grča vštric saj je že opustil napad ko sta malo zadela.On lahko napada(zgoraj-spodaj-levo-desno) in to je njegova odločitev,samo,da se ne konča tako kot se je. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Ko je začel Primož riniti levo je Domen že zaviral, pa ni več imel iti kam... v sekundi se pa ustavit pač ne da? Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Daj mal poglej njegove štop lučke. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Ko je začel Primož riniti levo je Domen že zaviral, pa ni več imel iti kam... v sekundi se pa ustavit pač ne da? Miha vidiš dobr si tole povedu,samo Grča bi mogel vedeti,da lahko do takšne situacije pride(on je napadal) in včasih se izide drugič pa spet ne. Je pa hudič ja,ker dirke niso za študirat(heheh) Citiraj Link to post
Recommended Posts