Skoči na vsebino

Ferrari 599XX EVO - Imola [26.2.2015]

zamex23

Recommended Posts

• Odgovori 61
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če bi ti sedel v realnem avtu bi bil pol kroga zadaj.

Tukaj se popolnoma strinjam z Alešem. Če bi bil multiplayer dovolj dobro narejen, bi Primož delal piruete, Domen bi se pa odpeljal naprej. Potem ne bi več noben takole zapiral na silo.    Zapiraš ta

OMG fantje...sem se ze hotu prijavit, pa vidim da sem pocasen kot zelva :S

sem sel danes mal probat...se RSR app sem vklopil in z default avtom brez sprememb setupa (bi samo pokvaril ce bi kaj slatal) naredim 1:41.460

sicer bi se dal tudi z default dost bolj narest...ampak to je dost za zdej... je bilo 2 urci treninga prevec..roke bolijo :)

Sicer nism bil prjavljen pa sm vidu server in se joinal...

Selcan, odlično se braniš... you ve come a long way. :D

Lepe borbe s Selcanom kdaj tut po 4-5 ovinkov vse brez dotikov,... prov uzivancija. :)

Ma men pa še kr neki avti skačejo, ko pridem na 5-10 metrov. Potem pa nisem ziher kater je ta prav. Drugače pa cool, samo malce več bi nas lahko bilo. Čestike obema, škoda, ker me je na koncu katapultiralo čez robnik v 1. šikani, sem kar poooletu po lufu tja v ograjo na levi. Tega prej nisem še nikoli videl. Tako da sem boj potem kar opustil, je bilo pa cool slediti. 

Je pa res, da če sta dva vsaj znotraj 0.5 sekunde, se je skorajda nemogoče prehiteti, saj tako je tudi v RL. Je treba res kakšno finto ubrati, ali p postanek v boxih - ZAKON!

@Kurent, sva se mogoče kaj zadela? Meni se zdi, da ne, samo oba sva full pozno zavirala ;)

@Selčan, ti ki so bolj na tekočem z "kaj-bo-novega", mogoče veš, če bodo v DLC-ju tudi kaj dodelati multiplayer in njega kodo?

Pek pa veš da sm študiru da boš pa glih ti mogoč nenapovedano uletel in sem še pusto mal več odprtih mest zato ;)

In ja lepe borbe, škoda da me je tam zanesl bi se še lahk borbala, sam mislim da so gume kr ornk trpele, s takim agresivnim setupom, poleg vsega branjenja ki sem ga moral izvajat. Dirka pa res uživancija čista. 

Bonča ti si že od začetka skaku, res škoda da prek wifija voziš :P

video is private.

Ja helicorsa je res odlicna (sam jo mors postavit na pravo mesto),... je par bugov sicer, men v kaksnem ovinku en neviden avto vidi... ampak ok. :P

Bonča kaj maš zdj za nek net? potegn 100m kabla od nekoga, ker bi res blo fajn met borbe :)