Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Sem. Krog 7, če te zanima... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Bumbi 28 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Včeraj nisem štartal ker sem žal imel težave z vžigom avta Danes končno uredil, na srečo z minimalnimi stroški. Aja, žal ni bila težava pri virtualnem avtu Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 zamex kaj si delal to s posnetkom... hočem naredit video dvoboja z daksom pa manjka glih tistega pol kroga med obema posnetkoma, kjer mi ga je uspelo prehitet 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Kunos. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Sem. Krog 7, če te zanima... In? Jaz ga še nisem. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Eržen, btw, si si ogledal posnetek najinega bližnjega strečanja? Jaz ga nimam, me pa zanima. (tam nekje v cca 10 krogu) Daj se malo zberi Mitja... Odgovoril sem na tvoje vprašanje. Rabiš še podnapise? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Primzzy 49 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Sm si ogledal posnetek... Sori primmzy, mal sem narobe ocenil kako si tisti ovinek uzel in sem te zadel. Od zadaj si zgledal kot teammate in mel zelooooo zunanjo linijo v T4, pa sem mislu da me teammate spušča,.. ko si enkrat zavil v apex sem samo še debel pogledal. Kar prijavo spiši, pa brez zamere. lp ps: sprazni si sporočila, ker ti ne morm grozilnih sporočil tja poslat. Eh, kaj čem te prijavljat, si mi pa čist vzel motivacijo, ko sem padel na zadnje mesto. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Ojoj Mitja, se opravičujem. Danes berem spočit tvoje vprašanje. Takrat sem ga bral z nekaj adrenalina, zdaj vidim da samo sprašuješ kaj je bilo Po moje nisi ostal na desni, si bil kar direkt proti apexu obrnjen, jaz sem pa hotel malo širine za zavit v ovinek. Na desni je bilo za letalonosilko prostora, na levi pa bolj malo, sploh če bi hotel preživet naslednji ovinek... Sicer pa pri tebi zaradi laga nikoli ne vem, prostora si pa v vsakem primeru imel več od mene Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 @Eržen,Se iskreno opravičujem, če sem ti dal premalo placa, ampak v tisti situaciji sem mislil, da ga imaš, še pogledal sem levo, ko sva šla vštric iz desnega ovinka. Potem pa sem te zagledal na mojem levem boku spredaj in je bilo že prepozno. Sorry. Si morem še sam danes ogledati. Upam, da ne zameriš. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Ajde admin. Kazni obdelat, da vidmo, če bo kak shampaine... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano March 3, 2015 Avtor Share Napisano March 3, 2015 Točkovanje in končni rezultati so že uradno na voljo tukaj. Kazni še obdelujemo. Rezultate sem objavil, saj ne glede na odločitev sodnikov, kazni ne bodo vplivale na končni rezultat. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 V Silverstonu si res nsem obetal pik. Kombinacija Magots, Beckets in Chapel mi vzame 1 sec. Šlo je brez dolivanja goriva in na mediumkah. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano March 4, 2015 Share Napisano March 4, 2015 Hvala Tomaž za čestitke. Proga sicer ni slaba za Mclarna, samo je bilo pre več napak. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Skyman 19 Napisano March 4, 2015 Share Napisano March 4, 2015 Ni bila slaba pa tud nism slabo vozu ce gledas da sm rabil postanek ter 5s za teboj prisel.. vozil pa isti setup k sm testno zmagal..mal spremenjen biv samo ni bilo nekaj da bi reku sm ga spremenu Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
markop 702 Napisano March 5, 2015 Share Napisano March 5, 2015 Živjo, zopet eno začetniško vprašanje. Imate kje čase te dirke v smislu najhitrejših krogov, povprečnih krogov,.... seveda za vsakega dirkača. Marko Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts