Skoči na vsebino

Silverstone - 1.3.2015

Recommended Posts

Čudno, jaz nisem mel zadnje 2 dirke nobenih problemov z FPS ali zvokom,... čeprav mam kar nekaj dodatkov za tale AC nalozenih. 

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 106
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Imamo srečo, da se je v Silverstonu nahajala naša dopisnica, ki je bila priča razburljivim dogodkom v ekipi Skywalker racing.   Že prejšnji teden je ekipa Skywalker prišla v hladni in vlažni Silvers

Potek 19:00 - Trening (90 min) 20:30 - Kvalifikacije (30 min) 21:00 - Dirka (37 krogov - cca. 75 minut) Nastavitve strežnika Server: slo-racing.com GT3 Geslo: slogt3 Podlaga: Dinamična (glej pr

Ne bo me na kvalifikacijah za dirko (Četrtek, Petek, Sobota). V Nedeljo, če bom kot rezerva imel možnost, pa seveda bom od 19:00.

Jst mam po tem updatu spet težave z zvokom. Zvok gum kar izgine. Tako da je bilo zelo težko furat, sploh ker ne veš kdaj avto slajda in moraš vse vizualno ocenjevat.

Q: Probaval več različnih setupov. Ekipna kolega sta zrihtala setup od Huttuja, vendar je bil avto preveč živčen, tako da sem ostal pri svojem. Obrestovalo se je in pripeljal sem si P2. Bočni nikakor ni možno sledit. Poleg tega sumim, da je peljal z Race setom kvalifikacije, ker sem pričakoval še veliko večje razlike.

R: Začel ne najbolj dobro, saj je Eržen smuknil mimo. Nato sem pa skoraj zrinil Daksa s ceste, saj sem v ogledalu gledal in videl Akrapovič BMWja. Sem mislil, da je daks, v bistvu je bil pa nekdo drug, Daks pa že vštric. Nekaj časa sem se vozil za Erženom in Bončo. Skozi kar nekaj ovinkov sta šla vštric. Dobre borbe, dokler ni prišlo do incidenta, ko je Eržena zavrtelo. Nato sem nekaj časa še lovil Bončo, nato je pobegnil, Daks pa je tudi počasi zaostajal. Sem si rekel - evo P2 zacementiran.

Nato pa v prvem ovinku zamudim bremzanje, hočem rešit situacijo in me zavrti. Izgubim kakih 10-15 sekund in padem na P4.  Skoncentiram se in na polno lovim Eržena in Daksa in ju tudi dohitim. Ker sta se borila med sabo, sta delala slabše čase, jaz pa sem se hitro približeval. Na koncu mi je ratalo mimo obeh in si zopet rečem P2 je moj.

Nato pa Bonča v bokse in bil sem na P1 zadnjih 15 krogov. Sam kaj, ko je bil Bonča tri sekunde hitrejši na krog. Ko me dohiti, sem opazil, da mu javlja, da ignorira PLP kazen. Zato se sploh nisem veliko boril, ko je prišel do mene. Vozil sem svojo linijo. Če bi hotel mimo, bi to storil brez težav, saj je bil toliko hitrejši s svežimi gumami.

Jaz sem celo dirko odpeljal na mediumkah in na koncu sem se fural samo še po feltnah.

Deli na drugih straneh

Ma! ko sem vaju s Kurentom dohitel sta vidva občasno tudi skakala sem ter tja, da sem komaj lahko prišel mimo. Se opravičujem če sem tudi jaz skakal vendar z ostalimi nisem imel problema razen vidva sta mi poskakovala. Imel sem nekaj dobrih borb z Fabjanom ki sva kar nekaj ovinkov vozila kolo ob kolesu in ni bilo težav. Kurent sem pri tebi tudi poskakoval in te je zaradi tega zavrtelo? Ker kolko se spomnim si bil na notranji strani in ko te je zavrtelo si še priletel malenkost v mene samo nisem izgubil zelo veliko. Je pa res te vrglo kar naenkrat v mene. Skyman zakaj pa bi bil norc po tvojem mnenju? Ko sem te dohiteval še te nisem nameraval prehiteti v predzadnjem ovinku vendar tam zelo hitro zaviraš in me je presenetilo zato sem zavil na notranjo stran, in ker ni bilo veliko prostora sem malce skočil prek robnika. Če ne bi zavil na notranjo bi se ti zabil v rit. No v drugem krogu pa mi je potem uspelo v istem ovinku te prehiteti. Se mi zdi da sem mel cca 1s hitrejše kroge.

Deli na drugih straneh

Theo men si tut skakal ja in ja, zaradi tega me je zavrtelo. Kolikor se pa jaz spomnim sem bil za tabo in ne ob tebi, pol je pa tebe "zabremzalo" oz. si skočil vame. Vsaj tako je blo vidt iz moje perspektive, berem pa, da je blo iz tvoje ravno obratno... Nimaš kej, to je online dirkanje iz nedodelanim špilom... [ok]

Deli na drugih straneh

Aja pa bonča če že končaš dirko se odmakneš ane ker nekateri še vozijo ti pa veselo donute delaš sred proge lih za las sem obvil xD

Kva pa :)

Se oproščam, sem mislil, da sem zmagal, in da me je AC zajebal, ker sem mel občasno full slab ping, pa da je zaradi tega prišlo do nesporazuma.

Deli na drugih straneh

Theo men si tut skakal ja in ja, zaradi tega me je zavrtelo. Kolikor se pa jaz spomnim sem bil za tabo in ne ob tebi, pol je pa tebe "zabremzalo" oz. si skočil vame. Vsaj tako je blo vidt iz moje perspektive, berem pa, da je blo iz tvoje ravno obratno... Nimaš kej, to je online dirkanje iz nedodelanim špilom... [ok]

Se ti iskreno opravičujem očitno je bila težava pri meni. Je pa zanimivo, da sem imel težave samo te 3 kroge oz. koliko je bilo ostali del dirke mi noben ni skakal in predvidevam, da tudi jaz nisem. 

Deli na drugih straneh
Sm si ogledal posnetek...

Sori primmzy, mal sem narobe ocenil kako si tisti ovinek uzel in sem te zadel.
Od zadaj si zgledal kot teammate in mel zelooooo zunanjo linijo v T4, pa sem mislu da me teammate spušča,.. ko si enkrat zavil v apex sem samo še debel pogledal. :)

Kar prijavo spiši, pa brez zamere. 

lp

ps: sprazni si sporočila, ker ti ne morm grozilnih sporočil tja poslat.  :twisted:
Deli na drugih straneh