zamex23 1 242 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Js ne vem kje si spuščal iz spoštovanja, ampak jaz sem te prehitel na ravnini iz zavetrja Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
daks 193 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Prve 4 dirke so šle dokaj dobro skozi zame, no danes je bil pa tisti dan, ko ti pač ni usojeno... Q: dokaj dober krog, lahko bi bilo bolje, ampak v redu, P4. R: obdržim 4.mesto, in se nekaj krogov držim za prvimi tremi. Počasi sem začel po malo izgubljati, ampak sta najrej Eržen in nato še Murn naredila napako, pridem na P2 in tam lepo konstantno vozim nekaj krogov, dokler napake ne naredim še sam. Se ulovim na zunanjem drsečem asfaltu, a v želji čimhitreje se vrniti na stezo je prišlo do zasuka.. zapravil 15 sekund. Saj res, pred tem, v 10 krogu so me začele stopalke je***, pedal do pleha, ampak po oceni, nekje 97% gasu - zadnja vrstica pixlov ni bla več zelena. No sej do napake je prišlo verjetno tut zarad stopalk, ker sm sačel švicat ful, kaj bo zdaj, a bo to - to, al se bo še stopnjevalo No v 21. krogu v boxe in še tu neumnost. Natočim bencin, pozabim kliknit gume... (Jeb** AC, niso stuhtat kakšn bol neuporabn način za strategjo postankov ) Pridem iz boxov še vedno na P4, tik pred Glavača in Apata se mi zdi, ampak Merđo proti BMW-ju brez polnega gasa itak ni šans.. Zadnjih 10 krogov so gume ratale občutno bolj švoh, in zadnji krog - komaj, komaj, da sem ga odvozu, dejansko kot bi po felknah furu, vseeno nekako spackam za?? P10 se mi zdi. Jao kera dirka :D Bo v Spa-ju bolš! Čestitke vsem, posebej P1-3! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Kera borba z Murnom. Zaradi neta sem moral zelo paziti, da ga nisem nasadil. Težko je z McLarnom proti Mercedesu, čeprav srm bil tudi do 2 sekunde hitrejši. Lepa borba, čestitke Murn za fer plaj. Ene parkrat je bilo kolo ob kolesu Tako že dolgo nisem pritiskal. Ti di bil ziher brez postanka, a ne in trde gume? Super dirka, čeprav me je malce pohecala z črno zastavo. Smola, pa drugič bolje. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domc 214 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Q: 6. mesto? Je blo pa kr še nekaj rezerve. R: Prvo, sry Aleš za bump v zadnjem ovinku. Je zgledalo kr grozljivo, pa se je na srečo dobro končalo! Po postanku sem dvomil, da sem izbral pravo strategijo, potem sem pa takoj ujel Daksa, Apata in Kurenta. Potem pa do konca dirke borbe!! Predvidevam, da sta bila na hard gumah, ker sem lapal tudi do 2s hitrejše čase. Pa teammate-u Fabijanu za eno mesto! 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Končno spet malo boljši vikend za SLS... Q: Pridivjal do P3 - malce presenečen, mislil sem da bom par mest bolj nazaj R: Nikakor se ne morem spoprijateljit s tem avtom, ko ima proga malo oprijema. Ene parkrat sem zgrešil progo, naredil še ene 2 večji napaki in borba za zmago je šla adijo. Edini svetli trenutek dirke je bila borba z Daksom. Super nekaj krogov, muke isusove da sem prišel mimo. In takrat sem še mislil, da ne greš na postanek, zato sem hotel na vsak način mimo. Vse ostalo pa je bila osamljena vožnja, ki je na koncu celo pomenila P2. Bitter sweet 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Pa teammate-u Fabijanu za eno mesto! Sem videl da si skoraj 3 sekunde hitrejši, pa sem rekel da se je škoda boriti in teammate-a in sebe spravit s steze, tako da sem se raje umaknil da si hitro šibal proti drugim Vsi trije v točkah, končno Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 pls, link do posnetka, jaz nisem povečal velikosti pa mi je shranilo samo nekaj krogov. Misim, da bom imel kakšno prijavo. REPLAY Ne vem v katerem krogu se začne ker nisem gledal, je pa 550 MB... 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano March 2, 2015 Avtor Share Napisano March 2, 2015 Neuradni rezultati. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mai 134 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Soliden vikend, v nedeljo malo potreniral in se pripravil na tekmo, progo sem že poznal od prej in tako mi je bilo v prid pri nastavljanju avtomobila. Q: se malo sprememb in lovlenje po spolzki podlagi in na koncu nekje p10 R: malo zamudil štart a sem vedel da se je treba prebiti za točke do konca vseh 37 krogov. kar lepo sem gledal kako pridno nabirate sekanja in si mislisl da se bodo nekaterim kaj hitro seštela v tris in jih potisnila v bokse, kar se je tekom dirke naredilo tudi nekaj pred mano vozečim, malo z začudenjem pa sem gledal, kako ste nekateri kar ignorirali (po izpisu na aplikaciji) obvezne postavke... a ok... prilezel nekje iz p10 do nekje p6, kljub temu pa so nekateri še morali v bokse... Ujel me je tudi Kurent, ki pa se je zaradi laga Karas-a in z njegovo pomočjo odvrtel SLSa in ker sam nisem želel iste usode, sem se zato raje umaknil in se pustil prehiteti... kasneje se je Karas (ful si skakal po progi - fix net) sam izločil in tako sem počasi prilezel do mislim P4/P5, kasneje pa me je ujel Glavač, katerega nisem uspel zadržati, niti ni bilo smisla, in pa proti koncu še Kurent z malo naslanjanja a ni bilo kritično prišel mimo, me malo spravil ob koncentracijo in tako je mimo prišeč še Gantar, tako da sem zaključil na dobrem P6. Super dirka, brez odločilnih napak in z lepimi boji z Glavačem, Kurentom, Gantarjem, in mislim da tudi z Dakskoblerjem in Kodermanom. zame super čista drika le za 1 lagom ki me je skoraj stal izleta v steno (ne samo iz proge), in pa lagom Karasa ki je zarvtel Kurenta čestitke stopničkam in super vikend v GB... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano March 2, 2015 Avtor Share Napisano March 2, 2015 Ima kdo replay od začetka dirke? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Kristusove gate, zdaj šele vidim, kako sem vse skupaj zajebal. Po dobrem treningu in odličnih kvolijih, kjer sem petardiral na P6, sem štartal previdno, da ja ne bo pizdarij. No, eni očitno hočejo dirko zaključevat v prvih krogih in tem sporočam, da se v SPA-ju ne bom tako lepo "umikal". Najlažje se je skomolčkati mimo, pa čeprav sredi ovinka. Posledično sem parkrat sekal šikane, skuril gume in naredil potem iz jeze še sam napako, ki me je stala dobre uvrstitve. Prijav ne bom podal, ker sem sam kriv, da sem končal kjer sem. Drugače je bila dirka zabavna, posebej ob koncu, ko je nekaterim zmanjkovalo bencina/gum Bilo je obilo dobrnih bojev, na koncu sva se kolo ob kolesu vozila s Pipanom, namesto da bi pametno lovila tiste pred nama in mogoče prišla v točke. Vseeno je bilo adrenalina v izobilju, ko sva pridrsala v zadnjo šikano, pred nama pa je poplesoval Daks s skurjenimi gumami, midva pa lačna leva planila nanj, samo je bila ciljna ravnina prekratka Čestitke še Marjanu, kot edini Mkvarn si zdržal in pripeljal v točke! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Murn kere gume si mel? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Murn js mam začetek. https://mega.co.nz/#!d8lDHZYL!pgMzZ0e5LaF8-Q9WL3aFyWuyk9fVvooK-L2DcjWzin0 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Skyman 19 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Q: pri meni predvsem priprava za RACE P14 R:Po moji krivdi prevec mehko sel 1 krog razlog je da sm biv takoj zadni nism hotel delat naglih gibov da nebi nekoga zadel s tem unicil vsem okoli mene dirko..Ko sm biv zadni ni bilo vec taktiziranja sm mogel kar resno v napad it..nakar po 3 krogu tle nekje spet freeez.,predno se je odfreznl sm biv ze nekje sred njive.. videl ta zaostank sm reku spet ne vem kva nej delam tam zadaj..ok skoncentriral sm se.Po nekaj krogih dohitel ostale.Selcan je biv na tokiu driftu pred menoj nakar mu sledim malo po cilni ravnini sledim njemu nakar po 2-3 ovinkih sm srce mel v hlacah roskarja kirirsko natancno falil,ko se je vracal iz njive povn prtljaznik krompirja.Nasledni ovink pa selcan direktivca u stango kva to alko dela malo me je se mene nabil ko nism pricakoval.Potem sm sam vozu ter lovil pavska ki je sel v boxe sledil marjanu.Okoli 20 kroga pa se en norc za menoj karas matr ti pa tud skaces cez une sikane k prevc.Sel sm nato v boxe po sveze gume.Pavsek me prehitel nakar sm dal v visjo prestavo,ter upal da ne bo spet kaki freez odlocu tekmo.Ujel sm ga je bila kar dolga borba vsaj 7-8 krogov lepega dvoboja,nakar sm 3-4 kroge pred koncem sam naredu napako premalo zabremzal poslednicno me je prevec vn odnesl,sm si reku konec je.. probal ga dohitet nekako mi je uspelo pred njemu pridet s svezimi gumami,zadne 2 ovinka pa se Daks poplesaval sm reku kaj pa zdej njemu ni jasno umakni se da me ne bo pavšek nabil,sele sedaj sm videl da je biv pol avtomobila pred menoj,ter da sm za pol avtomobila zgubil pike..show must go on! Je pa 1.05 ze bolje kar se pri meni tice freeza samo 1x je zafrezal upam da 1.1 verzija to odpravi ter dejansko pokazem voznjo k me popelje med top 10,ker s temi freezi dejansko prevec zgubim da bi se vmesal v boj za točke Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Jest nikoli nisem imel problemov s samo igro vedno 100 fps ali več nobenih lagov nič.. Po tej nadgradni in potem ko so skenslali vse skupaj je vse v pi&$#... V single player imam 120 fps ko pa pridem na server mi pa kar lagne na konstantno 14-30 fps potem mi sredi dirke še prvič zvok štekne potem je šlo pa samo še vse navzdol in še penalty sm dobu -.- matr čim prej nej že pride nadgradnja... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts