zamex23 1 242 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Joj pol pa morem mal trenirat de se boma lahk pofajtala Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Set za Merc anyone? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Sej znaš Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Primzzy 49 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 pls, link do posnetka, jaz nisem povečal velikosti pa mi je shranilo samo nekaj krogov. Misim, da bom imel kakšno prijavo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Imel probleme z igro mi je štekala, resertiral komp zadnji trenutek, potem pa me je na štartu zajebu setup validating tako da sem tudi to zamudil za sekundo, ni blo panike..sem imel nekaj lepih bojem z glavačem, s katerim sma potem s pomočjo drugih zopet prišla skupaj..hvala za potisk marjan. Potem ko sem lovil ostale sem še imel nesrečo s freezanjem tako da mi je avto ušel sredi ovinka izpod nadzora, zato sem se gnal in povozil količek ki me je odbil s steze..zaključil dirko. Roškar pazi kako se vračaš na stezo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 WTF??? Na koncu vidim, da mi je dalo drive through - jst pa gledam kako sem padel na 13 mesto. Ne me jej... kr neki. Ampak tega obvestila nisem dobil na ekran! Brez besed, ta app. ni za nikamor! Drugače pa dobre borbe z Murnom in Erženom. Btw, Eržen, tisto ni bila moja krivda, jaz sem ostal na desni. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 App te večkrat opozori da imaš drive through. Tako v chatu kot v aplikaciji Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Mitja moraš met prizgan Chat... Meni je skos pisalo MITJA MITJA MITJA Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Ne rabiš chat, samo PLP aplikacijo imaš na ekranu in ti piše koliko imaš opozoril in kdaj je kazen Ne jokat Bonča če ne veš, dio porko. Ampak ja, 100x sem že rekel da si dajte vsi chat na zaslon! Pol pa skačete po progi pa se vas opozarja pa nič ne vidte. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Aplikacijo sem mel užgano, chata pa ne, pa nisem videl obvestila, nobenega. Itak, da bi šel v boxe, če bi ga videl, dio porko. Ah, kaj čmo. Tudi tehnika zataji. Nimam kaj zdej. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Torej smo vsi videli razen ti ne. Zanimivo... Zanimivo je tudi to, da si se kar odločil kdo je kriv in mirne duše odpeljal naprej - že spet Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Polom s 30 fpsi pa še na sredini dirke crkne zvok , takih problemov kot jih imam sedaj jih nisem mel nikoli ta ac je skos bl zjeban. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Štartal nekje zadaj brez Q časa.... Prvih par krogov bil obrnjen ene 3x. Pri umikanju zadel količek in 150kmh v steno, se odbil nazaj na stezo, sori en mclaren, ki je bil za mano in me potem na polno zadel,.. se mi zdi da te je kr fajn odbilo, sploh te nisem več videl. ... Ampak sm reku bojo ze dobri boji saj je dolga dirka tako da sem z mojo razbitino vztrajal na stezi. Potem več ali manj fer boji, razni odsotpi in PLP penaltiji ostalih in nekako prišel na 3. mesto. Res da z zaostankom skoraj minute. En plavi mercedes,... Apat? Roškar? ne vem kdo je bil,... zaletel sem se vate v Turn4... hočm vidt posnetek preden rečem da sem sam kriv. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Domača dirka se za Mkvarn ni ravno izšla po pričakovanjih Bonči ni delal App, meni je zjebal to, da sem bil kar 6. na kvolijih, potem pa ste vsi hotli mim že v prvem krogu . Skratka ekipa iz Walkinga Silverstone zapušča sklonjenih glav. Ob koncu sem imel pa nore boje s Pipanom, tako da niti ne vem kdo je zmagal, oziroma kje sem končal sam. Čestitke zmagovalnemu podiju , pa pridemo v Belgijo poravnat račune! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano March 1, 2015 Share Napisano March 1, 2015 Sori za potisk, Selčan. Nekaj ovinkov prej sem te iz spoštovanja do hitrejših spustil, nisem pa pričakoval, da boš z Mercedesom tam (Village mislim) tako kmalu bremzal... Na koncu dober fajt z Fabjanom. Becketts večni problem. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts