mancSLO 1 945 Napisano January 28, 2015 Share Napisano January 28, 2015 Server zaprt:ProgaMugelloNastavitve serverjaServer: GT3 +CorvetteGeslo: za enkrat brez, če pa bo, bo pa: mancsloPoškodbe: Vključene 65%Pomoči: ABS, poraba goriva 100%, obraba gum 100%Podlaga: DinamičnaPotrebnoOriginal simulacija Assetto CorsaPriporočam: namestite aplikacijo za modro zastavo. Prenos je možen tukaj.Priporočam: aplikacija za opozorila: tukajA pitlane penalty za sekanje ovinkov: zadnja verzija tukajDirkalniki· BMW Z4 GT3· McLaren MP4-12C GT3· Mercedes AMG SLS GT3· Corvette Z06 G- linkNeobvezno:- Teamspeak: - sLOVEnian Public TeamSpeak 3 -kanal: gtr3 -pass: mancsloServer odprt danes do 23h, pričakovan start dirke: 20:30h. Teamspeak odprt od 19h do 22hPs: prihodnjič bo še SaReNi Camaro GT3- link Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 28, 2015 Share Napisano January 28, 2015 Marjan, če narediš novo temo za dirke, prosim, če se držiš podobnega formata oblikovanja kot se ga držijo ostali. V tej tvoji temi ni nič drugega kot slika lušne dekline na Ferrariju 458 - nič od tega ni povezanega z naslovom teme. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 28, 2015 Share Napisano January 28, 2015 Samo za info: Corvetta je GTE classa, se pravi kot GT2 in ne spada v GT3, ker je pač sekundo hitrejša če ne več od McLarna. Ampak ok, za test Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 28, 2015 Avtor Share Napisano January 28, 2015 Vem Mitja, za to sem napisal GT3 + Corvette. Nisem hotel še ostalih GTE URD EGT moda dajat, ker so plačljivi. Če bo interes, pa ni blema. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 28, 2015 Share Napisano January 28, 2015 Ti kar daj,ker jih itak imamo vsi. Kdor pa nima pa naj pove. 1 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 28, 2015 Share Napisano January 28, 2015 Zakaj okrog zastonj pošiljaš plačljive mode? Se ti ne zdijo dovolj dobri, da bi bili vredni nekaj €? Seveda se ti, drugače jih ne bi uporabljal. Spoštuj malo delo drugih. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 29, 2015 Share Napisano January 29, 2015 Kdo je komu kaj poslal? Na to, kar si napisal pomisli,ko boš dol vlekel kakšen film ali drugo programsko opremo,ki je avtorsko zaščitena,ne pa mi sedaj tukaj talaš minuse in mi skušaš neko krivo vero naprej metati. Jaz sem mod kupil in sedaj ga bom naprej delil. Lahko pa mi plačaš,če ti je tako do plačila. 2 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 29, 2015 Share Napisano January 29, 2015 Kva pa. Tudi jaz delam džabe, pa mi je tako všeč. Naj imajo še drugi kaj od tega (ker me sistem še ni pokvaril, pa me tudi ne bo). Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 29, 2015 Share Napisano January 29, 2015 Če bi Alešu bilo tako všeč, potem ne bi prodajal. Jaz sem kupil tistega, ki mi je všeč. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 29, 2015 Share Napisano January 29, 2015 Kva pa. Tudi jaz delam džabe, pa mi je tako všeč. Naj imajo še drugi kaj od tega (ker me sistem še ni pokvaril, pa me tudi ne bo). V službo verjetno tudi zastonj hodiš, kajne? 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 29, 2015 Share Napisano January 29, 2015 Off topic: Nikakor nisem želel vneti prepira z mojo robin hoodsko izjavo,ampak, Bonča ima prav. Nekateri morda dobro veste,da nam je nek fant lepo talal mode,ki so tudi plačljivi in to z dovoljenjem moderja,z namenom,da se na Slo-techu zabavamo. Seveda pa teh modov ni dovoljeno preprodajati dalje oz. talati po drugih portalih. Seveda ne podpiram piratstva,ker drugače ne bi imel na steamu toliko iger in tudi za konzole pridno kupujem originale in tako svojega sina osveščam kaj je prav in kaj ne,ampak,če ti nekdo ponudi zadevo na pladnju z dovoljenjem ustvarjalca potem je to zagotovo dovoljeno. Gospod Miha Fabijan je dober človek,ampak sva glede avtorskih pravic že imela rahel konflickt,ampak se je na koncu kar dobro končalo,za to ne bi rad,da se zgodba ponovi. Ja URD modi so zares fantastični in ni mi težko dati par €. Prvo sem dobil zadevo na pladnju potem pa sem odštel tistih par kavic. Tako,sedaj lahko življenje teče dalje 3 Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano January 29, 2015 Share Napisano January 29, 2015 A bo danes tud kej server odprt potem zvečer od 9te ure bi bilo fajn da mal potreniramo skupaj je manj dolgočasno Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 29, 2015 Avtor Share Napisano January 29, 2015 Nekaj smo se že fural danes, zvečer imam pa na drugem portalu dirko. Jutri pa v Soboto pa komot. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 29, 2015 Share Napisano January 29, 2015 A kdo drug ne more postaviti? Saj imate vsi bliskajoče povezave. Jaz bi ga takoj, samo se ve kakšen u-kurcu net imam tukaj. Citiraj Link to post
Recommended Posts