Skoči na vsebino

GT3 + Corvette/Mugello

mancSLO

Recommended Posts

Server zaprt:

Proga

Mugello

IGT_Mugello_Race_1_2.jpg

Nastavitve serverja

Server: GT3 +Corvette

Geslo: za enkrat brez, če pa bo, bo pa: mancslo

Poškodbe: Vključene 65%

Pomoči: ABS, poraba goriva 100%, obraba gum 100%

Podlaga: Dinamična

Potrebno

• Original simulacija Assetto Corsa
  • Priporočam: namestite aplikacijo za modro zastavo. Prenos je možen tukaj.
  • Priporočam: aplikacija za opozorila: tukaj
  • A pitlane penalty za sekanje ovinkov: zadnja verzija tukaj
Dirkalniki

· BMW Z4 GT3

· McLaren MP4-12C GT3

· Mercedes AMG SLS GT3

· Corvette Z06 G- link

Neobvezno:

- Teamspeak:

- sLOVEnian Public TeamSpeak 3

-kanal: gtr3

-pass: mancslo

Server odprt danes do 23h, pričakovan start dirke: 20:30h. Teamspeak odprt od 19h do 22h

Ps: prihodnjič bo še SaReNi Camaro GT3- link

Marjan, če narediš novo temo za dirke, prosim, če se držiš podobnega formata oblikovanja kot se ga držijo ostali.

V tej tvoji temi ni nič drugega kot slika lušne dekline na Ferrariju 458 - nič od tega ni povezanega z naslovom teme.

Kdo je komu kaj poslal? Na to, kar si napisal pomisli,ko boš dol vlekel kakšen film ali drugo programsko opremo,ki je avtorsko zaščitena,ne pa mi sedaj tukaj talaš minuse in mi skušaš neko krivo vero naprej metati. Jaz sem mod kupil in sedaj ga bom naprej delil. Lahko pa mi plačaš,če ti je tako do plačila.

• Upvote 2
  • Downvote 1

Off topic: Nikakor nisem želel vneti prepira z mojo robin hoodsko izjavo,ampak, Bonča ima prav. Nekateri morda dobro veste,da nam je nek fant lepo talal mode,ki so tudi plačljivi in to z dovoljenjem moderja,z namenom,da se na Slo-techu zabavamo. Seveda pa teh modov ni dovoljeno preprodajati dalje oz. talati po drugih portalih. Seveda ne podpiram piratstva,ker drugače ne bi imel na steamu toliko iger in tudi za konzole pridno kupujem originale in tako svojega sina osveščam kaj je prav in kaj ne,ampak,če ti nekdo ponudi zadevo na pladnju z dovoljenjem ustvarjalca potem je to zagotovo dovoljeno. Gospod Miha Fabijan je dober človek,ampak sva glede avtorskih pravic že imela rahel konflickt,ampak se je na koncu kar dobro končalo,za to ne bi rad,da se zgodba ponovi. Ja URD modi so zares fantastični in ni mi težko dati par €. Prvo sem dobil zadevo na pladnju potem pa sem odštel tistih par kavic. 

Tako,sedaj lahko življenje teče dalje ;)