Skoči na vsebino

Najboljši špili za vzdržljivostne dirke

Ecislav

Recommended Posts

Zanima me kateri dirkaški špili na PC-ju omogočajo najboljše vzdržljivostne dirke?

Trenutno igram GTR 2 in vse bolj všeč mi postajajo daljše dirke, v katerih ni pomembno zgolj kako se odrežeš na asfaltu, ampak tudi odločitve, ki jih sprejmeš v boksu.

Obstaja kak podoben, morda celo bolj dodelan vzdržljivostni dirkaški špil?

Sam poznam samo codemastersovo F1 serijo, ampak se mi formule v tistem špilu ne vozijo najbolj posrečeno, hkrati pa so mi pravi avti bolj pri srcu.

Hvala za vaše predloge :)

Zanima me kateri dirkaški špili na PC-ju omogočajo najboljše vzdržljivostne dirke?

Trenutno igram GTR 2 in vse bolj všeč mi postajajo daljše dirke, v katerih ni pomembno zgolj kako se odrežeš na asfaltu, ampak tudi odločitve, ki jih sprejmeš v boksu.

Obstaja kak podoben, morda celo bolj dodelan vzdržljivostni dirkaški špil?

Sam poznam samo codemastersovo F1 serijo, ampak se mi formule v tistem špilu ne vozijo najbolj posrečeno, hkrati pa so mi pravi avti bolj pri srcu.

Hvala za vaše predloge :)

Poglej si simulacijo Iracing… meddrugim, imas privat endurance dirke, katere so dolge tudi po 24h. Trenutno poteka "Master of endurance".  

Imas pa na izbiro veliko vec v sami simulaciji.

No, našel sem še en dober primer. Gran Tourismo 4 ima baje opcijo, da dirko spremljaš iz boksov kot crew chief, naročaš dirkaču kako agresivno naj vozi in ga pošiljaš v bokse.

Ko bi le naredili kak špil v katerem bi človek vodil svojo ekipo skozi celotno sezono vzdržljivostnega dirkanja.

I racing me pa že nekaj časa zanima, ja. Me pa firbec matra, če lahko začetnik takoj skoči v endurance racing, ker kolikor zastopim I racing, se moraš najprej izkazat v nižjih razredih, da se lahko udeležiš dirk v ostalih :(

Ta trenutek vzdržljivostne dirke najbolje ponazarja rf2. Čeprav je marsikaj še nedokončano ali hroščato, je veliko bližje temu, da se lahko reče, da je igra namenjena vzdržjivostnemu dirkanju v primerjavi z ostalimi. Potem je tukaj Iracing, ki je naredil velik preboj z funkcijo "driver swap".

Ecislav, sploh ni problema... če si vztrajen, si lahko v 2-3 mesecih in po 100-200€ investicije v A klasi, kjer je vse odprto :twisted:

"A" klase ne rabiš, razen če želiš vozit F1. Dovolj je že B, kjer so GT3 avtomobili. Oziroma C4.0+