mancSLO 1 945 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 Meni je takole nekako uspelo usposobiti tole čudo. Seveda program omogoča še kar nekaj bonbončkov. Zelo uporaben je "Push to talk" npr. in še mnogo ostalih... 1. Namestitev programa: Glede na svoj OS izberemo in prenesemo namestitveno datoteko. 2. Po namestitvi programa v zavihku connections izberemo "server list" 3. Izberemo strežnik sLOVEnian Public in ga z desnim klikom dodamo med priljubljene 4. Vpišemo svoj nickname v tem primeru mancSLO 5. Tako je vse pripravljeno za vzpostavitev povezave na strežnik 6. Ko smo povezani v strežnik, uporabimo desni klik in kreiramo svoj kanal 7. Vpišemo ime kanala in po želji password 8. Med kanali se selimo z desnim klikom na željeni kanal ter izberemo "Switch to Channel" 3 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 Zelo dober opis Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 Super opis, drugače če bo panika imam jaz TS server. Miha javi na ZS če lahko pomagam. Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano January 12, 2015 Share Napisano January 12, 2015 Miha = Marjan, al? Lep opis. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 Sem že v temi Nurburgring pisal, pa bom rajši tu vprašal, da ne smetimo tam. Imam problem in sicer se ne morem povezat na TS (sloracing.ddns.net) niti na sloracing AC serverje. Na vse ostale TS serverje se brez problema povežem, tud v AC enako. Izgleda pa takole: Sloracing TS: Povezan na tri druge serverje: Še AC problem: sploh ne pokaže izbora avtov.. takoj za tem.. Na naš lake luise server se povežem povsem normalno: Kakšna ideja? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 8, 2016 Avtor Share Napisano March 8, 2016 Ali imaš zadnjo verzijo? http://www.teamspeak.com/ Citiraj Link to post
57X 962 Napisano March 8, 2016 Share Napisano March 8, 2016 mam ja ampak, to ne bi imelo veze z AC serverji.. i guess? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 8, 2016 Avtor Share Napisano March 8, 2016 Ok. Za TS mislim. AC sem zdele gledal pa deluje. A tebi ne? Citiraj Link to post
57X 962 Napisano March 9, 2016 Share Napisano March 9, 2016 nope, ne delajo mi AC sloracing serverji, niti sloracing TS. vse ostalo dela kot običajno. @Matjaž Murn imaš ti kakšno idejo mogoče? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 9, 2016 Share Napisano March 9, 2016 Glede na to, da samo tebi ne dela, bi vzroke za težave iskal na tvoji strani. Začni s kakšnim resetom modema/routerja, da prekineš povezavo in jo vzpostaviš z novim IPjem. Kaj se zgodi, če se na TS server direktno preko IPja probaš povezat? IP: 89.143.100.160 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano March 9, 2016 Share Napisano March 9, 2016 sem resetiral, dobil drug ip. probal in ni delalo. potem je bila tale stran kr nedosegljiva par minut, zdej pa dela vse. TS in Ac serverji. Danes je res dober dan Hvala Matjaž. 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts