ice t 0 Napisano January 8, 2015 Share Napisano January 8, 2015 Kot piše v naslovu, kupujem driving force GT volan Lep pozdrav ! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 8, 2015 Share Napisano January 8, 2015 Kaj še čakaš? http://www.bolha.com/iskanje?q=logitech+driving+force+GT Citiraj Link to post
ice t 0 Napisano January 8, 2015 Avtor Share Napisano January 8, 2015 Ne dam toliko za njega pol raje kupim novega za ta denar, oni za 70 pa se ne javi Hvala vseeno Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 8, 2015 Share Napisano January 8, 2015 Eni imajo res smešne cene. Predlagam,da kupiš novega,ali pa rezkiraj pa nabavi G27. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano January 8, 2015 Share Napisano January 8, 2015 V Harveyu je bil pred nekaj časa 99€ nov Citiraj Link to post
daks 193 Napisano January 9, 2015 Share Napisano January 9, 2015 Samo ta df gt je res hard, ko je prišel na trg je bil najcenejš, potem pa skos dražji. Je pa res, da je bil za original ceno skor predober volan ice t, si sprobal, katera velikost ti bolj paše? DF GT al DF Pro? Ker če maš rajš manjšega, nabaviš DF Pro, pa še cenejši je. Citiraj Link to post
ice t 0 Napisano January 9, 2015 Avtor Share Napisano January 9, 2015 Nisem še mel sploh nobenega volana Sem gledal tudi DF pro in mam dva nagledana, če ne najdem GT, samo bi raje imel večjega. Kolko sem se pozanimal so pedali menjalnik in motorček enaki pri pro in GT. Kaj pa Feedback ? Mi lahko mogoče povete kake so razlike razen volana in da je GT novejši ? Citiraj Link to post
daks 193 Napisano January 9, 2015 Share Napisano January 9, 2015 Cena, pa mogoče je Pro mal glasnejši, kar mene osebno ne moti, ker uporabljam slušalke. GT-ja sem imel par let, zdaj imam pa Pro na drugem računalniku, samo ga še nisem dost stestiral da bi za sigurno rekel kako pa kaj. Če bo čas v nedeljo zvečer odpeljem Seat Leon dirko, pa bom lohk primerjal in sporočil. Jest osebno niti med GT in G27 ne opazim bistvene razlike, tko da za prvi volan nimaš kaj falit Citiraj Link to post
Recommended Posts