Skoči na vsebino

4. Mugello - 1.2.2015

Recommended Posts

• Odgovori 169
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vsak je imel čas potestirat vse dirkalnike in se na podlagi tega odločil kaj bo vozil. Noben ni nobenega silil da naj zbere kaj ni po njegovem okusu. Naša ekipa je tudi zadnji trenutek spremenila avto

hehehhe eni ste pa pravi mandeljci, moti vas vse na koncu, ze to da si drugi naredimo boljši set  . Seti so tajni, za zacetek dirkanja, je potrebno sestavit set ki odgovarja tvojemu nacinu voznje.Če

Glede na RSR čase, je McLaren skoraj 2 sekundi hitrejši od Mercedesa in BMWja. V 40ih krogih je to skoraj za dva postanka časa... S tem, da morajo ostali s polnim tankom že od začetka furat, McLaren l

Meni je izkušen električar (ja, ene 70 je že star, pa celo življenje se s tem ukvarja) rekel, da potenciometer zelo redko crkne. Ponavadi se noter nabere prah in začne zajebavat. Mojega je samo malo spihal, našprical s kontakt sprejem in sedaj že dobro leto nimam nobenega problema. 

Deli na drugih straneh

Čisto odvisno koliko se ga uporablja. Pač fizični konrakt zato stvar ni večna. Tudi sam sem prof. štromar (pa ne obični) že 15 let, tako da imam s tem opravka. Če je pot. kvaluteten, ga niti ne moreš našpricati, ker je zaprt, prav zaradi preprečitve dostopa umazaniji.

Deli na drugih straneh

Ko enkrat začne potenciometer hecat, je čas za novega. Lahk ti špricaš, sam slej mo prej se problem ponovi. Ponavadi takrat, ko je najmanj potrebno. Pri g25 je edino hec, ker ni nadomestnih:-(

Aja, pa fehtam replay, ker ga bom dal uokvirit:-)

Deli na drugih straneh

Še moj vidik. za mene ena najslabših dirk v karieri. Z Mugellom se nikakor nisem spoprijateljil, potem sem rizkiral še s taktiko, vendar v nobenem primeru ne bi bilo boljše. Na koncu sem bil 13, če bi vozil brez napak, pa bi mogoče prišel do kake točke. Edino res veliko neumnost sem naredil v boksih, ko sem pripeljal na polno not in sem se zabil v zid ter zavrtel. Tam je šlo veliko časa. Silverston bo boljši, vendar me z SLSom tudi ta proga skrbi. Na RSRu im Mclaren 3 sec boljši čas :S

Deli na drugih straneh

Danes sem mel še eno 2 urno dirko v Spaju z Corvetto, sem ga prešal kot norc, ampak na žalost mi je šel zvok nekaj krogov pred koncem. Bilo je pa Zakon, 5 postankov, prava norišnica. Če koga zanimajo dirke, so na racedepartment.com (forum).

Link: http://www.racedepartment.com/threads/gt2-2-hour-race-spa-mon-2-feb-2015.99950/

Deli na drugih straneh