Skoči na vsebino

4. Mugello - 1.2.2015

Recommended Posts

ja bilo je 30min treninga (19.30) pa potem 30min kvalifikacij(20.00) potem dirka 20 krogov sm jih odpeljal koncal ravnokar

Glede samih casov..veliko je bilo zadne dni napisanga glede mclarna itd.. mislim pa da sm kr dobr cas postavil,še Mitja se ga nebi sramoval [ok] dobr setup+dobri casi to je to.. v pricakovanju dirke upam da bo vse iz moje strani tipi topi jutri da se ne ponovi monza odstop v 11krogu freez..za par sekund.

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 169
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vsak je imel čas potestirat vse dirkalnike in se na podlagi tega odločil kaj bo vozil. Noben ni nobenega silil da naj zbere kaj ni po njegovem okusu. Naša ekipa je tudi zadnji trenutek spremenila avto

hehehhe eni ste pa pravi mandeljci, moti vas vse na koncu, ze to da si drugi naredimo boljši set  . Seti so tajni, za zacetek dirkanja, je potrebno sestavit set ki odgovarja tvojemu nacinu voznje.Če

Glede na RSR čase, je McLaren skoraj 2 sekundi hitrejši od Mercedesa in BMWja. V 40ih krogih je to skoraj za dva postanka časa... S tem, da morajo ostali s polnim tankom že od začetka furat, McLaren l

Uvrščeni na dirko:

1. Matjaž Murn
  2. Mitja Bonča
  3. Matej Dakskobler
  4. Tomaž Eržen
  5. Tomaž Selčan
  6. Anže Urbančič
  7. Miha Fabijan
  8. Tomaž Pavšek
  9. Aleš Kurent
  10. Domen Gantar
  11. David Pipan
  12. Mirko Novak
  13. Theo Karas
  14. Primož Roškar
  15. Domen Grča
  16. Marjan Koderman
  17. Mark Apat
  18. Dejan Dražič
  19. Davorin Zorko
BTW, se komu sanja kdo je Klemen Lozar? Je bil na kvalifikacijah pa ni prijavljen v prvenstvo...

EDIT: Za dirko je še pet prostih mest, če še kdo želi dirkati zvečer, naj napiše. Saj veste - po sistemu prvi pride, prvi melje.
Uredil - Matjaž Murn
Deli na drugih straneh

V 7. krogu mi je crknil zvok. Še ene 2 kroga sem vztrajal med tem je pa moja neuspešno probavala odpravt težavo. Sem mislu, da so slušalke šle k vragu, ko sem šel pa ven iz špila so pa čudežno začele spet delat. [Jaoo]

Deli na drugih straneh

Spet prizgal volan po več kot mescu dni, z WD40 namazal stopalke, da je gas normalno delal in se brez treninga seveda odpravil v Mugello... Hvala Murn za reset serverja, da sem lahko vzel svoj avto, bohve kok bi bil Selčanov že zjeban :)

Q 5

R

Sori za štart... 20sekund pred začetkom sem nadel HARD gume. No, potem mi je setup preverjal do 15sekund PO zeleni luči!!! Vem da sem s tem nekomu uničil dirko, je šel ven še preden je prišel do T1. Sori  :oops:

No, po tem 15sekundnem čakanju sem se z razbitim avtom odpravil za vsemi (spredaj in zadaj rdeča spojlarja)...

Avto se je obnašal dokaj uredu, pričakoval sem da se bo slbše glede na razbitost...

Prilezel po lepih borbah vse do P3 in ga držal vse do cca 38 kroga... Ko sem naredil neumno napako in prehitela sta me Daks in še nekdo. Če te napake ne bi bilo, sem prepričan, da bi imela oba težko delo priti mimo... Za vse kar mi je v dirki žal je ta napaka neumna, ostalo se je vse uredu izteklo.... glede na štart.

čestitke podium, še posebej Bonča.

Deli na drugih straneh

Q: odvozim dobre kroge, in ko vidim, da sem 0,5s za Bončo in 1,6s pred Murnom, sem si rekel da to je to, grem par krogov se ogrevat za dirko.. No potem pa zgleda z izboljšanim oprijemom konec Q me Murn skorej prehiti(Bonča pa izboljša še za cca.1,5s). P2

R: potem pa dirka.. :) Štart ok, zadržim P2. Potem me pa že v prvem(?) krogu zasuka in padem na cca. P12. Ker je AC kar občutljiv glede dotikov, sem vedel da bo vsako prehitevanje velik izziv :) Pa je še kar šlo, en po en, nekateri so se sami umaknili.. potem pridem pa za Sinišo, in ker ni že tko riziko prehitevat, si še lag-al.. 5m naprej/nazaj, potem se pa odloč kateri je pravi da boš iz ovinka prletu za ritjo :D Jao, adrenalin.. no potem me spet zasuka, tko da spet počasi po lestvici.. V 24.krogu grem v boxe, in seveda poln gas not :D:D me je zasukalo in sm prletu čelno direkt v gume :D enih 150km/h. Začuda šipa cela in volan naravnost :D Nič, natočim in zamenjam gume, potem pa gas naprej iz cca. P8. 4 kroge pred koncem vidim da je Siniša(P2) 15s spredaj in sem vedel da moreš bit na taktiki brez postanka. V glavnem, 4 ovinke pred koncem skočim mimo, je blo malo na tesno, vendar brez dotikov in mislim da korektno? Me pa verjetno še zdej kolneš :D Hec :D

Zaključek: z današnjo vožnjo bi si zaslužu kakšno točko, sigurno pa ne P2, ampak ok, se ni za pritoževat :D

Čestitke Bonči, razred zase, ter team-mate-oma, za skupni uspeh ekipe Akrapovič Racng! [champ]

Deli na drugih straneh

Kolikor sem imel odpora do tele proge, je bila tole najboljša dirka online ever kar se mene tiče. Kaj vse se mi pa ni dogajalo :) 

Q: Že na vaji sem imel kar naenkrat dober feeling (Hvala master Yoda, pardon Bonča za nasvete, kako pobirati šikane) in odpeljal 1.51. Potem na kvalijih en inštalacijski krog, da preverim kako gre in vidim, da sem vsem razen vemo komu konkurenčen  [ok]  Grem drugič ven in odpeljem se mi zdi da za končno 7. mesto, ker je glede na progo in moj prvi obisk Mugella zakon. 

R: Naštimam si race setup, vse dvojno preverim in hajd na štart. Potegnem s štarta in se mi ful zdi, ker sem bil kot blisk za Jankom pred mano, nakar ugotovim, da Janko čaka na Metko, zato ostro v desno na travo. Cel gepek gre mimo mene, kolnem v travi in si v mislih vrtim film iz Monze (pa kje se mene tale smola drži [Joj] ). Nič, gremo naprej, od zadaj je zmeraj fino žgat. Počasi napredujem, do Zorkota, ki me vpraša, če imam kak aspirin, ustavim v pesku, da mu ga dam in hajd naprej.  Potem so pa padali, kot sneg zunaj. Vse dokler nisem prilezel do dveh Mercov tam nekje okoli 10 mesta. Ni in ni šlo, čez ovinke tik za njima, po ravnini sem samo kihal njun dim. Nič, grem 4 kroge pred načrtovanim postankom v bokse, da ne izgubljam časa, postanek TOP ŠIt, kot Ferrari v Šumijevih časih in že nazaj na progi na 14 mestu. Zadaj opazimo neko hitro zeleno strelo, spredaj pa začnem loviti Mecote. Potem se je pa toliko dogajal, da več ne vem. Vem le, da tam kjer se prepirata dva Mecota, Mkvarn dobiček ima  [jezik12] . V naslednjem krogu za seboj opazimo Bočno, kurc, na ziher, zapeljem v pesek, tam pokramljam z brhko Italijansko navijačico in hajd naprej v boj za točke. Vmes je Pipan sejal grozo in strah okoli mene, sam sem pa samo slalomiral med žrtvami in prislalomiral do 10 mesta, v zadenjm krogu počil dol še enega BMW-ja in YES, BEYBI , YES, 9. mesto je moje  [champ] .

Tole mi je kot zmaga, hvala vsem za dobre borbe, res je šlo nekajkrat za komarjevo ščetino, samo trkov ni bilo. 

Bravo Mitja, moja napoved o stopničkah se je uresničila :) Prav tako čestitke ostalim na podiju. 

Deli na drugih straneh