Mitja Bonča 583 Napisano February 10, 2015 Share Napisano February 10, 2015 Kaj bogi, vsi okoli njega ste (bili) bogi! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano February 10, 2015 Avtor Share Napisano February 10, 2015 Kje ste pa dobili posnetek zadnjega dela dirke? Pa povsod je Apat zraven. To bi si tudi jaz rad ogledal. Posnetek dobiš tako, da ga po koncu dirke shraniš. Tisti, ki tega niste storili, lahko začetek in konec dirke prenesete tukaj. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Primzzy 49 Napisano February 10, 2015 Share Napisano February 10, 2015 Kaj bogi, vsi okoli njega ste (bili) bogi! Ni zmagal, ker so se vsi v njega zaletaval. Sicer imam svoje mišljenje o najinem dotiku z Apatom, vendar bi si rad najprej pogledal posnetek, preden preveč pametujem. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
MirO 67 Napisano February 10, 2015 Share Napisano February 10, 2015 L31, T15 - Novak & Apat -> Novak ni imel dovolj overlapa, poleg tega je prepozno zaviral in bi zelo verjetno končal v travi, če ga ne bi Apat zaustavil. Predlagana kazen - ekvivalent vožnji skozi bokse: +15 sekund (Pravilnik 3.9) - vrstni red nespremenjen Ali je to mogoče Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Primzzy 49 Napisano February 11, 2015 Share Napisano February 11, 2015 Kaj bogi, vsi okoli njega ste (bili) bogi! Ni zmagal, ker so se vsi v njega zaletaval. Sicer imam svoje mišljenje o najinem dotiku z Apatom, vendar bi si rad najprej pogledal posnetek, preden preveč pametujem. Lahko samo rečem, da me je presenetilo, koliko hitreje sem prišel iz ovinka od njega. Čist enako je Apat naredil meni nekaj krogov prej, le da sem jaz ostal na stezi. Bil pa je to moj edini dober fight na dirki in mi je bilo žal, da se je takole končalo. Sprejmem kazen. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts