Mitja Bonča 583 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Ga boš moral menjati. Ko enkrat potenciometer začne jebat, ga ne boš več popravil, ker se je drsni upor fizično poškodoval. Sam sem na Momotu zamenjal upore že 3x. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Meni je izkušen električar (ja, ene 70 je že star, pa celo življenje se s tem ukvarja) rekel, da potenciometer zelo redko crkne. Ponavadi se noter nabere prah in začne zajebavat. Mojega je samo malo spihal, našprical s kontakt sprejem in sedaj že dobro leto nimam nobenega problema. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Čisto odvisno koliko se ga uporablja. Pač fizični konrakt zato stvar ni večna. Tudi sam sem prof. štromar (pa ne obični) že 15 let, tako da imam s tem opravka. Če je pot. kvaluteten, ga niti ne moreš našpricati, ker je zaprt, prav zaradi preprečitve dostopa umazaniji. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 G25 ima "odprte" oz. luknjico za našpricat Sicer pa, moji bi rekel da se dosti "uporabljajo", saj imam pedale ves čas pod mizo, pa po možnosti pritiskam tudi ko ne igram Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Ko se proti koncu dirke čudežno najdemo skupaj 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Daj še kakšne fotke, vidim da imaš smisel Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Bom še jst kako prtisnu popoldne! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Ko enkrat začne potenciometer hecat, je čas za novega. Lahk ti špricaš, sam slej mo prej se problem ponovi. Ponavadi takrat, ko je najmanj potrebno. Pri g25 je edino hec, ker ni nadomestnih:-( Aja, pa fehtam replay, ker ga bom dal uokvirit:-) Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Ni? Jaz sem za Momota (rdeč) dobil iz Amerike nekje. Mogoče jih imajo tudi ta 25tko. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Replay Mugello To je prva polovica dirke. Link bo na voljo par dni, potem brišem 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Ko v ogledalu vidiš da se ti približuje tale zelen alien si ga oplel 5 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Bumbi 28 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Mitja, tebi pa če je dosadno odspredaj, lahko malo počakaš in se družiš z nami. Boš videl da smo prijetna družba 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Primzzy 49 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Še moj vidik. za mene ena najslabših dirk v karieri. Z Mugellom se nikakor nisem spoprijateljil, potem sem rizkiral še s taktiko, vendar v nobenem primeru ne bi bilo boljše. Na koncu sem bil 13, če bi vozil brez napak, pa bi mogoče prišel do kake točke. Edino res veliko neumnost sem naredil v boksih, ko sem pripeljal na polno not in sem se zabil v zid ter zavrtel. Tam je šlo veliko časa. Silverston bo boljši, vendar me z SLSom tudi ta proga skrbi. Na RSRu im Mclaren 3 sec boljši čas Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Replay Mugello To je prva polovica dirke. Link bo na voljo par dni, potem brišem Hvala Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Danes sem mel še eno 2 urno dirko v Spaju z Corvetto, sem ga prešal kot norc, ampak na žalost mi je šel zvok nekaj krogov pred koncem. Bilo je pa Zakon, 5 postankov, prava norišnica. Če koga zanimajo dirke, so na racedepartment.com (forum). Link: http://www.racedepartment.com/threads/gt2-2-hour-race-spa-mon-2-feb-2015.99950/ 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts