skopusnik 1 374 Napisano January 11, 2015 Avtor Share Napisano January 11, 2015 Server bo na voljo čez nekaj minutk, prišlo do manjše napake Napišem takoj ko bo online. Se opravičujemo Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 11, 2015 Avtor Share Napisano January 11, 2015 Server je ONLINE Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 Se še lahko pridružim? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 11, 2015 Avtor Share Napisano January 11, 2015 Lahko. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 Fantje, se opravičujem, mod je kar izginil iz igre, zato se server ni samodejno zagnal. Moral sem ga ponovno prenesti in inštalirati (kaj vse se ne zgodi v AC ) 1 Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 So vam delali pitboxi? Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 Q: Odlično glede na to da sem danes sploh prvič vozil. Dirka: Štart brez težav, potem pa Zorko prileti v zadek in me zavrti, škoda, ker sem izgubil kar nekaj časa za ostalimi, na koncu se borim bolj s sabo kot z Domnom, ki je bil hitrejši. Upam, da bo še kaj takih dirk, pa upam da nas bo več. Pravila pa naj ostanejo taka kot so bila danes. Citiraj Link to post
Skyman 19 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 NI slabo sploh prvic vozil progo ter avto.. vse bilo novega skos sm se malo lovil.. nc kej special drugace. Vidi se da nimam filinga se Gt3 dela svoje Citiraj Link to post
daks 193 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 Ja nič, fajn dirka je bla Res je napeto s temi avti, se da zlo na nož vozit! Čeprav je FWD, ampak konc koncev smo ravno zarad tega tolk bolj na kupu vsi. Je pa res teško prehtet, sploh če je Bonča spredej, pa noče napak delat Žal se nisem držal pravil, ker enostavno nisem videl svojega boxa, šele potem ko sem bil mimo, sem v špeglu zagledal nek... Sem raje potem počakal Bončo in Miha, pa smo se dajal še par krogov do konca, čeprov so ble gume čist fuč. Nič, naslednjo pa spet Grobnik bi kar sedu! Edit: pa na štartu sem pozabil da je leteči ja sm pa mislu kako sm dobro potegnu s štarta Citiraj Link to post
Miha Lenček 0 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 dobra dirka ampak tok k je vaje tak tak je razultat nimas kj dobr je blo nc stekal supr Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 Damir nisem ti priletel v rit ampak sva bila bok ob bok in si prehitro potegnil noter zato je nastala zmeda, očitno me nisi videl da sem ob tebi, jaz pa tudi nisem popustil. Sorry, drugače pa dobra dirka. Z boksi pa nevem kaj je bilo, nikjer ni bolo pit laneja zato sem počakal kar 10s na mestu in pol peljal Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 Hmm, ni ni tko slabo, mogoče so ti avti ravno malce prepočasni, zelo težko se prehiteva, oz. če to ni praktično nemogoče, razen če vozeči pred tabo ne naredi kakšne napake. Ampak ni panike, takšna je serija in mnoge nji pogobne (wtcc naprimer). No, kakorkoli, že dolgo nisem tega vozil, nazadnje v Oscherslebnu pred nekaj tedni. Setup naredil kr soliden, čeprav me je zelo radno odnašalo na zaviranju v počasne zavoje (saj nisem bil edini ). Dirka cool, tesni dvobiji z Matejem na začetku, potem sem mu dal malce fraj, da bi se še jaz malce zadaj vozil, ampak je takoj zavil v boxe (nič od boja). No naslednji krog sem moral tudi jaz, ker sem naletel na gručo predmano vozečih. In glej ga zlomka, v bohix nekako spregledal tisti beli kvadratek, pomoje je ravno za mojim pit-boxom eden ravno štartal in mi zakril pogled na moj plac. Pridem že do konca bokov in si rečem " pa kjer je sedaj ta moj box?", pogledam v ogledalo in glej ga tam zadaj. Nič, ustavit in rikverc (to se na drugih dirkah ne bo zgodilo ziher) do mojega placa in menjat gume. Hudo, to se mi še ni zgodilo. Pridem tik pred Miho in čez nekaj ovinkov naju čaka tudi vodeči Matej. Potem pa huda, tesna borba do konca. No enkrat sem ga spet malce usal, ko sem bil ob bolku z Miho, sem namreč prepozno zaviral na koncu dolge ravnine in imel krajši izlet, da sem videl v resek. Super, no, samo meni ti avti ne pašejo nevem kaj, so pa tesne borbe. Še kdaj. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 Ja nič, fajn dirka je bla Res je napeto s temi avti, se da zlo na nož vozit! Čeprav je FWD, ampak konc koncev smo ravno zarad tega tolk bolj na kupu vsi. Je pa res teško prehtet, sploh če je Bonča spredej, pa noče napak delat Žal se nisem držal pravil, ker enostavno nisem videl svojega boxa, šele potem ko sem bil mimo, sem v špeglu zagledal nek... Sem raje potem počakal Bončo in Miha, pa smo se dajal še par krogov do konca, čeprov so ble gume čist fuč. Nič, naslednjo pa spet Grobnik bi kar sedu! Edit: pa na štartu sem pozabil da je leteči ja sm pa mislu kako sm dobro potegnu s štarta Aja, potem ga pa tudi jaz nisem videl zato Kaj jih od spredaj ni bilo videti? Ker v vzvratnm sem ga videl. Kva ne, napak kolikor si jih hotel, največ zaradi ne najboljšega setupa, no saj tudi tvoj ni zgledal najboljši Matej, glede štarta legendarno. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 11, 2015 Share Napisano January 11, 2015 Q: Borba z Davidom na stotinke. Na koncu mi je uspelo R: Na štartu jih je kar nekaj "dobro" potegnilo. Zadaj smo se po tem Damir, Davorin, Miha in David borili za prevlado začelja. Nato pa se je zgodilo, kar se je že dolgo napovedovalo: štrajk mehanikov in med dirko so šli lepo na pivce, jaz pa sem jih dvakrat po boxih iskal. Sklep: Kot sem omenjal, ni tale Leon nič kaj posebnega, dirke pa bi bile ravno tako zanimive z Abarti 500 na primer... (samo moje mnenje) Po dirki sem se pridružil mehanikom na pivcu in so mi vsaj za jutri obljubili zvestobo, ko bom po Mugellu fural DTM Mercedesa AMG C-Cupe. 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 11, 2015 Avtor Share Napisano January 11, 2015 P: super časi, z Bončo sva bila povsem skupaj Q: nekaj desetink slabši čas, kar je zadoščalo za drugo vrsto in P4 R: v drugem krogu dirke storil napako na zaviranju na koncu dolge ravnine ter trčil v Bedenika pred mano. Sem skušal rešit in zapeljat mimo tebe v pesek, vendar sva žal zadela. Sem te nato počakal in sva dirkala naprej, z nama pa tudi Gantar. V bokse Bedenik odšel krog pred mano, Gantar pa v istem krogu kot jaz. Zgleda nekaj ni štimalo, kajti kar nekaj vas je imelo težave v boksih. Sam jih nisem imel Nato gre v bokse še Bonča, ki je bil prej daleč spredaj in pride ven direktno pred mano. Počakal naju je tudi Daks, tako da smo potem do cilja imeli lepe borbe (enkrat me je Mitja spustil mimo ). Meni se je spet zdelo odlično (razen težave z boksi, moramo še poskusiti), proga morda malenkost preveč zaprta, prehitevati je bilo zares težko. Objavim kmalu temo za naslednjo dirko, morda res na Grobniku! Se nas je pa kar nekaj nabralo, 10 na štartu, upajmo da naslednjič še več Edit: aja, pa Bonča je spet nekaj skakal naprej in nazaj ko sem prišel blizu, pinga je imel pa okrog 50 Citiraj Link to post
Recommended Posts