zamex23 1 242 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Še vedno ne razumem kaj tako tragičnega se je zgodilo da bi mogl ponavljat? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Glede ankete: jaz sem za ponovitev v ten smislu da rezultati ostanejo kot so kar je tudi fer za vse! dirko pa ponavljamo v smislu fun dirke Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano January 5, 2015 Avtor Share Napisano January 5, 2015 Glede ankete: jaz sem za ponovitev v ten smislu da rezultati ostanejo kot so kar je tudi fer za vse! dirko pa ponavljamo v smislu fun dirke Fun dirka bo v primeru, da se ne ponavlja. Če se ponavlja, se rezultati brišejo. Glasujte temu primerno. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Zdej smo vsi skočil na Bončo, ki je imel pač težave z netom. Upam, da pri kunosu kaj delajo še na tej kodi al kaj je to. 10 let nazaj nas je po 25 vozilo Papyrusov Nascar brez vsakih skakanj ipd. Pa sem imel takrat linijo hmm... 2/05 se mi zdi. (nekaj z ISDN pogojeno) Kruto bi bilo, da se npr. v tem primeru Mitjo in Primoža kar kickal iz serverja, je pa res, da sta mnogim pokvarila dirko/ večer. Kako rešiti takšne situacije, nimam pojma... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Glede ankete: jaz sem za ponovitev v ten smislu da rezultati ostanejo kot so kar je tudi fer za vse! dirko pa ponavljamo v smislu fun dirke Sedaj si glasoval za ponovitev in brianje rezultatov. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano January 6, 2015 Share Napisano January 6, 2015 Glede ankete: jaz sem za ponovitev v ten smislu da rezultati ostanejo kot so kar je tudi fer za vse! dirko pa ponavljamo v smislu fun dirke Sedaj si glasoval za ponovitev in brianje rezultatov. Vem kaj sem glasoval, hvala za podnapise. Zato sem tudi utemeljil mojo izbiro s tem komentarjem , da se moj glas ne šteje. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano January 6, 2015 Share Napisano January 6, 2015 A ja. Glasoval si, glas pa se ne šteje... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
dejodejo 1 Napisano January 6, 2015 Share Napisano January 6, 2015 Naloži ga v AC, pod replaye in potem v špilu pogledaš. Ok, hvala za info. lp Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano January 6, 2015 Avtor Share Napisano January 6, 2015 Glede ankete: jaz sem za ponovitev v ten smislu da rezultati ostanejo kot so kar je tudi fer za vse! dirko pa ponavljamo v smislu fun dirke Sedaj si glasoval za ponovitev in brianje rezultatov. Vem kaj sem glasoval, hvala za podnapise. Zato sem tudi utemeljil mojo izbiro s tem komentarjem , da se moj glas ne šteje. Če si glasoval, se glas šteje. Še vedno lahko popraviš, če se ti zdi, da si se narobe odločil. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano January 6, 2015 Share Napisano January 6, 2015 Ja glasoval sem narobe in nisem vedel da se da ponovno glasovat. Sedaj sem popravil ,da bo marjan lahko spal. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
DDF1 170 Napisano January 6, 2015 Share Napisano January 6, 2015 Jaz nisem za ponovitev dirke. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domc 214 Napisano January 6, 2015 Share Napisano January 6, 2015 Isto nisem za ponovitev. Pač je tehnika malo ponagajala, bo drugič boljše. Gremo raje trenirat mugello. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano January 6, 2015 Avtor Share Napisano January 6, 2015 Več kot polovica je že glasovala, da so proti ponovitvi dirke, tako da ponovitve ne bo. Za vse prijave, ki jih imate - brez replaya žal ne moremo vedeževat kaj se je dogajalo na dirki. Jaz sem svojega shranil, enako bi morali ostali pri sebi poskrbet, da imate replay, če se odločite, da boste prijavili incident. 3.8 Incidenti in kazni Vozniki lahko prijavijo incident sodnikom naslednji dan po dirki (torej ne istega dne katerega je dirka potekala ali dva dni po dirki). Prijave, ki niso bile oddane včeraj, so neveljavne. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano January 6, 2015 Share Napisano January 6, 2015 Sam jaz še vedno ne vem kako naj pošljem replay prvega kroga, če ga špil ne shrani. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano January 6, 2015 Share Napisano January 6, 2015 Lahko ga shrani tisti, ki je prej zaključil dirko (in ga shranil seveda). Če bi tej sposobneži mal povečal tole 500Mb omejitev ne bi nobenga pobralo. Računalnik rabiš itak skorej vesoljski da špil dobro deluje, a pol pa tle pr prostoru šparajo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts