Skoči na vsebino

3. Monza - 4.1.2015

Recommended Posts

• Odgovori 120
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dirka mešanih čustev, bom začel na začetku   Q: Uspel mi je soliden krog z nekonkurenčnim Mclarnom (imel sem občutek da je podobno kot da bi prišel na dvoboj pištol z nožem, saj veste, Indiana Jone

jaz bi rekel tako, dirka se lahko ponovi, rezultati ostanejo današnji, ko jaz al pa kdo drug nebo mogel naslednjič, oz. bo imel težave z netom pcje itd..... tud ne bomo ponavljali, dobro se je vedlo k

Igra avtomatično  shrani le zadnjo dirko,ki si jo odpeljal in to vedno z istim  imenom,tako da sproti briše ostale...v replayu je pod imenom cr.... 

Mišljeno ,če pozabiš shranit.Morda Ale ni vozil nič več asetto corsa,tako da ima replay od dirke še vedno shranjen kot cr

Deli na drugih straneh

Očitno je samo Matjaž dojel kaj sem napisal glede shranjevanja replaya, ampak še vedno nisem dobil nobenega pametnega odgovora...

To, da pogledaš replay tistega, ki je dirko zaključil predčasno je pa tut bolj tko...Po moje se takih replayev nebi smelo deliti, ker zelo hitro lahko pride do tega, da je nekdo zaradi tega na slabšem, ker včasi enostavni NI replaya prvih krogov. To pa tut ni pol več fer, ker nimamo vsi enakih pogojev...

Jaz bi lahko na vseh treh dirkah napisal prijave (in še marsikdo drug), pa brez replaya nimam dokaza, tako, da dokler Kunos tega ne porihta, prijave incidentov (vsaj tistih v prvi polovici dirke) ne bojo funkcionirale.

Deli na drugih straneh

Ponavljali smo tudi to, da naj se shranjujejo replayi. Je mogoče kdo od tistih, ki ste server zapustili predčasno (Bonča L6, Pipan L11, Grča L13, Marič L15, Karas L25, Delajković L31, Roškar L35) shranil replay?

Drugače pa zanimiv graf:

Če se avtomatično shrani, bom danes pogledal. Ker mi je net divjal sem zaključil v ca 30. krogu.

Deli na drugih straneh

Očitno je samo Matjaž dojel kaj sem napisal glede shranjevanja replaya, ampak še vedno nisem dobil nobenega pametnega odgovora...

To, da pogledaš replay tistega, ki je dirko zaključil predčasno je pa tut bolj tko...Po moje se takih replayev nebi smelo deliti, ker zelo hitro lahko pride do tega, da je nekdo zaradi tega na slabšem, ker včasi enostavni NI replaya prvih krogov. To pa tut ni pol več fer, ker nimamo vsi enakih pogojev...

Jaz bi lahko na vseh treh dirkah napisal prijave (in še marsikdo drug), pa brez replaya nimam dokaza, tako, da dokler Kunos tega ne porihta, prijave incidentov (vsaj tistih v prvi polovici dirke) ne bojo funkcionirale.

Jaz pa mislim, da se lahko malo potrudimo in s skupnimi močmi najdemo rešitve za pomanjkljivosti, ki jih ima Assetto Corsa. Če nimaš replaya in si bil oškodovan, se splača malo potruditi in povprašati okoli, če ima kdo replay, ki bi ga delil. Še na vsaki dirki je nekdo predčasno zaključil. Vedno bi se dalo dobit replay pa se nihče ni dovolj potrudil. 

Jaz sem ga vedno delil, če sem ga imel. Če pa ostali mislijo, da bojo kaj pridobili s skrivanjem replayev pa naj jih skrivajo.

Če ni replaya, prijavo zavrnemo.

Uredil - Matjaž Murn
Deli na drugih straneh

Vidm, da si slabo prebral...ni mi problem se mal potrudit dobit replay. Kaj pa tam, ko ga ni/ne bo?

Če ni replaya, lahko rečem da je bil racing accident in ni sankcij. Pa potem dokaži nasprotno brez replaya.

Mi je žal, ampak drugače ne gre ...

Deli na drugih straneh

Ah, Matjaž, nej ti ne bo nič žal...sej nisi ti kriv, da je replay omejen.

Ravno zaradi tega kar si napisal v zadnjem postu je to lahko za nekoga krivično. Ni moj namen teh postov neko brezvezno teženje, ker če bi se mi tolk šlo za točke v prvenstvu bi že na prvih dveh dirkah kej napisal na to temo. Bi se pa samo rad izognil morebitni krivici, ker mogoče pa nekomu drugemu ni vseeno kako konča dirko.

Mam sicer eno idejo, kako bi mogoče se lahko temu izognili, se pa mal nanaša na moj drugi post - glede nešeranja replaya...Morm še mal premislt, če bi to šlo. Aja, pa tist prej ni blo mišljeno, da bi se replayi skrival - je blo bolj v smislu, če nekdo nima repaya, ga nebi smel imet(uporabit) noben. Pa ne mislim v smislu, da bi ga pozabil shranit. Bom še poročal kaj sem mislil...

Deli na drugih straneh