Skoči na vsebino

3. Monza - 4.1.2015

Recommended Posts

• Odgovori 120
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dirka mešanih čustev, bom začel na začetku   Q: Uspel mi je soliden krog z nekonkurenčnim Mclarnom (imel sem občutek da je podobno kot da bi prišel na dvoboj pištol z nožem, saj veste, Indiana Jone

jaz bi rekel tako, dirka se lahko ponovi, rezultati ostanejo današnji, ko jaz al pa kdo drug nebo mogel naslednjič, oz. bo imel težave z netom pcje itd..... tud ne bomo ponavljali, dobro se je vedlo k

Glede ankete: jaz sem za ponovitev v ten smislu da rezultati ostanejo kot so kar je tudi fer za vse! dirko pa ponavljamo v smislu fun dirke :)

Fun dirka bo v primeru, da se ne ponavlja. Če se ponavlja, se rezultati brišejo. Glasujte temu primerno.

Deli na drugih straneh

Zdej smo vsi skočil na Bončo, ki je imel pač težave z netom. Upam, da pri kunosu kaj delajo še na tej kodi al kaj je to.

10 let nazaj nas je po 25 vozilo Papyrusov Nascar brez vsakih skakanj ipd. Pa sem imel takrat linijo hmm... 2/05 se mi zdi. (nekaj z ISDN pogojeno)

Kruto bi bilo, da se npr. v tem primeru Mitjo in Primoža kar kickal iz serverja, je pa res, da sta mnogim pokvarila dirko/ večer. Kako rešiti takšne situacije, nimam pojma...

Deli na drugih straneh

Glede ankete: jaz sem za ponovitev v ten smislu da rezultati ostanejo kot so kar je tudi fer za vse! dirko pa ponavljamo v smislu fun dirke :)

Sedaj si glasoval za ponovitev in brianje rezultatov.

Deli na drugih straneh

Vem kaj sem glasoval, hvala za podnapise. Zato sem tudi utemeljil mojo izbiro s tem komentarjem , da se moj glas ne šteje.
Deli na drugih straneh

Vem kaj sem glasoval, hvala za podnapise. Zato sem tudi utemeljil mojo izbiro s tem komentarjem , da se moj glas ne šteje.

Če si glasoval, se glas šteje. Še vedno lahko popraviš, če se ti zdi, da si se narobe odločil.

Deli na drugih straneh

Več kot polovica je že glasovala, da so proti ponovitvi dirke, tako da ponovitve ne bo.

Za vse prijave, ki jih imate - brez replaya žal ne moremo vedeževat kaj se je dogajalo na dirki. Jaz sem svojega shranil, enako bi morali ostali pri sebi poskrbet, da imate replay, če se odločite, da boste prijavili incident.

3.8 Incidenti in kazni
Vozniki lahko prijavijo incident sodnikom naslednji dan po dirki (torej ne istega dne katerega je dirka potekala ali dva dni po dirki). 

Prijave, ki niso bile oddane včeraj, so neveljavne.

Deli na drugih straneh

Lahko ga shrani tisti, ki je prej zaključil dirko (in ga shranil seveda). Če bi tej sposobneži mal povečal tole 500Mb omejitev ne bi nobenga pobralo. Računalnik rabiš itak skorej vesoljski da špil dobro deluje, a pol pa tle pr prostoru šparajo.

Deli na drugih straneh