mancSLO 1 945 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Primož: Res si hitrejši, ni pa potrebno kot za krog zaostal tako na hard prehitevat (beri tudi ostale poste). Ampak samo ti boš vedel, za kaj... Hmm, Gledam graf, ki ga je pripel Matjaž. A se je dalo tudi z enim tankom speljat ali kako? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Saj do konca testne sezone bomo ravno porihtali vse velike probleme, prav tako očitno razvijalci. Sam s pinganjem ostalih razen v enem primeru, ko se je tam okoli 20 kroga nekdo vrtel po štartni ravnini nisem imel težav. Večino vas je imela pinga tam med 10-60, čist ok za dobre boje. SAm se težav z netom lotim tako, da si do računala, ki je sicer Wireles privlečem 10 metrov kabla, da ja nebi kaj štekalo. Potem naredim boot sistema, da se naložijo le nujne zadeve in gasa v špil. Včeraj je očitno počepnilo nekaj drugega na štartu, ker net mi je delal bp. Ja Mecoti in tudi pogumni Bmwejaši so odpeljali lahko brez postanka. Mi Mkvarnovci pa hajd v bokse... Saj brez postankov, bi jim zmešal štrene tam okoli 3 mesta Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
DDF1 170 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Glede ponovitve mislim da ni potrebe. Me je pa zmotilo glede tega, da moramo predvsem Mclarni dolivati gorivo. To je velik minus, ki ga jaz sigurno ne morem nadoknadit. Sicer je testna sezona, ampak glede porabe bi moralo biti poenoteno, da bi vsaj tukaj bili na istem. Ker za pravo sezono vsi vozimo SLS Roškar, glede skakanja po stezi preveri najprej nastavitev grafične, ker ti glede na to kar si napisal, sama grafična ne deluje kot bi morala. Net 15/5 je več kot dovolj, je pa bolj vprašanje linije, ker si imel ping 126 vmes. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Z enim tankom bi se dal odpeljat še vrjetno kake pol ure Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Pa tudi to se da poštimat: - 5 krogov manj ( brez postanka tudi Mclarn, ne pa samo ostali) - nekaj krogov več ( vsi enaki pogoji, torej en postanek) Ps.: koliko je to nekaj bodo vedeli v garažah BMW in Mercedes - poljubna nastavitev krogov z obveznim postankom (štala za organizatorje, ker je trebe preverjat) Ps2: tank = rezervoar Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zokid 772 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 jaz sem nalodal tam oko 110l, pa mi je enih 20 se ostalo, s tem da 110l ni poln tank na slsu Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Ja, to se strinjam tudi sam, da bi bilo bolj fer, da bi bili pogoji enaki. Je pa tako, da smo se sami odločli za avtomobile, zdaj pa jejmo Od 3 Marjanovih predlogov, bi podprl prvega. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
dejodejo 1 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Replay. Matjaž, kako pa lahko pogledam ta replay? lp Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Naloži ga v AC, pod replaye in potem v špilu pogledaš. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zzaaggaa 0 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Meni je žal višja sila preprečila, da bi se in prijavil in opravičil. Tako da upam, da ni kake zamere. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 https://www.mediafire.com/?5lw06trb93g8odm Replay 6-14 kroga... ps: Koliko se da max naštimati replay size , 500mb ? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 500Mb ja. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mai 134 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Pa da še svoj pogled pristavim na to temo... Dokaj malo treninga a vseeno soliden setup za 100% gripa, ki pa ga je bil vse drugo kot popolen tako na qualy kot na dirki... Q: kljub teamskemu delu in setupu mi ni uspelo dobro odpeljati in doseči ciljev, a na koncu, ko sem prvič pogledal na pozicijo sem bil presenečen, da sem vseeno dosegel P4, bi pa šlo še kakšne pol sekunde, če bi imel 5min več časa (verjetno) R: nastavim avto za Race, in se pripravim na jajcanje čez prvo šikano, dobro štartam in se začne približevati Bonči in se držim čisto desne strani. ko že začnem zavirat kar naenkrat Bonča izgine, in še preden se je vrnil na moj ekran sem bil že postrani počez in popolnoma uničil avto. Poravnam avto in se pregužvam mimo čez šikano in upam da mi je ne bo štelo sekanja, na srečo mi ga ni, a kaj, ko je je bil avto za v bokse, kljub nejevolji zapeljm v boks in popravim avto, a mislim da ste me kar vsi prehiteli za en krog. opciji sta bili dve, odnehati ali pa se vozit za zadnjim dokler ne naredi napake. no, ker brez boja ne bom tako lahko odnehal sem se odločil za tretjo. tišči in morda prideš do kakšne točke. vedel sem, da sem hitrejši od večini pred mano in da bi lahko prišel vsaj med top 10. počasi začnem prehitevat pred mano vozeče in se kljub modri zastavi izogibam kontaktom. bil sem hitrejši, kar ste vsi, ki sem vas prehitel sami videli, ko sem se vam začel oddaljevati, tako da prosim brez komentarjev & mišlenja v smislu, pri modri zastavi najbolš da takoj zapelješ s proge. ne nisem uspel vseh prehiteti za cel krog in zmagati, a vseeno nisem odnehal in prišel mislim da do P12. Opravičujem se vsem, s katerim sem imel kontakt, lahko mi vrjamete, da ga nisem povzročil namenoma, sploh pa z Maričem, v prvi šikani si bil nenormalno počasen in sem pričakoval da boš hitreje speljal, nisem te butnil temveč le malo dotaknil a te je vseeno zavrtelo. Za moje zaostajanje nisem kriv sam, temveč lag na serverju, ali pa Bonča in njegov internet, poleg tega čas ni bil nastavljen na obljubljenih 75min temveč 90min, kar je za nekatere pomenilo tudi postanek v boksih. Če se mene vpraša, bi ponovil dirko, pa ne samo zato, ker sem bil nedolžen pri izletu na začetku dikre in imel tako popolnoma uničeno dirko, jo prevozil praktično celo z modro zastavo in seveda da bi si pridobil boljši položaj... Modra zastava sicer pomeni umik hitrejšemu kar sem pri nekaterih brez problema naredil, večina pa boste malo potrenirali, pa mi ne bo treba bremzat da me lahko prehitite, če bo še kdaj takšna situacija! čestitke Matjažu, dobro si se izkazal! moj replaj vsebuje samo zadnjih 22 ali 24 krogov bi res rad videl štart... Bonča, poštimej net ali pa ozpusti prvenstvo. hvala Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 5, 2015 Share Napisano January 5, 2015 Koliko krivcev za tvoje kontakte Ma! Ne vem, če bi jokal s tabo ali se smejal. Tudi meni je Bonča pokvaril dirko pa sem nadaljeval. Pa on tega ni naredil namerno, očitno je imel ta dan težave z linijo (pol Imole sva vozila čisto blizu pa ni bilo problemov). Ne vem, če bi upal isto trditi za tebe. Tisto je bilo mimo, treba je bilo voziti naprej. Z mentaliteto, da je cel svet kriv in da moraš ti zdaj na silo prit naprej, so pa bili seveda problemi. Enkrat pa me boš moral razsvetliti kje si lahko dovolim postaviti avto, ko te bom prehiteval za krog. Kljub tvoji oh in sploh hitrosti si bil prepočasen in se mi dvakrat postavil na pot. Enkrat si se na srečo sam odvrtel stran, drugič pa si mi bil napoti. A se bom jaz tebi umikal, če sem hitrejši in prehitevam za krog? Če te Bonča moti, ga prijavi. Ne pa jokat glede incidenta, ki se je zgodil 35 krogov prej, ker ni imel nobene veze s tem. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano January 5, 2015 Avtor Share Napisano January 5, 2015 (urejeno) Nikjer ni obljubljenih 75 minut. V prvem prispevku teme piše, da bo dirka 42 krogov. Včeraj je to trajalo 01:18:54.6050. Torej skoraj štiri minute več kot je bilo "obljubljeno". V tej temi je v prvem prispevku odprta anketa. Glasujete lahko samo tisti, ki ste se udeležili včerajšnje dirke: Mitja Bonča Matej Dakskobler Matjaž Murn Tomaž Eržen Tomaž Selčan Domen Gantar Tomaž Pavšek Primož Roškar Mitja Marič Mark Apat David Pipan Aleš Kurent Andrej Trošt Theo Karas Siniša Delajkovič Dejan Dražić Domen Grča Damir Dubarič Davorin Zorko Miha Fabijan Marjan Koderman Za ponovitev dirke mora glasovati vsaj 11 voznikov. Če bo izglasovana ponovitev, se dirka ponovno izvede 18.1.2015. Glasovanje traja do 6.1.2015 23:59 Uredil January 5, 2015 - Matjaž Murn Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts