Skoči na vsebino

3. Monza - 4.1.2015

Recommended Posts

Primož: Res si hitrejši, ni pa potrebno kot za krog zaostal tako na hard prehitevat (beri tudi ostale poste). Ampak samo ti boš vedel, za kaj...

Hmm, Gledam graf, ki ga je pripel Matjaž. A se je dalo tudi z enim tankom speljat ali kako? 

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 120
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dirka mešanih čustev, bom začel na začetku   Q: Uspel mi je soliden krog z nekonkurenčnim Mclarnom (imel sem občutek da je podobno kot da bi prišel na dvoboj pištol z nožem, saj veste, Indiana Jone

jaz bi rekel tako, dirka se lahko ponovi, rezultati ostanejo današnji, ko jaz al pa kdo drug nebo mogel naslednjič, oz. bo imel težave z netom pcje itd..... tud ne bomo ponavljali, dobro se je vedlo k

Saj do konca testne sezone bomo ravno porihtali vse velike probleme, prav tako očitno razvijalci.

Sam s pinganjem ostalih razen v enem primeru, ko se je tam okoli 20 kroga nekdo vrtel po štartni ravnini nisem imel težav. Večino vas je imela pinga tam med 10-60, čist ok za dobre boje.

SAm se težav z netom lotim tako, da si do računala, ki je sicer Wireles privlečem 10 metrov kabla, da ja nebi kaj štekalo. Potem naredim boot sistema, da se naložijo le nujne zadeve in gasa v špil.

Včeraj je očitno počepnilo nekaj drugega na štartu, ker net mi je delal bp.

Ja Mecoti in tudi pogumni Bmwejaši so odpeljali lahko brez postanka. Mi Mkvarnovci pa hajd v bokse... Saj brez postankov, bi jim zmešal štrene tam okoli 3 mesta [guns]

Deli na drugih straneh

Glede ponovitve mislim da ni potrebe. 

Me je pa zmotilo glede tega, da moramo predvsem Mclarni dolivati gorivo. To je velik minus, ki ga jaz sigurno ne morem nadoknadit. Sicer je testna sezona, ampak glede porabe bi moralo biti poenoteno, da bi vsaj tukaj bili na istem. Ker za pravo sezono vsi vozimo SLS :D

Roškar, glede skakanja po stezi preveri najprej nastavitev grafične, ker ti glede na to kar si napisal, sama grafična ne deluje kot bi morala.

Net 15/5 je več kot dovolj, je pa bolj vprašanje linije, ker si imel ping 126 vmes.

Deli na drugih straneh

Pa tudi to se da poštimat:

- 5 krogov manj ( brez postanka tudi Mclarn, ne pa samo ostali)

- nekaj krogov več ( vsi enaki pogoji, torej en postanek) Ps.: koliko je to nekaj bodo vedeli v garažah BMW in Mercedes

- poljubna nastavitev krogov z obveznim postankom (štala za organizatorje, ker je trebe preverjat)

Ps2: tank = rezervoar

Deli na drugih straneh

Pa da še svoj pogled pristavim na to temo...

Dokaj malo treninga a vseeno soliden setup za 100% gripa, ki pa ga je bil vse drugo kot popolen tako na qualy kot na dirki...

Q: kljub teamskemu delu in setupu mi ni uspelo dobro odpeljati in doseči ciljev, a na koncu, ko sem prvič pogledal na pozicijo sem bil presenečen, da sem vseeno dosegel P4, bi pa šlo še kakšne pol sekunde, če bi imel 5min več časa (verjetno)

R: nastavim avto za Race, in se pripravim na jajcanje čez prvo šikano, dobro štartam in se začne približevati Bonči in se držim čisto desne strani. ko že začnem zavirat kar naenkrat Bonča izgine, in še preden se je vrnil na moj ekran sem bil že postrani počez in popolnoma uničil avto. Poravnam avto in se pregužvam mimo čez šikano in upam da mi je ne bo štelo sekanja, na srečo mi ga ni, a kaj, ko je je bil avto za v bokse, kljub nejevolji zapeljm v boks in popravim avto, a mislim da ste me kar vsi prehiteli za en krog. opciji sta bili dve, odnehati ali pa se vozit za zadnjim dokler ne naredi napake. no, ker brez boja ne bom tako lahko odnehal sem se odločil za tretjo. tišči in morda prideš do kakšne točke. vedel sem, da sem hitrejši od večini pred mano in da bi lahko prišel vsaj med top 10. počasi začnem prehitevat pred mano vozeče in se kljub modri zastavi izogibam kontaktom. bil sem hitrejši, kar ste vsi, ki sem vas prehitel sami videli, ko sem se vam začel oddaljevati, tako da prosim brez komentarjev & mišlenja v smislu, pri modri zastavi najbolš da takoj zapelješ s proge.

ne nisem uspel vseh prehiteti za cel krog in zmagati, a vseeno nisem odnehal in prišel mislim da do P12.

Opravičujem se vsem, s katerim sem imel kontakt, lahko mi vrjamete, da ga nisem povzročil namenoma, sploh pa z Maričem, v prvi šikani si bil nenormalno počasen in sem pričakoval da boš hitreje speljal, nisem te butnil temveč le malo dotaknil a te je vseeno zavrtelo.

Za moje zaostajanje nisem kriv sam, temveč lag na serverju, ali pa Bonča in njegov internet,

poleg tega čas ni bil nastavljen na obljubljenih 75min temveč 90min, kar je za nekatere pomenilo tudi postanek v boksih.

Če se mene vpraša, bi ponovil dirko, pa ne samo zato, ker sem bil nedolžen pri izletu na začetku dikre in imel tako popolnoma uničeno dirko, jo prevozil praktično celo z modro zastavo in seveda da bi si pridobil boljši položaj...

Modra zastava sicer pomeni umik hitrejšemu kar sem pri nekaterih brez problema naredil, večina pa boste malo potrenirali, pa mi ne bo treba bremzat da me lahko prehitite, če bo še kdaj takšna situacija!

čestitke Matjažu, dobro si se izkazal!

moj replaj vsebuje samo zadnjih 22 ali 24 krogov :(

bi res rad videl štart...

Bonča, poštimej net ali pa ozpusti prvenstvo. hvala

Deli na drugih straneh

Koliko krivcev za tvoje kontakte Ma! Ne vem, če bi jokal s tabo ali se smejal.

Tudi meni je Bonča pokvaril dirko pa sem nadaljeval. Pa on tega ni naredil namerno, očitno je imel ta dan težave z linijo (pol Imole sva vozila čisto blizu pa ni bilo problemov). Ne vem, če bi upal isto trditi za tebe.

Tisto je bilo mimo, treba je bilo voziti naprej. Z mentaliteto, da je cel svet kriv in da moraš ti zdaj na silo prit naprej, so pa bili seveda problemi.

Enkrat pa me boš moral razsvetliti kje si lahko dovolim postaviti avto, ko te bom prehiteval za krog. Kljub tvoji oh in sploh hitrosti si bil prepočasen in se mi dvakrat postavil na pot. Enkrat si se na srečo sam odvrtel stran, drugič pa si mi bil napoti. A se bom jaz tebi umikal, če sem hitrejši in prehitevam za krog?

Če te Bonča moti, ga prijavi. Ne pa jokat glede incidenta, ki se je zgodil 35 krogov prej, ker ni imel nobene veze s tem.

Deli na drugih straneh

Nikjer ni obljubljenih 75 minut. V prvem prispevku teme piše, da bo dirka 42 krogov. Včeraj je to trajalo 01:18:54.6050. Torej skoraj štiri minute več kot je bilo "obljubljeno". 

V tej temi je v prvem prispevku odprta anketa. Glasujete lahko samo tisti, ki ste se udeležili včerajšnje dirke:

1. Mitja Bonča
  2. Matej Dakskobler
  3. Matjaž Murn
  4. Tomaž Eržen
  5. Tomaž Selčan
  6. Domen Gantar
  7. Tomaž Pavšek
  8. Primož Roškar
  9. Mitja Marič
  10. Mark Apat
  11. David Pipan
  12. Aleš Kurent
  13. Andrej Trošt
  14. Theo Karas
  15. Siniša Delajkovič
  16. Dejan Dražić
  17. Domen Grča
  18. Damir Dubarič
  19. Davorin Zorko
  20. Miha Fabijan
  21. Marjan Koderman

Za ponovitev dirke mora glasovati vsaj 11 voznikov. Če bo izglasovana ponovitev, se dirka ponovno izvede 18.1.2015. Glasovanje traja do 6.1.2015 23:59

Uredil - Matjaž Murn
Deli na drugih straneh