Ale 472 Napisano April 16, 2009 Share Napisano April 16, 2009 Kaj McBajs, a upaš? :mrgreen: Sam pred vikendom ne bo nič. Sem ravno nov disk nabavil, pa morm še zmontirat in inštalirat. Link to post
McBajs 8 Napisano April 16, 2009 Share Napisano April 16, 2009 Upam že Sam pred vikendom itak tud z mano ne bo nič - si moram vse še inštalirat. Do takrat bo verjetno pa tud mihc že zrihtal in jaz verjetno izpadem...ali pač ne? Mihc? Sicer pa imamo nov predlog: naj se najde še kdo od donatorjev ki bi vozil ta ROC in se pomeri z mano - tako bi popolnili manjkajočo vrzel na dnu razpredelnice, zmagovalec pa bi se tako pomeril z Matejem Mejakom. Tako bi bilo vse elegantno rešeno in ne bomo nikomur hodili "v zelje" Torej, kdo bo ta junak? Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 16, 2009 Share Napisano April 16, 2009 ti kr vozi namesto mene Bajs Link to post
A. Golja 1 Napisano April 16, 2009 Share Napisano April 16, 2009 učeri je bil namen da peljeva jst pa kruh. in kaj se zgodi...celotna cerkljanska brez neta...jebemti siol Link to post
Killer_B 87 Napisano April 16, 2009 Share Napisano April 16, 2009 No dejte že odpelat te 4 kroge ... jebemti kako zavlačujete! Link to post
PEK 2 291 Napisano April 16, 2009 Share Napisano April 16, 2009 Ja tole bi blo res fajn nardit vse naenkat. En dan pa GASA vsi. Če komu res net crkne, pa nasledn dan. Vzame vam lih 10min cajta tole... Link to post
A. Golja 1 Napisano April 16, 2009 Share Napisano April 16, 2009 va zadnem ovinku(skos cilj) z micubišijem sm zgubu vso prednost in zgubu pol pa F1-gregor je že na štartu zmagal dirko reno mi je pa ratav Bravo Kruh Link to post
KRUH 5 Napisano April 16, 2009 Share Napisano April 16, 2009 Na treningih, sva oba odlično peljala. Oba sva s Meganom pelala 47.5XX na treningu, s Micko pa oba pod 52; na dirki pa malo slabše. Jaz sem s Meganom prvi krog malo zaostajall zato sem pritisnil na plin in se zavrtel. S micko sva oba slabo peljala in na koncu sem dobil za 0.2s. Potem pa formula katere nisem še vozil in je bla težla. Golja se je že v prvek krogu mal zajebu... saj je zaostal za 7s. Na koncu sem dobil 3 dirko za 8s in se uvrstil naprej. Tam čakam Glavača, da mi da po pički. PS: Hvala mAxL, da si postavil server Golja dobra dirka! Ne izdaj moje taktike. Link to post
PEK 2 291 Napisano April 16, 2009 Share Napisano April 16, 2009 Kruh povej kdaj maš čas. Danes ga nimam, jutri imam do 8h,... soboto in nedeljo pa tut proti večeru lahko. Na zacetku je slo vse tole prepocas, pa bomo zdj pohitril. Link to post
A. Golja 1 Napisano April 16, 2009 Share Napisano April 16, 2009 Kruh- NE bom ti maš G25, al pa en tak volan s sklopka kajneda? jst sm pač z MOMOtom že na štartu zgubu cca 4s, pol pa še v 1. ovinku mal, in pol vozu bl počas upajoč da bo kruh naredu napako, se usuknu, razbil...uglavnem ni ratal mal oz. zlo me jezi zarad micke ko sm vodu praktično do 10m pred ciljem, pol mi je pa nos ušel in sm skor prbil v ogrado. še 1x BRAVO Link to post
KRUH 5 Napisano April 16, 2009 Share Napisano April 16, 2009 Imam ja G25, sklopke pa na štartn nič ne uporabljam (uporabljam le kdaj, ko slabo pelje, jo samo mal cuknem). Drugače pa, nevem no, če si vodil do zadnjega ovinka sej nema veze. Vedi, da če bi vodil ti, nebi zadnij 100m tako počas pa na ziher odpeljal (vse v 2. brzini o kraja). :mrgreen: Tle je cilj 2. runde: http://www.shrani.si/?d/r3/20OxOuWR/kruh-vs-golja.wmv Janko: Ko bova imela čas bova odpeljala; piši mi na ZS ali na MSN. PS: Se da odstranit kako tisto drkanje zvoka - tddtddtddtdd Link to post
A. Golja 1 Napisano April 16, 2009 Share Napisano April 16, 2009 men je pisal da sm vodu za ene pov sekunde.. sej mi je tut pr formul pisalo enčas da si 15s za menoj EDIT.: še mal slikc :mrgreen: pa še mal igranja s fotošopom-šele učim se Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 16, 2009 Avtor Share Napisano April 16, 2009 Zanimiv je bil tale boj Sm si ga pogledav in mislim, da je prvič padla tretja runda Bravo KruhG, jutr upam da pa tud jutr midva z Gogitom odpeljeva Tko zgleda zaenkrat :arrow: Link to post
McBajs 8 Napisano April 17, 2009 Share Napisano April 17, 2009 ti kr vozi namesto mene Bajs Link to post
Killer_B 87 Napisano April 20, 2009 Share Napisano April 20, 2009 Kurent...kdaj mislta s Fabijanom/Bajsom pelat? Link to post
Recommended Posts