Skoči na vsebino

Race Of Champions [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 120
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

MEGANE:

Janko Glavac: 1:34.x vs Damjan Šimenc: 2:xx.xx (tezave)

MICKA:

Janko Glavac: 1:44.9 vs Damjan Šimenc: 1:51.687

Pek bravo!

Bi bil vesel, če bomo v bodoče kej ponovil, pa da bo mal več lufta vmes, da se res vse potrenira,sicer vozil sm le mal več z Meganom, Evota niti malo,sm pogledal sem kako ima armaturko :mrgreen: .

Sama proga je itak taka ,da kr rabiš nekja vaje, še posebej da nisi navajan na zadnji pogon, pa pač skor niti ene napake si ne smeš privoščit.Pek je vozu celo 45.x z Meganom, jaz pa še ko sem sam vadu mi ne gre spod 48.xxx,Evo se mi pa sm ziblje in ziblje...škoda mogu bi dost več potrenirat, pa še en kup tehničnih težav (kr neki danes)

Stavim pa na Peka :mrgreen:

Obvestilo:

Zaradi pretrganih obeh redundantnih mednarodnih vodov pri Dunaju, Avstrija, so vse storitve mednarodnega interneta in mednarodne telefonije v izpadu. Strokovnjaki podjetja, ki nam zagotavlja mednarodno povezljivost bodo napako odpravili v najkrajšem času.

Mednarodni telefonski promet bo v kratkem stekel preko alternativne povezave kot začasna rešitev.

Upam da popravijo do 17h danes :mrgreen:

No Mihc, a si že zrihtal comp?

Sej tut če si ga, pa zdej mene jebe. Bom rabil par dni.

nisem še zrihtal, ker sosed ni mel časa za formatirat, zdej ga pa spet do petka ni [Jaoo] zdej če boste koga najdl lahko pelje namesto mene [ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...