Skoči na vsebino

Monza - 28.12.2014 [Testna dirka]

Recommended Posts

• Odgovori 53
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kristus kake mate no O sami dirki pa kot,da bi se samo posamezniki vozl. Fantje brez veze govorit o AC ker bo AC  šele čez pol leta(približno- prej več-če bo) za online dirke.(če če če)upam da me r

Eno je dotik, drugo pa je polomljeno vse in konec dirke.....zato ker se v beta špilu daje damage na 100 in na tem trmasto vztraja in potem je loterija vsak dotik je lahko potem tudi usoden. Bomo videl

Men je pa končno vse delalo kot mora...nič hreščanja, nič padca FPS...sem končno spet užival v dirkanju. Pa super vožnja Matjaž in Siniša! Matjaž, kok pa tebi leti tale SLS. Ti še iz zavterja nisem mo

Hello.

Danes sem se želel prepričat, če je kaka sprememba v končni verziji in opazil da je skoraj ni. Prvo kar sem opazil, da so Mercedezi na ravnini zelo hitri. Mislim  da, sem Kurentu prišel iz ovinka z večjo hitrostjo, a pri pospeševanju je kar krepko pridobival... ampak ok, to se dogaja tudi v realnem življenju. Zmotilo me pa je to: zasledil sem tudi, da tu dejansko nemoreš vozit korektno, ker te sama igra privede do tega, da delaš napake oz. se zaletiš v drugega nenamerno. Vozil se za Troštom in Kurentom, nekje isti tempo za par krogov. Približeval sem se Troštu mimo ciljne ravnine, bil skoraj za ritjo,...prideva v prvi ovinek in mi ga vrže 5metrov naprej, ...vozim dalje,..cez par 100 metrov mi ga je v hipu prikazalo 10cm od prednjega odbijaca,... in tako me je hecalo skozi,... nemogoče vozit v teh razmerah. To je samoomevno, da če se boriš za pozicijo in voziš na nož, je trk neizogiben,... tudi bočno se isto dogaja,..najprej se skoraj tikaš z ogledali, pol pa ne mu, ne bu, v hipu ga premakne za meter stran. Halo. Smešno res. Nevem, mogoče nimam top povezave (10/5), oz. so moj procesor in grafična zastareli (i5 2500k AMD Radeon HD 9570), da me tako heca, samo žal raje ne vozim, kot da trpim v taki vožnji.

Nevem kaj naredit, da bi lahko izboljšal, da bi igra tekla bolj tekoče...

Deli na drugih straneh

Ne vem kaj si eni mislite, človek lepo vozi v parabolico,zavira še kasneje, ampak ni dovolj da te oni zadaj ne bi nabasal v rit za brezveze in je avtomatsko konec dirke s celim avtom polomljenim......bil je lap 10????......ne vem kdo je bil, niti ni važno, vedno ista pesmica......točno zaradi takih stvari se vozi iracing, kjer je noobizem omejen na minimalko......svašta!

Mogoče je kaj drugega krivo ne vem, ampak meni je delalo kar tekoče......sicer so skočili ene parkrat nekateri, ampak sem pazil in ni bilo kriitčno (mam isti procesor kot ti Danjel pa gtx760, w8.1), res pa je da sem odstranil vse appe in zdaj ni štekalo ene 100fps skoz.........

Deli na drugih straneh

Se opravičujem despotu ker sem ga ponesreči nabasal ... Nekdo me je teroriziral in se 2 zanalašč vame zaletel škoda ker nimam replaya takega obnašanja pa ne bom trpel to je bilo prvič in zadnjič , ampak pustmo to saj je bila testna dirka.

Deli na drugih straneh

Jaz sem bil verjetno......a se res ni dalo pazit?...itak bi me prehitel na ciljni ali kjerkoli ker je mclaren najbolj počasen na ravninah......ta zaletavost je res too much no

Pa vedno se to dogaja in damage je 100 in je vse konec.....nič se ne misli da smo komaj v krogu 10/34, ne, je treba takoj vse uničit.

Deli na drugih straneh
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...