Skoči na vsebino

SEAT Leon Eurocup @ Imola || 23.12.2014 [AC]

skopusnik

Recommended Posts

Ja se je kar za navadti :D 

Q: Jst sm 3 min pred koncem Q stisnu Exit namest Back to pits in tako startal iz ozadja :)

R: Hitro se prebil na P3 po zunanji strani v prvo sikano. Se mi je zdelo, da sem dovolj prostora pustil, vendar sem vseeno dobil buske in me je odbilo v pesek. Nato sem vse ponovno lovil in na koncu tudi ujel. Skoda Matej, da si odnehal. Bi te drugace pocakala.

Ugotovil sem sele zadnja dva ali tri kroge kdaj je potrebno saltat, ker sem slisal Miho, ki se mi je zalepil na zadnji odbijac. Full mi je blo cudno, da mi na ravnini tako uide, potem pa sem slisal, da full prej salta.

Tole bi bilo super za kaksno prvenstvo, ker ni veliko za nastavljat setupa in je precej odvisno od voznika. Dirkalniki so FWD in pocasnejsi, tako da so bolj obvladljivi. Dirkanje pa je res na milimetre! Če boste izkazali kaj interesa, mogoče nekaj kratkega po novem letu pripravimo!

• Odgovori 52
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da malo prekinemo niz prvenstvenih in testnih dirk prvenstva GT3 - FUN dirka z povsem novim modom, ki je luč sveta ugledal danes v večernih urah. To je novi Seat Leon Eurocup mod, ki je nastal po vzor

Datum sem prestavil na 23.12.2014. Čez en teden je predbožični večer, tako da dvomim, da bi veliko ljudi takrat vozilo ...

Ja se je kar za navadti     Q: Jst sm 3 min pred koncem Q stisnu Exit namest Back to pits in tako startal iz ozadja R: Hitro se prebil na P3 po zunanji strani v prvo sikano. Se mi je zdelo, da sem

Ja ja, fajn si me lovil, samo sem parkrat malo prej šaltal pa po ovinkih šparal da je Murn prej do naju prišel :D Pol sem ga pa žgal da bosta vidla da sem hitrejši  [krniki] 
Ne drugače pa res, dobro si peljal, pa Murn potem tud :) Lepi boji, tole bi blo za kakšno prvenstvo!

Ne vem za kaj se mi dogaja,da mi igra na online za par sekund zamrzne. Zgubil sem mesto,ampak se je hvala bogu dobro končalo. No na koncu pa sem zletel v pesek in končal zadnji. BTW imam zadnjo verzijo PitLane Penalty 0.8 in je zadeva še nedodelana. Zaneslo me je celega v pesek pa mi je štelo kot sekanje. To bodo morali še dodelati,saj si lahko nepravično kaznovan z peljanjem skozi bokse. Drugače pa super avti,ampak,ker sem nekako bil do sedaj bolj navajen zadnjega pogona se moraš tega kar navaditi.

BTW imam zadnjo verzijo PitLane Penalty 0.8 in je zadeva še nedodelana. Zaneslo me je celega v pesek pa mi je štelo kot sekanje. To bodo morali še dodelati,saj si lahko nepravično kaznovan z peljanjem skozi bokse.

Ma sej imajo kar dobro porihtano, čeprav ja, včasih se zgodi da po krivici fašeš kazen, ampak.. drugače skor ne more biti.

Na njihovi strani pa piše, ne spomnem se točno, mislim da kazen dobiš če: 1.) vhodna hitrost nazaj na pisto je 90% ali več od izhodne hitrosti s piste, 2.) izhod iz piste traja manj kot 1,3s.

Prvi CUT si dobil v L3, ko si iz Piratella zapeljal široko na beton in pesek. S proge si zapeljal s hitrostjo 127 km/h, nazaj na progo pa si prišel s hitrostjo 139 km/h. V L5 ne vem za kater izlet iz steze si dobil CUT kazen - izven proge si bil namreč 4x (izhod iz šikane Villeneuve, izhod Piratella, na izhodu Acque Minerali v pesek in nato še malo posekal šikano Alta). V L10 si dobil kazen, ker si v Acque Mineralli zapeljal na beton. Iz proge si šel s hitrostjo 97 km/h, nazaj na progo pa s hitrostjo 93 km/h. 

Lej. To se ti mora trikrat zgodit, da fašeš nepravično kazen. Če pa trikrat zletiš v pesek in ne upočasniš, ni kriva aplikacija, ampak nekaj drugega...

Da ne omenjam incidenta v L1 T1. Če zapiraš po notranji strani, moraš tistemu, ki je na zunanji strani, skozi celoten ovinek ali kompleks ovinkov pustit prostor. Ne samo na vhodu v prvi del ovinka ...

Replay.

Rezultati.

BTW, Daks - v logih sem opazil, da nisi imel nameščene PLP aplikacije. 

Tukaj je kar je, upam pa da urediš do naslednje GT3 dirke...

Je res. Če bi bla prvenstvena dirka nebi niti vozu brez, tko pa sm in sm pazil da ne sekam. Sem prvič igral na drugem compu, z drugim volanom itd., pa sem pozabil namestit.