B_U_R_I 3 290 Napisano December 10, 2014 Share Napisano December 10, 2014 (urejeno) Potek 19:00 - Trening (90 min) 20:30 - Kvalifikacije (30 min) 21:00 - Dirka (25 krogov - cca. 45 minut) Nastavitve strežnika Server: slo-racing.com GT3Geslo: slogt3 Podlaga: Dinamična (glej pravilnik - člen 2.8.1) Pomoči: ABS in samodejna sklopka Čas: 8:00 Obraba gum: Vključena (100%) Poraba goriva: Vključena (100%) Poškodbe: Vključene (50%) Kazni: obvezno namesti PitLanePenalty aplikacijo. Kaj potrebujete original simulacija Assetto Corsa poznavanje v nastavitvah Assetto Corsa obvezno nastavite pravo ime in priimek brez šumnikov: ne Murn Matjaž, ne MURN Matjaž, ne Matjaž MURN, ne M Murn... temveč Matjaz Murn Če se dirke ne boste uspeli udeležiti, je potrebno v tej temi sporočiti odsotnost. V kolikor tega ne storite in se dirke ne udeležite, imate prepoved udeležbe na naslednji dirki. Enako velja za tiste, ki se boste poskušali dirke udeležiti in ne boste na seznamu prijavljenih voznikov. Dirkalniki BMW Z4 GT3 McLaren MP4-12C GT3 Mercedes AMG SLS GT3 Proga Monza Pokrovitelji Prijavljeni vozniki (13/24):BMW Z4 GT3: Anže Urbančič Dejan Dražić Matej Dakskobler McLaren MP4-12C GT3: Marjan Koderman Mirko Novak Damir Dubarič Mitja Bonča David Pipan Mercedes AMG SLS GT3: Matjaž Murn Miha Fabijan Aleš Kurent Domen Gantar Simon Jurjavčič Uredil December 14, 2014 - Matjaž Murn Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano December 10, 2014 Avtor Share Napisano December 10, 2014 Obvezen postanek Vsi vozniki morajo obvezno na postanek. Zamenjati morajo vse štiri gume, dolivanje goriva ni obvezno. Poškodbe Za to dirko so poškodbe znižane na 50%. Leteči start Na tej testni dirki bomo poskusili izvesti leteči start. Ker simulacija tega ne omogoča na nek prijazen način, bomo počakali na začetek dirke. Ko se ugasnejo vse luči, speljemo počasi en za drugim in tako pričnemo ogrevalni krog. Vodilni ima nalogo, da ne vozi prehitro in poskrbi, da se pred startom celoten grid stisne. Najvišja hitrost v ogrevalnem krogu je 100 km/h! Vodilni lahko s polno hitrostjo prične voziti šele takrat, ko prevozi belo črto pred ovinkom Parabolica (glej spodnji sliki): Šele tukaj lahko vodilni pospeši nad 100 km/h. Prehitevanje je dovoljeno šele takrat, ko prevoziš črto za start/cilj. Torej - kljub temu, da lahko vodilni pospeši že pri beli črti pred Parabolico, se med sabo ni dovoljeno prehitevati, dokler ne prevozite startno-ciljne črte. Bistvo ogrevalnega kroga in letečega starta je to, da vedno gledaš tistega pred sabo in ga ne prehitiš, dokler ne prečkaš startno ciljne črte. Pazite na izlete iz proge (ne vem sicer kako bi vam to uspeli pri hitrostih nižjih od 100 km/h, ampak sem že videl, da se dogaja). Pazite na tiste, ki bodo nenadoma zavirali, da se jim ne zaletite v zadek. Raje odpeljite mimo ali na travo, ter jih kasneje spustite naprej, če ste jih prehiteli, kot da se v koga zaletite. Teamspeak Svetujem vsem, da se poveže tudi na Teamspeak. Tako boste lahko komunicirali brez tipkovnice. Na seznamu strežnikov v Teamspeaku izberete slovenski javni strežnik: Med začasnimi kanali (Temporary channels) poiščete kanal z imenom slo-racing.com GT3. Ko se povežete na kanal, vpišite geslo: slogt3 Svetujem, da si ob namestitvi nastavite tipko za aktivacijo mikrofona, da se vas ne sliši ves čas (ali še huje, da se ne sliši ventilatorjev vašega računalnika ali volana ter vašega nadležnega dihanja), ampak samo takrat, ko pritisnete tipko. Poleg tega svetujem, da si nastavite tudi tipko, s katero utišate vse ostale. Strežnik: sLOVEnian Public TeamSpeak 3 Kanal: slo-racing.com GT3Geslo: slogt3 4 Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano December 10, 2014 Share Napisano December 10, 2014 Marjan Koderman McLaren MP4-12C GT3 Link to post Deli na drugih straneh
anzee3 13 Napisano December 10, 2014 Share Napisano December 10, 2014 Anže Urbančič BMW Z4 GT3 Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano December 10, 2014 Share Napisano December 10, 2014 Miha Fabijan Merđo SLS Komaj čakam, to bodo smehi Link to post Deli na drugih straneh
MirO 67 Napisano December 10, 2014 Share Napisano December 10, 2014 Mirko Novak McLaren MP4-12C GT3 Link to post Deli na drugih straneh
DDF1 170 Napisano December 10, 2014 Share Napisano December 10, 2014 Damir Dubarič McLaren MP4-12C GT3 Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano December 10, 2014 Share Napisano December 10, 2014 Mitja Bonča McLaren MP4-12C GT3 Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano December 12, 2014 Share Napisano December 12, 2014 No naj še kdo pride sprobat leteči štart 2 Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano December 12, 2014 Share Napisano December 12, 2014 Aleš Kurent Mercedes AMG SLS GT3 Link to post Deli na drugih straneh
dejodejo 1 Napisano December 12, 2014 Share Napisano December 12, 2014 Dejan Dražić BMW Z4 GT3 Link to post Deli na drugih straneh
daks 193 Napisano December 13, 2014 Share Napisano December 13, 2014 Matej Dakskobler BMW Z4 GT3 Ni 100% da mi bo ratalo, če bo gužva me lohk spustite. Link to post Deli na drugih straneh
Domc 214 Napisano December 13, 2014 Share Napisano December 13, 2014 Domen Gantar SLS GT3 Link to post Deli na drugih straneh
igorn 2 Napisano December 13, 2014 Share Napisano December 13, 2014 pozdravljeni nisem še bil na nobeni dirki , tud moj čas je bolj skromen, pravil ne poznam , sem pa kulturn na cesti in bi poskusu če me vzamete in če bom jutri imel čas povejte lp igor ps tud mic nimam Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano December 13, 2014 Share Napisano December 13, 2014 pozdravljeni nisem še bil na nobeni dirki , tud moj čas je bolj skromen, pravil ne poznam , sem pa kulturn na cesti in bi poskusu če me vzamete in če bom jutri imel čas povejte lp igor ps tud mic nimam Hoj. Pravilnik najdeš zgoraj, lepo bi bilo, če se podpišeš v profilu, časi se zbolšujejo z vajo.Prijaviš se takole: Ime Priimek Dirkalnik Pa veliko užitkov. A ja. Mikrofon ni tak problem. Bistvo teamspeak je, da slišiš upozorila na progi. Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts