Domen Grča 205 Napisano December 8, 2014 Avtor Share Napisano December 8, 2014 Hello, I so much appreciate your response to my earlier mail. i am from Canada and i am highly interested in making a fast purchase on your item and am going to pay you the sum i offer you for the item and another 50EUR for the shipment of the item via SLOVENIA POST OFFICE to my cousin address In USA, I will pay direct to your Bank Account, so get back to me with your bank details to make the payment, i'm buying this item for my Cousin as Gift, which i have already promised to buy him the item do you still have the Original Box? i will like to see the attached picture of the item so that i can confirm the condition of the item if possible, get back to me with your bank details for instant payment... And here is my cousin address below: Name: Sandra Brooks Address: 6180 victorian drive City: Marrero State: Louisiana. Zip Code: 70072 Country USA Awaiting for your mail along with the bank details for the payment as listed below. The Account Holders Name: Name of Bank: Account Number: Bank address: Swift Code: Amount Offered + 50EUR. Have a nice day. Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 8, 2014 Share Napisano December 8, 2014 Itak čisti nateg, takih je malo morje. Js sm ga trolu ko mi je to en pošilju za ps3, hotu poslat v afriko da bi s konzolo delal raziskave z rastlinami. Pa sm ga mal zajebavu če obstaja kje taka aplikacija da bi jo rad probu, pa da če lahk pride z avtom po njega v slovenijo pa take, pa govoril sem mu da mamo praznik 3 mesce da pošta ne dela Link to post
Domen Grča 205 Napisano December 8, 2014 Avtor Share Napisano December 8, 2014 hahahah sej mi je blo takoj jasno da neki smrdi Link to post
Adri 622 Napisano December 8, 2014 Share Napisano December 8, 2014 Dober, da te ni še za PIN vprašal... 1 Link to post
gojzer 126 Napisano December 8, 2014 Share Napisano December 8, 2014 Tole je ziher nateg, ko bi ti volan poslal, bi dobil od fake strani kao " PAYPAL ", da ti denarja ne morejo nakazat, ker je premali znesek in moraš dodatno plačat še recimo 500€, nato pa ti vrnejo tvojih 500 € in plačilo. To je goljufija! Ne nasedat. Saj se bo našel kak slovenček z denarjem v rokah, boš že prodal! 1 Link to post
play 502 Napisano December 10, 2014 Share Napisano December 10, 2014 Vse karkoli dobite iz bolhecom da je besedilo angleško je 99% da je nateg, sam dobivam dnevno po 5x take meile itd... Link to post
Domen Grča 205 Napisano December 10, 2014 Avtor Share Napisano December 10, 2014 Volan je prodan tema se lahko zaklene. Play pohiti jaz sem brez volana Link to post
ru7 5 Napisano December 10, 2014 Share Napisano December 10, 2014 Zamenjava za mojega G25 kupljena 2 Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 10, 2014 Share Napisano December 10, 2014 lol ru7, nisi ti samo na konzolah zdaj še? Te vabim vsako leto v kako ligo pa nobenega haska Link to post
Recommended Posts