Skoči na vsebino

P: Volan Logitech g27

Recommended Posts

Prodam omenjen volan star 2 leti ne vem če ima več kot 50ur ... Kupljen nov v Big Bangu za 300eur.

20141205191905.jpg

Sorry ker si si zlomil vrat ampak ta shrani.si tko obrne...

Prodam ga za 180eur zraven podarim stojalo če ga hočeš, fejt lufta levo in desno če bi ga malo sfriziral bi dobil odlično stojalo. 

http://shrani.si/f/1c/mu/rpBYXIM/20140203101550.jpg

Sry za vrat še enkrat hehehe [Joj]  

ps:stojalo je bilo 90 eur -.-

BTW, lahko tud na slo-racing uploadaš, pa nč ne obrača. Čeprav si kr mislim, da si to nardil zato, da si jih zdele v kratkem čim več vrat polom, pa da bo manj konkurence v nedeljo.

A za 500tko si že shure, a si pogledal t300rs. Jaz sem iz g27 za 300tko zamenjal pred dvema tednoma in lahk rečem sam, da je prehod iz noči v dan. Tud FFB moč se lahko povsod nastavi na 100+%, tko da se ni za bat, da bi imel premal feedbacka. Ostalo pa ...... Še majhna primerjava obeh volanov

• Upvote 1

Pedal nisem niti odpakiral, so precej plastična po izgledu, a je občutek (pritisk z roko) boljši, ker ima bremza kar nekaj "progresivnosti" in ne gre, kot pri g27, kot "vroč nož u putr". Je pa res, da pri T500 dobiš celoten paket, pri T300 pa je zraven še nakup dobrih pedal. Aja, pa pri T300 mi table mount nekako ne deluje prav stabilno (ja, monitrano imam kar na mizo v kabinetu), ravno včeraj sem na koncu 50 minutne dirke opazil, da je bil volan že precej premaknjen (sam očitno ni motilo). Si predstavljam, kaj bi bilo, če bi ga med dirko "spulil" [Jaoo]  z mize.

Oglas sem dal na bolho in me je nekdo kontaktiral iz kanade naj pošljem njegovem nečaku v USA sedaj pa pravi naj mu dam bančne podatke kot so ime številka računa ter naslov banke... pravi da bo vse plačal tudi poštnino... je kaj riziko dajat račun takole ali je bolje če mi nakaže na paypal če bo seveda hotel...

NE DAJAT PODATKOV OKOLI! Sam sem imel ponudbo angleža, da pošljem nečaku v Afriko nekam, no potem čez par tednov sem zasledil na netu točno njegov mail, da so nategatorji iz Nigerije! Še dobro da nisem poslal:D

Reč mu, naj ti pošlje denar po pošti, potem mu pa pošlješ. Al pa mogoče preko pay-pal-a če se da?

Edit: ja in kupit je hotu star telefon za 40€, sem ga prašal če v angliji nimajo telefonov, pa je reku da je bolha zakon, da so sami pošteni gor :D :D

Oglas sem dal na bolho in me je nekdo kontaktiral iz kanade naj pošljem njegovem nečaku v USA sedaj pa pravi naj mu dam bančne podatke kot so ime številka računa ter naslov banke... pravi da bo vse plačal tudi poštnino... je kaj riziko dajat račun takole ali je bolje če mi nakaže na paypal če bo seveda hotel...

Stari ta pogovor Oz poskus goljufanje komot prijaviš na Bolhi in če si pameten še o tem obvestiš organe pregona. Tega nepridiprava pa še naprej napeljuješ,da mu boš "kao" plačal. Takim ne smeš nasedati!

Domen skopiraj mail naslov v google, pa poglej mal.. tko sm jest pršu do informacije da nate**** folk, ker jih je blo že dost pred mano, pa so se mal razpisal na forumih.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...