skopusnik 1 374 Napisano December 3, 2014 Share Napisano December 3, 2014 Saj ne morejo imeti naši trgovci nizkih cen če zarad 10€ vsi v tujini kupujete.... Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 3, 2014 Share Napisano December 3, 2014 Hmm... ni ponavadi tako, da se cene spustijo, ko je več konkurence? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 3, 2014 Share Napisano December 3, 2014 Ne, če ti vzameš 5 kosov od dobavitelja ti ne bo dal takšne cene kot nemcu ki nabavi 100 kosov. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 3, 2014 Share Napisano December 3, 2014 Imaš prav. Moje naročnike tudi zelo zanima, da imam manj naročil in za stran prevoda postavim višjo ceno - ker pač glede na izračun moram toliko kasirati, če hočem preživeti. Ti zdaj takoj povem, da gre takoj vsak drugam, kjer je ceneje. Zelo rad bi podprl tvojo idealistično teorijo, žal pa je kapitalizem ne prebavlja Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 3, 2014 Share Napisano December 3, 2014 Ne čakej zdej. A ti je jasno da ne more naš trgovec dobit takšne cene kot nemški trgovec? A ne bi tud ti nekomu dal stvar ceneje če vzame 100x toliko kot nekdo drug? No naj ti povem, da jaz ne grem. Svojo opremo sem kupil v Sloveniji, pri slovenskem trgovcu, čeprav bi jo v tujini dobil kakšen € ceneje. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 3, 2014 Share Napisano December 3, 2014 To je meni vse jasno, ampak kupec teži k nižji ceni nakupa - vsaj jaz. In ja, točno se spomnim kako matično ti je dal v PC Ne, hvala Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 3, 2014 Share Napisano December 3, 2014 Ne govorim o PC, kateri je bil sestavljen, ampak o fotoaparatu. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 3, 2014 Share Napisano December 3, 2014 Moja napaka, očitno sem v napačni temi Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano December 3, 2014 Avtor Share Napisano December 3, 2014 Ker bom imel delov dovolj za dva računalnika bom nabavil še en monitor. Rabim enga povsem osnovnega, ker ta slabši komp bodo uporabljali itak manj zahtevni uporabniki.. Če ve kdo za kakšen rabljen, poceni monitor naj sporoči. Razmišljam sicer, da bi ga vzel kar na bolhi. Tam do 50€ je budget, torej res nekaj osnovnega cca 19 inčov velikega... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 3, 2014 Share Napisano December 3, 2014 Na bolhi poglej za monitor,so takšni 19 inčni zelo poceni. Kar pa se tiče kupovanja v tujini in v Slo je tako,da naj raje kupujem v Slo. rad podprem slovenskega prodajalca,saj nekako morajo preživeti,kajne?! Ja,cene so zares prehude,sploh te elektronike in igre so presneto drage. Fifa 15 za PS3 stane cca 60€ (če ne več),na Madžarskem je kolega kupil za 40€. Če pa kupuje periferijo pa vedno "handlam" oz. barantam,kakor vam je ljubše. Stenska konzola za monitor ali TV pride 80€+ jaz pa sem rekel,da naj mi da razstavni eksponat in napiše račun. Tip je malo čudno pogledal,demontiral nosilec in napisal račun(10€) Harvey Norman Nov nosilec z garancijo za đabe Enako storim za vsak izdelek,ki ga kupujem v Slo trgovinah,če pa kje ne gre,pa rečem hvala in grem h konkurenci Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano August 2, 2016 Share Napisano August 2, 2016 @Shorti.62 Dobrodošel na forumu! Daj malo več povej o trenutnih komponentah, ki jih imaš v PC. Možno je da bo dovolj, da samo zamenjaš grafično kartico. Koliko si pripravljen vložiti v nov PC? Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano August 2, 2016 Share Napisano August 2, 2016 Za VR čelade in triple screene je zdejle od Nvidie 10 serija top zadeva. Pa valda 3x144Hz monitorje. Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano August 2, 2016 Share Napisano August 2, 2016 Oculus je precej požrešen. Z 980ti mi ga poganja na 90 fps (iracing). Sodobne "igre" so vedno bolj požrešne, tako da dobra grafična, procesor in ostale komponente so ključnega pomena. Tudi trije monitorji ti bodo pobrali veliko FPS-jev. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 2, 2016 Share Napisano August 2, 2016 (urejeno) Z temi komponentami ti bo vse delalo na polno. Za monitorje ali pa VR pa se sam odloči. Trije gaming monitorji 144Hz te bodo prišli cca 900€ + in nekje enako boš dal za VR. Ps: Še nasvet,če boš 99,99% dirkal ti priporočam VR Samo prej poskusi,da boš videl,če ti glava in trebuh dovolita igranje z VR setom Uredil August 2, 2016 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 2, 2016 Share Napisano August 2, 2016 @silicijeva dolina vsebino košarice vidiš samo ti. Najbolje, da prilepiš screenshot. Citiraj Link to post
Recommended Posts